Menu

DARIO DARIO Author
Title: EUROPE TIME!
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα αλάνια μου!Ήρθε η ώρα του σεντονιού και σήμερα είναι η τελευταία μας ευκαιρία να κάνουμε κάποιο ταμείο διότι είναι τελική στροφή ...

Καλησπέρα αλάνια μου!Ήρθε η ώρα του σεντονιού και σήμερα είναι η τελευταία μας ευκαιρία να κάνουμε κάποιο ταμείο διότι είναι τελική στροφή πρίν το φινάλε των ομίλων.Στην 6η αγωνιστική θα έχουν κριθεί αν όχι όλα,σχεδόν τα πάντα φια την φάση των 16!Πάμε να δούμε τα αποψινά μάτς.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Η FC Bayern München υποδέχεται την Villarreal CF σε ένα παιχνίδι που θέλουν να το καθαρίσουν από τα αποδυτήρια.Λίγο που έχασαν και το ντέρμπι με την Dortmund,λίγο που την τελευταία αγωνιστική παίζουν στην Αγγλία με την αρμάδα του Μαντσίνι,σίγουρα δεν θα θέλουν να έχουν μπελάδες.Η απόδοση στον άσο είναι τραγική,οπότε θα μπορέσετε να αναζητήσετε σημείο στα γκόλ ή σε καθαρό σκόρ.Για άλλους και σε live bet σε κάποια πλατφόρμα.




Στο ΣΑΝ ΠΑΟΛΟ η SSC Napoli υποδέχεται την Manchester City FC σε μάτς φωτιά.Με μια γρήγορη ματιά μπορεί να σκεφτεί κάποιος πως βολεύονται και με Χ οι Άγγλοι.Σε τέτοια περίπτωση όμως θα θέλουν πάση θυσία νίκη στον τελευταίο αγώνα με τους Βαυαρούς και δεν είναι ότι καλύτερο.Στον ΟΠΑΠ το διπλό έχει 1.85,απόδοση που αποφεύφω αλλά σήμερα έχει βαρύτητα και στο διαδίκτυο ίσως και καλύτερη.

2ος ΟΜΙΛΟΣ


Στην Τουρκία δοκιμάζεται η Ίντερ απόψε και ίσως να είναι κλειστό παιχνίδι.Μικρό καλάθι και με κάλυψη.

3ος ΟΜΙΛΟΣ


Στην Αγγλία οι κόκκινοι διάβολοι θα αναμετρηθούν με τους Αετούς της Λισαβώνας!Μου αρέσει σαν ομάδα η Μπενφίκα αλλά και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο θέατρο των ονείρων..
Στον αντίποδα οι Ελβετοί όσο και «σιγουράκι» να μοιάζει η απόδοση του διπλού,θέλει να προσπαθήσει αρκετά για να βγεί νίκη και όρεξη απέναντι στους Ρουμάνους που δεν καίγονται για τίποτα.

4ος ΟΜΙΛΟΣ


Το ρεπορτάζ τρέχει και τα νέα λένε πως θα είναι αποδεκατισμένος ο μεγάλος Αίαντας λόγω πολλών απουσιών βασικών στελεχών της βασικής 11άδας και με μια Λυών που θέλει την νίκη διότι με πιθανή ισοπαλία μπερδεύονται στο τέλος η κατάσταση με 3 βαθμούς πίσω από τους Ολλανδούς.Τί να πώ ρε παιδιά?Δεν εμπνέει και 100% σιγουριά η Λυών αλλά θα παίζει πλήρης και είναι κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια στα μεγάλα σαλόνια!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

100. ΤΣΣΚΑ-G/G ή 1
103. ΛΥΩΝ-1
104. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-1
105. ΜΠΑΓΙΕΡΝ-ΝG/UNDER(ζητούμενο Under 2.5)
106. ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-2 ή UNDER
109. INTEΡ-Χ2/UNDER

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top