Menu

statharas statharas Author
Title: ''ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ''
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα φίλες και φίλοι του gipedo 365. blogspot . com . Μετά από μια περίοδο μακράς απουσίας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (φοιτητής γα...


Καλησπέρα φίλες και φίλοι του gipedo365.blogspot.com. Μετά από μια περίοδο μακράς απουσίας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (φοιτητής γαρ) είπα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις που απασχολούν το φτωχό μου το μυαλό τον τελευταίο καιρό…
-        
            Ας αρχίσουμε με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την επική νίκη-πρόκριση επί της Τότεναμ στο Λονδίνο νίκησε με 3-1 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και έδιωξε(μέχρι νεωτέρας) το αρνητικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί εντός των συνόρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποθεώθηκε(!) ο Μητσάρας ο Σαλπιγγίδης από την πλειοψηφία του κόσμου που τίμησε με την παρουσία του την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι. Έχει ‘’ψωμάκι’’ αυτή η ιστορία αλλά απ’ ότι φαίνεται αποκαταστάθηκε σε μερικό βαθμό η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του. Πλέον το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με την Ρούμπιν του Καζάν με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ να θέλει είτε την νίκη είτε την ισοπαλία που θα του εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο (αν τα έγραφα Σεπτέμβρη μήνα σίγουρα δεν θα με λέγατε λογικό με τέτοιον όμιλο).

-          Από την άλλη κάτοικος Εουρόπα Λιγκ θα είναι και ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την πρόκριση στο νήμα από την Μαρσέιγ. Οι Φωκαείς ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 και επικράτησαν με 3-2 της Ντόρτμουντ χάρη σε γκολ του Βαλμπουενά(κυριολεκτικά ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ το μαλλί του Γάλλου). Ο λαός των Πειραιωτών έκανε λόγο για ‘’αγκαλίτσες και φιλάκια’’ μεταξύ Γάλλων και Γερμανών και κατηγόρησε την ΟΥΕΦΑ και τον πρόεδρό της Μισέλ Πλατινί, ενώ ανάλογη υπήρξε και η στάση του ελληνικού τύπου (εδώ γελάμε). Όσο για το 7-1 του Ζάγκρεμπ ούτε με λοβοτομή δεν βγαίνει από το μυαλό του κοσμάκη ότι το ματς είχε κατιτίς ύποπτο με τον Ζαν Μισέλ Ολάς (τον πρόεδρο της Λυών ντε) να δηλώνει ότι οι Κροάτες είναι υπερήφανος λαός και ότι τους ενδιέφερε η ισοπαλία για να μην τερματίσουν με μηδαμινή συγκομιδή (τα λεγόμενά στην κρίση σας, αν και πρέπει να κάνε την παραπάνω δήλωσή του από το εξοχικό του στο Σεν Τροπέ απολαμβάνοντας ένα Σατό Μπορντό του 1934 παρέα με τον πρόεδρο των Κροατών).

-          Στον φτωχό συγγενή του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια σύσσωμη και η πόλη του Μάντσεστερ αφού τόσο η Σίτυ όσο και η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκαν από την Νάπολι και την Βασιλεία αντίστοιχα. Μετά και την εξέλιξη αυτή, εκεί στον ΑΝΤ1 πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους από την χαρά  καθώς το ‘’πακέτο’’ θα συμπεριλαμβάνει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό αλλά και τις ομάδες από το Νησί.

-          Εν τω μεταξύ είχαμε και την κλήρωση των ομίλων του EURO 2012 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας (αυτή θα είναι ομολογουμένως μια εποικοδομητική εκδρομούλα για όσους σκέφτονται να παντρευτούν μετά τον Ιούλιο του νέου έτους). Η Ελλάδα του τεράστιου Φερνάντο Σάντος (φήμες που λένε ότι κάτω από το κοστούμι που φορούσε στην εκδήλωση είχε ως ισοθερμικό το δερμάτινο καφέ μπουφάν  ελέγχονται ως ανακριβείς), κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τους διοργανωτές Πολωνούς, την Ρωσία αλλά και την Τσεχία. Πάντως πέρα από την πλάκα είναι ένας αρκετά απαιτητικός όμιλος και οι διεθνείς που θα κληθούν να ταξιδέψουν στην χώρα του Γκρεγκόρζ Σαμοτούλσκι (απαπαπα) θα πρέπει να εμφανιστούν ιδιαίτερα σοβαροί για να διεκδικήσουν κάτι καλό σε αυτό το τουρνουά.

-          Χθες το βράδυ είχαμε και το παιχνίδι που θα δείχναμε στους εξωγήινους τι ονομάζουμε ποδόσφαιρο εμείς οι γήινοι (τρομάρα μας). Η Μπαρτσελόνα του ντυμένου με την τελευταία λέξη της μόδας, Πέπε Γκουαρδιόλα έκανε επίδειξη δύναμης στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με 3-1. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Καταλανοί απλά επιβεβαίωσαν πως είναι η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός είναι πως ο Μέσσι και η παρέα του νομίζω πως θα επικεντρωθούν στο repeat της κατάκτησης του Τσου Λου και αυτό μπορεί να τους στερήσει το πρωτάθλημα (σιγά μην κάτσουν να σκάσουν τα παιδιά, πηγαίνουν να γράψουν ιστορία για ακόμα μια φορά).

-          Αυτά ήταν λοιπόν συνοπτικά μερικά θέματα που με απασχόλησαν στον αθλητικό τομέα τις τελευταίες ημέρες (και νύχτες ενίοτε ). Μέχρι να τα ξαναπούμε καλά να περνάτε και να αγαπάτε τα σπορ!!!

Υ.Γ. Αυτό το Home Alone καινούργια ταινία είναι??? Ομολογώ πως δεν το χω ξαναδεί (όχι παραπάνω από 83 φορές, γι’ αυτό αποβλακώθηκε και ο Μακόλει Κάλκιν και ξεκίνησε το ποτό).

Υ.Γ. Εκεί στον ALPHA πρέπει να κάνετε ένα μίτινγκ και να σκεφτείτε τρόπους για το πώς θα αναβαθμίσετε τον ρόλο της Έλενας Παπαβασιλέιου… ΑΜΕΣΑ!!!

Υ.Γ. Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων του ALTER, αλλά δεν ξεχνάμε την ζημιά που έκανε ο Αυτιάς στο μέσο πιτσιρίκι και την τσέπη του αφού με αυτά που έλεγε πού να δώσει χαρτζιλίκι ο παππούς και η γιαγιά στο καημένο το παιδάκι.

Υ.Γ  Για να μην πάθετε υπερκόπωση διαβάζοντάς με σε αυτό το σημείο σας αφήνω και παρακαλείται ο admin να βάλει το κείμενό μου σε ροζ φόντο γιατί όπως λένε και οι ειδικοί ξεκουράζει τα μάτια των αναγνωστών!                                     
                                                                                                                                                            ΜΙΤΑΚS

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top