Menu

Solo Solo Author
Title: Πωλήσεις , εξυγίανση , ανάπτυξη
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Σήμερα το μεσημέρι στις 1 ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη μιλήσανε για όλα , όσ...
Σήμερα το μεσημέρι στις 1 ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη μιλήσανε για όλα , όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα σε συνάρτηση πάντα με τα οικονομικά τις ομάδας.Όλα αυτά έχουν ως σκοπό την βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ  στο μέλλον.

Πωλήσεις , μείωση μπάτζετ , δημιουργία νέας ομάδας το ίδιο ανταγωνιστικής αλλά και ο συνδυασμός όλων αυτών ήταν κάποια από τα βασικά θέματα της συνέντευξης τύπου.

Όσον αφορά το μπάτζετ , κυμαίνεται κοντά στα 14 εκ. ευρώ και στόχος της διοίκησης είναι η μείωσή του  κατά 15-20% αφού η υψηλή φορολογία που επιβάλλεται πλέον στα συμβόλαια των παικτών ,απο τον Ιανουάριο του 2011, είναι δυσβάσταχτη για την ΠΑΕ.

Παρά τις αποδεσμεύσεις των Σπαντάτσιο , Αρίας , Λεονάρντο αναμένονται κι άλλες όπως αυτή του Κοντρέρας  ,ο οποίος έχει αρνηθεί πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ καθότι κι ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του αφού η Κόλο - Κόλο του έχει προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο με σκοπό να τον επαναπατρίσει.

Στο θέμα των πωλήσεων έπεσε στο τραπέζι το όνομα του μεγαλύτερου περιουσιακού στοιχείου της ομάδας , του Αντελίνο Βιερίνια και μάλιστα ειπώθηκε απο τον κ.Βρύζα οτι υπάρχουν δύο προτάσεις απο ομάδες του εξωτερικού για τον παίκτη και αυτές συζητούνται.
Απο την άλλη , δήλωσε ξεκάθαρα οτι δεν υπάρχει περίπτωση ο παικτής να πωληθεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Επιπλέον , για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αυτό που αναφέρθηκε είναι ότι του έχει προταθεί μείωση αποδοχών με ταυτόχρονη επέκταση συμβολαίου . Ακόμα ο κ.Βρύζας τόνισε , σε ερώτηση που του έγινε , οτι υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο πώλησης του.

Το θέμα Βιτόλο έπεσε και αυτό στο "τραπέζι" με τον κ.Κωνσταντινίδη να τονίζει οτι το οικονομικό ήταν αυτό που "άφησε" τον ΠΑΟΚ κρεμασμένο απέναντι στον παίκτη με αποτέλεσμα αυτός να αποχωρήσει και ο ΠΑΟΚ να μην πάρει ούτε ένα ευρώ.Ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ζητούσε να φύγει απο τον Απρίλιο χωρίς να παρουσιάζει ως κύριο πρόβλημα το οικονομικό.

Για τον κ.Μπόλονι ο Ζήσης Βρύζας τόνισε την αξία του -στην προπονητική- αλλά και το γεγονός οτι ο ρουμάνος τώρα άρχιζει να προαρμόζεται στην καθημερινότητα αλλά και της συνήθειες του ΠΑΟΚ.Ενώ και η διοικηση τονίζει την στηριξή της στον προπονητή παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών με την πρόταση που είχε απο την Σαουδική Αραβία.

Για τους συχνούς τραυματισμούς ο κ.Κωνσταντινίδης είπε οτι είναι θέμα προπόνησης αλλά γιαυτό είναι υπεύθυνος ο κ.Μπόλονι ενώ η ηλικία των παικτών αλλά και η διαφορετική νοοτροπία αλλά και η ένταση της προπόνησης είναι κάποιες πιθανές αιτίες.

Ξεκάθαρα οι δηλώσεις των Κωνσταντινίδη , Βρύζα οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι οι ακαδημίες θα είναι το στήριγμα της ομάδας στην οικονομική εξυγίανση που θα τεθεί από εδώ και στο εξής.Ακόμα η ανάπτυξη στο τμήμα σκάουτινγκ είναι ένα από τα κύρια μελήματα της ομάδας έτσι ώστε να βρεθούν καλές και φθηνές λύσεις σε φθηνές αγορές.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top