Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα για ελληνικό πρωτάθλημα και λοκ άουτ!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ μπόλικα θέματα για συζήτηση σήμερα..λίγο η νίκη της Καβάλας..λίγο το πρωτάθλημα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον..λίγο κι η λήξη του λοκ άου...

24’’ μπόλικα θέματα για συζήτηση σήμερα..λίγο η νίκη της Καβάλας..λίγο το πρωτάθλημα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον..λίγο κι η λήξη του λοκ άουτ.. σαν να μαζεύτηκαν πολλά ξαφνικά για κουβέντα..

23’’ θα το πάρουμε ανάποδα και θα ξεκινήσουμε από το λοκ άουτ..τέλος λοιπόν το παραμύθι..πλέον θα φανεί η πραγματική δυναμικότητα της κάθε ομάδας στην ευρωλίγκα κι όχι μόνο..

22’’ δεν είναι και λίγοι οι NBAers..26 αθλητές αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος πρέπει να γυρίσουν στην Αμερική μέσα στον επόμενο μήνα..από αυτούς μπορεί να εξαιρεθεί ο Κιριλένκο που μπορεί να κάνει ότι θέλει..

21’’ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι πολλοί στεναχωριούνται κιόλας που επιστρέφουν..ε λογικό ακούγεται αφού εδώ ήταν σαν βασιλιάδες..

20’’ θα πάνε πάλι εκεί και θα παίζουν πέντε λεπτά..δεν μιλάω φυσικά για τους μεγάλους παίκτες..ενώ εδώ όλοι πάνω από είκοσι λεπτά χτυπούσαν..επιστροφή στην πραγματικότητα λοιπόν γι αυτούς..

19’’ από πρώτοι μάγκες κομπάρσοι ξανά..καλά όχι ότι όλοι ήταν πρώτοι μάγκες εδώ..κάποιοι είδαν με τα μάτια τους πόσο δύσκολο είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ..γιατί κάποιοι στην Αμερική το έχουν για πέταμα..

17’’ μην τους αδικούμε κι όλους όμως..οι σοβαροί γνωρίζουν τι εστί ευρωπαϊκό μπάσκετ..αυτό που επίσης μου κάνει εντύπωση είναι ότι αρκετοί σταρ του ΝΒΑ δέθηκαν με τις ομάδες τους..

16’’ οι περισσότεροι έχουν κάνει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τις ομάδες τους..μερικοί το προχώρησαν ακόμα περισσότερο λέγοντας πως επιθυμούν να ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή..ρε τι σου κάνει η Ευρώπη..

15’’ η αλήθεια πάντως είναι ότι η ατμόσφαιρα σε εξιτάρει περισσότερο από το ξενέρωτο ΝΒΑ..δηλαδή ο Πάρκερ που έπαιζε στην καυτή Νόκια Αρένα πως θα αισθάνεται τώρα στα γήπεδα της Αμερικής;..

14’’ στην Ελλάδα τι είχαμε;..τεράστια νίκη της Καβάλας..ας βγουν τώρα όλοι αυτοί που εξυμνούν τον Παναθηναϊκό να μας πουν τι μπάσκετ παίζει τις τελευταίες βδομάδες..στην χώρα μας με τους άσχετους πρέπει να χάσει κάποιος για να ξυπνήσουν οι δημοσιογράφοι..

13’’ στον Ολυμπιακό φυσικά και δεν πρέπει να χαίρονται γιατί με αυτή την ομάδα όπως είναι για πλάκα τους παίρνει ένα διπλό ο Παναθηναϊκός στο Σ.Ε.Φ…άρα παραμένουν φαβορί οι πράσινοι..μέχρι να γίνουν ομάδα οι ερυθρόλευκοι βέβαια..

12’’ γιατί αν δεν είναι ομάδα τον Απρίλιο στον δεύτερο γύρο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κι οι παίκτες του πότε θα είναι;..ας μείνουμε όμως στην Καβάλα για λίγο..τρομερή δουλειά ο Πρίφτης..όχι μόνο φέτος γι αυτούς που τον ξέρουν..

11’’ μεγάλο μπράβο στους παίκτες της Καβάλας..νίκη στα ίσια..δεν την έκλεψε αλλά την πήρε δίκαια..δεν έχω δει πολλές φορές στην Ελλάδα να χάνει ο Παναθηναϊκός παιχνίδι στα ίσια..εκτός βέβαια με τον Ολυμπιακό..

10’’ σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Κολοσσός, ο οποίος δεν φοβήθηκε καθόλου τον Ολυμπιακό..έχει μικρύνει πολύ η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες..αλήθεια ο Ολυμπιακός χωρίς τον Σπανούλη πόσο καλύτερος είναι από τον Κολοσσό;…

 9’’ κι οι δύο αιώνιοι είναι βέβαιο ότι θα ζοριστούν και σε άλλα παιχνίδια..το αν θα κάνουν γκέλα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..τώρα θα είναι και πιο υποψιασμένοι..

8’’ ο Π.Α.Ο.Κ. με τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα για την Ευρώπη βρίσκει ρυθμό..μεγάλη υπόθεση η Ευρώπη για τον δικέφαλο είτε είναι εύκολο το παιχνίδι είτε όχι..το ίδιο πιστεύω και για τον Άρη..

7’’ κι οι δύο ψαχνόντουσαν στην αρχή..ο Άρης δεν έπαιρνε ούτε τα αποτελέσματα..οι περισσότεροι αγώνες βοηθούν τους παίκτες να βρεθούν πιο γρήγορα μεταξύ τους..καλές οι προπονήσεις αλλά άλλο πράγμα οι αγώνες..

6’’ ο Ίκαρος πήρε το ματσάκι κι ατενίζει με αισιοδοξία την συνέχεια..ήταν παιχνίδι τελικός γι αυτόν κι αν το έχανε θα είχε πρόβλημα..όχι ότι τώρα δεν έχει..είναι τυχεροί εκεί που το Μαρούσι εξακολουθεί να χάνει στον πόντο..

 5’’ κι αυτοί του Αμαρουσίου πόσα παιχνίδια μπορούν να χάσουν στον πόντο;..λες και συναγωνίζονται τον Ολυμπιακό στην ευρωλίγκα..με τον Γκαγκαλούδη σε ρόλο Σπανούλη..

 4’’ για να επιστρέψω στον Π.Α.Ο.Κ....αν επαναπαυτούν πάντως από  τη νίκη με το Ρέθυμνο θα την πατήσουν..να ανάψουν λαμπάδα στον Γιαννακίδη θα έλεγα εγώ που έβαλε όσα δεν θα ξαναβάλει ποτέ..

 3’’ γιατί όλοι λένε για τον Καλαμπόκη και κανείς για τον Γιαννακίδη…όπως επίσης κανείς δεν λέει ότι ο δικέφαλος δεν μπορεί να κατεβάσει μπάλα με τίποτα..λίγο τον πίεζαν οι παίκτες του Κουφού κατευθείαν λάθος..

 2’’ είναι δυνατόν να σε πιέζει το Ρέθυμνο και να κάνεις έξι φορές λάθος στο κατέβασμα της μπάλας;..ούτε στο ερασιτεχνικό έτσι..δηλαδή με τον Παναθηναϊκό τι θα κάνουν;..μια που είπα Παναθηναϊκός καλά θα κάνουν στον Π.Α.Ο.Κ. να μην κατέβουν αν είναι ο αγώνας την ίδια ώρα με την μπάλα..

 1’’ δεν τους σέβονται καθόλου..για να καταλάβουμε ποιοι διοικούν το μπάσκετ..και κάτι τελευταίο..αύριο όλοι παλατάκι αξίζει το παιχνίδι..κυρίως αξίζει ο αντίπαλος..δεν βλέπεις τέτοιους παίκτες κάθε μέρα πλέον στην Θεσσαλονίκη..δυστυχώς..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top