Menu

statharas statharas Author
Title: Προγνωστικά για μπάσκετ από το gipedo365
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα φίλοι του στοιχήματος. Ευρωλίγκα για ακόμα μία βδομάδα με σπουδαία παιχνίδια για να παρακολουθήσουμε. Πάμε να δούμε τις προτάσεις...

Καλησπέρα φίλοι του στοιχήματος. Ευρωλίγκα για ακόμα μία βδομάδα με σπουδαία παιχνίδια για να παρακολουθήσουμε. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας γι αυτήν την βδομάδα.

Μακάμπι – Μιλάνο: Καλύτερη η ομάδα των Παπαλουκά και Σχορτσιανίτη από αυτή των Μπουρούση και Φώτση. Θα είναι όμως ντέρμπι το παιχνίδι γιατί αφενός μεν οι Ιταλοί καίγονται για μία νίκη εκτός προγράμματος που θα τους επαναφέρει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αφετέρου δε, έχουν ποιότητα σαν ομάδα και μπορούν να το παλέψουν το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Διπλό λοιπόν για το Μιλάνο.

Μάλαγα – Παναθηναϊκός: Είναι πολύ λίγες οι φορές που μπορείς να κοντράρεις μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι το μομέντουμ μας ευνοεί για να το κάνουμε τώρα. Σε κακή κατάσταση οι πράσινοι, κάτι που φαίνεται στα τελευταία δύο παιχνίδια με Μπάμπεργκ και Ολυμπιακό. Από την άλλη οι Ισπανοί έχουν καλή έδρα κι είναι συμπαθητική ομάδα αν και εμφανώς κατώτερη από τους πράσινους. Προβλέπω παιχνίδι που θα κριθεί στο καλάθι. Θα ρισκάρουμε λοιπόν με τον άσσο αφού έχουμε και 3,5 πόντους πλεονέκτημα.

Ζάγκρεμπ – Μπάμπεργκ: Την προηγούμενη βδομάδα μας την έκανε την ζημιά η Ζαλγκίρις μέσα στο Ζάγκρεμπ αφού όχι μόνο δεν κάλυψε την διαφορά αλλά κατάφερε να χάσει κιόλας. Αυτή την φορά θα εμπιστευθούμε τους Γερμανούς, οι οποίοι είναι καλοί ομάδα και προέρχονται κι από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ελπίζοντας να μας δικαιώσουν. Διπλό λοιπόν.

Υπάρχουν 1-2 επιλογές ακόμα, οι οποίες απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους ή θα μπουν σε ένα πιο αδύναμο δελτίο. Αρέσει ο άσσος του Ολυμπιακού, ο οποίος περιμένουμε να κάνει ένα ξέσπασμα και να κερδίσει με διαφορά. Επίσης αρέσει αρκετά κι ο άσσος της Γαλατά από την οποία επίσης περιμένουμε μία πειστική νίκη με διαφορά άνω τον δέκα πόντων. Τέλος η Σαρλερουά είναι μία ομάδα που μου αρέσει αρκετά το στυλ που παίζει. Ακόμα κι όταν χάνει παλεύει τα παιχνίδια. Η λογική λέει ότι η Ρεάλ θα κερδίσει άνετα εντός έδρας σε ένα παιχνίδι που μπορεί να φτάσει και τους 20 πόντους. Εγώ όμως για ακόμα ένα παιχνίδι θα εμπιστευθώ την συμπαθέστατη Σαρλερουά και σε κάποιο δελτίο με λάθη θα ρισκάρω την ήττα της με κάτω από 14 πόντους.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top