Menu

Solo Solo Author
Title: Το ασπρόμαυρο θαύμα του Λονδίνου
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Μετά απο 14 χρόνια και την απίστευτη ισοπαλία-πρόκριση με αντίπαλο την υπερηχητική Άρσεναλ , τα παλικάρια του Μπόλονι γράψανε χθες τη δική ...

Μετά απο 14 χρόνια και την απίστευτη ισοπαλία-πρόκριση με αντίπαλο την υπερηχητική Άρσεναλ , τα παλικάρια του Μπόλονι γράψανε χθες τη δική τους ιστορία, αφού καταφέραν να πάρουν τεράστια νίκη-πρόκριση μέσα στην έδρα της Τότεναμ με 1-2.Σάλπι,Γκαρσία,Γεωργιάδης,Φωτάκης και τ΄άλλα παιδιά έγραψαν το ονομά τους με χρυσά γράμματα στην τεράστια ιστορία του Δικεφάλου.

Ήταν μία παοκτσίδικη νίκη , μία νίκη με....καρύδια , μία νίκη καθαρά των παικτών του ΠΑΟΚ που παρά την κόντρα διαιτησία άντεξαν στην τεράστια πίεση των Μπέιλ , Λένον , Ντεφόε και πανηγύρισαν μία απο τις μεγαλύτερες νίκες - πρόκριση στην ιστορία του συλλόγου.

Πριν το παιχνίδι όλοι λέγαμε "ας φάμε 2-3 μόνο και όλα καλά" κι όμως μπήκαν στο γήπεδο 11 καμικάζι που για 95 λεπτά τρώγανε σίδερα και κάναν -κατ'εμέ- το καλύτερο ημίχρονο του ΠΑΟΚ για φέτος, αν αναλογιστεί κανείς και την τεράστια δυναμικότητα της αντιπάλου.

Η ομάδα κατέβηκε πολύ ορθολογικά στημένη στο γήπεδο με δυο κόφτες , τον Κοντρέρας στη θέση του και τον μικρό Σταφυλίδη να διακιώνει τον Μπόλονι για την επιλογή του να συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί.Ο μικρός παρά την άδικη κόκκινη  ,ήταν συγκλονιστικός μέχρι τη στιγμή της κάρτας αφού κατάφερε να κάνει  τον Λέννον να μοιάζει ακίνδυνος.

Στο πλευρό της ομάδος βρέθηκαν περίπου 1800 "άρρωστοι" παοκτσήδες και άλλοι τόσοι έξω απο το γήπεδο οι οποίοι δε σταμάτησαν ποτέ να φωνάζουν και αποτέλεσαν επάξια τον 12ο παίκτη της ομάδας και κατέχει μεγάλο μερίδιο σ'αυτή την επιτυχία.

Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ στην ευρώπη θα συνεχιστεί και με το νέο έτος αφού χτες κατάφερε με αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη να πανηγυρίσει και την πρόκριση στους 32 ένα ματς πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των ομίλων.Αξιοσημείωτο γεγονός οτι συνεχίζει στην Ευρώπη για 10ο σερί ματς αήττητος μετά την ήττα απο την ΤΣΣΚΑ μέσα στην τούμπα.

Μάλιστα, στα εκτός έδρας ματς ο δικέφαλος μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ ΔΕΝ χάνει αφού έχει περάσει απο έδρες όπως ΤΣΣΚΑ, Καρπάτι, Ρούμπιν Καζάν ,Τότεναμ χωρίς να ηττηθεί.

Το πλέον σίγουρο είναι οτι , στο τελευταίο παιχνίδι για τους ομίλους με αντίπαλο την Καζάν στην τούμπα, θα στηθεί ένα ατελείωτο πανηγύρι στις εξέδρες με σίγουρο , κατ'εμέ , το sold out.

Ευχομαι ολόψυχα αυτό το ασπρόμαυρο θαύμα να μη σταματήσει στο Λονδίνο και τη χτεσινή νίκη,αλλά να συνεχιστεί για πολύ ακόμα στην Ευρώπη και γιατί όχι ας σταματήσει στο Βουκουρέστι.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο...Άλλωστε μπάλα είναι...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top