Menu

Solo Solo Author
Title: Τρίτη και 13, ε και?
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Παρά τη γρουσούζικη μέρα εμείς εδώ στο gipedo365 θα κυνηγήσουμε για ακόμα μία φορά τα ταμείο χωρίς πολύ μεγάλο ρίσκο. Περνώντας στο κουπόνι...
Παρά τη γρουσούζικη μέρα εμείς εδώ στο gipedo365 θα κυνηγήσουμε για ακόμα μία φορά τα ταμείο χωρίς πολύ μεγάλο ρίσκο.
Περνώντας στο κουπόνι αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι υπάρχουν πολλά ματς που θα τα χαρακτηρίζαμε ως no bet.
Για νίκη , η ανεβασμένη Ιντερ

Κύπελλο Αγγλίας , κύπελλο Ισπανίας και μέσα σ'αυτά  το Τζένοα - Ιντερ σε ένα εξ'αναβολής ματς για την Σέριε Α.Οι γηπεδούχοι χωρίς τον αστέρα τoυς ,Παλάσιο, υποδέχονται την ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Ιντερ,  που το περασμένο Σάββατο νίκησε έυκολα την Φιορεντίνα.Οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους ενώ και η προιστορία δείχνει πολλά(τα τελευταία 3 χρόνια η Ιντερ έχει ισάριθμες νίκες μέσα στη Γένοβα).
Το διπλό και ειδικά σε αποδόσεις πάνω απο 2,20 αποτελεί πρόκληση.

Στο κύπελλο Ισπανίας τώρα, θα ασχοληθώ με το ματς της Σεβίλλης που φιλοξενείται απο την άσημη Σαν Ρόκε , ομάδα Γ κατηγορίας και το γεγονός οτι η Σεβίλλη θα κατεβεί πλήρης με όλους τους βασικούς της δε με αφήνει αδιάφορο και γι'αυτό θα γείρω προς το διπλό με αποδόσεις γύρω στο 1,40-1,45.

Τέλος η μεγάλη "Ντέπορ" υποδέχεται την έκπληξη της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν , Λεβάντε.Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με πολλές αλλαγές στη συνθεσή τους αφού ο προπονητής αποφάσισε να ξεκουράσει παίκτες σε ένα θεσμό που δεν τον πολυενδιαφέρει.Η Κορούνια απο την άλλη θελει να βρει τη χαμένη της αίγλη σε ένα θεσμό που μπορεί να φτάσει ψηλά.Πλήρης με βασικό σχήμα θα παραταχθεί η ομάδα του Κουαδράδο.
Άσσος και 2.20

ΙΝΤΕΡ 2
ΣΕΒΙΛΛΗ 2
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1


Solo

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top