Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα με τα παραλειπόμενα του Π.Α.Ο.Κ.-Άρης!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’   ωραίο παιχνίδι είδαμε στην Πυλαία… ποιος να το περίμενε ότι θα πάει έτσι..μπράβο και στις δύο ομάδες που τουλάχιστον εμείς οι ουδέτε...

24’’  ωραίο παιχνίδι είδαμε στην Πυλαία… ποιος να το περίμενε ότι θα πάει έτσι..μπράβο και στις δύο ομάδες που τουλάχιστον εμείς οι ουδέτεροι που πήγαμε στο γήπεδο το απολαύσαμε..
                                                                                                                                                                     
23’’ και θα το απολαμβάναμε ακόμα περισσότερο αν δεν ασχολιόμασταν με τους  γνωστούς ηλίθιους..μας χαλάνε την αισθητική ένα πράγμα ρε παιδί μου..είχαμε και χθες τα γνωστά κωμικοτραγικά..

22’’ είχαμε και κάποιους να διαμαρτύρονται για την διαιτησία..θα τα πούμε κι αυτά σήμερα..όλα θα τα πούμε τα γύρω γύρω.. άλλωστε για τα αγωνιστικά τα γράψαμε χθες στο βασικό κείμενο που ανέβηκε..

21’’ ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα αστεία παιδάκια στις κερκίδες..τι είπε ο Σούλης στην συνέντευξη Τύπου;..συγχαρητήρια στον κόσμο;..τι λες ρε Σούλη είσαι καλά;..εντάξει ήρθαν σε έναν αγώνα τα παιδιά..

20’’ θα τα πούμε και μπράβο για την ατμόσφαιρα μην τους χάσουμε από πελάτες;..πάντως ήταν εμφανέστατη η προσπάθεια των ανθρώπων του δικεφάλου για καλή ατμόσφαιρα..όσοι ήταν μέσα το καταλάβαιναν..

19’’ επειδή εμείς τα λέμε όλα από αυτή την στήλη..έκαναν όντως μεγάλες προσπάθειες..έχω βρεθεί και σε άλλα παιχνίδια Π.Α.Ο.Κ. –Άρης κι έχω δει και χειρότερα πράγματα από τα χθεσινά..

18’’ αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ανεχόμαστε τα χθεσινά γεγονότα..ούτε φυσικά να τους δίνουμε και συγχαρητήρια για την παρουσία τους στο γήπεδο..γύρω στις 5000 άτομα πάντως πρέπει να ήταν χθες..

17’’ θα μπορούσε να έχει και περισσότερο κόσμο..χθες ήταν μία πολύ χαλαρή μέρα μέσα στις γιορτές χωρίς ποδόσφαιρο..ότι πρέπει δηλαδή για να πάρεις το παιδί σου και να πας στην Πυλαία..

16’’  ποιο να πάρεις είπα;..το παιδί σου..εδώ μάλλον γελάμε..ρε δεν κάθεσαι καλύτερα στο σπίτι μέρες που είναι τι να πας να δεις στο γήπεδο;..τι πρότυπα να δείξεις στο μικρό παιδάκι σου στο γήπεδο;..

15’’ κρίμα πάντως γιατί ήταν πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι κι άξιζε να το παρακολουθήσει κάποιος.. είχαμε και θέμα διαιτησίας χθες;..όχι που δεν θα είχαμε..στανταράκι ήταν αυτό..

14’’ ας ξεκινήσουμε ανάποδα..το αντιαθλητικό είναι λάθος σφύριγμα..όχι τυπικά αλλά από άποψη φιλοσοφίας..ο κανονισμός είναι σαφής..φάουλ σε νεκρό χρόνο είναι αντιαθλητικό γιατί ο παίκτης δεν πάει για μπάλα..σαφέστατος..

13’’ κανένας ποτέ όμως δεν το δίνει στα τελευταία δευτερόλεπτα όταν χρειάζεται μία ομάδα να κάνει φάουλ για να στείλει τον αντίπαλο στις βολές..αν ήταν έτσι ξέρετε πόσα έπρεπε να δοθούν;..

12’’ δεν ξέρω τι σκέφτεται ο διαιτητής εκείνη την ώρα..αλλά για να το δίνει μάλλον βρίσκεται εκτός κλίματος αγώνα..και απολύτως δικαιολογημένα τώρα παραπονιέται ο Άρης..

11’’ δε νομίζω όμως ότι η διαιτησία κρίνει αποτέλεσμα..είναι αρκετά καλή σε γενικές γραμμές..παίζει βέβαια λίγο έδρα και φαίνεται σε κάποια σφυρίγματα αλλά είναι κάτι λογικό..

10’’ δεν είναι κακό η διαιτησία να παίζει έδρα..ένα 60%-40% είναι συνηθισμένο..το θέμα είναι να γίνεται το ίδιο σε όλα τα γήπεδα..και στο Αλεξάνδρειο δηλαδή να είναι ίδια τα ποσοστά στον δεύτερο γύρο..

 9’’ τότε λέμε ότι αυτό είναι φιλοσοφία..και κανείς δεν έχει πρόβλημα..στην Ελλάδα όμως τα πράγματα είναι μία έτσι..μία αλλιώς..δεν βγάζεις άκρη σε αυτή την χώρα..τι είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στην συνέντευξη Τύπου;..

8’’ ότι δεν ξέρει αν η τεχνική ποινή στο ημίχρονο έκρινε αποτέλεσμα;..επειδή λέει ο Π.Α.Ο.Κ. έβαλε δύο πόντους και πήρε και την κατοχή..έχεις είκοσι λεπτά μπροστά σου είναι δυνατόν να κρίνει αποτέλεσμα;..

7’’ κι είναι υποχρέωσή σου να κρατάς τους παίκτες συγκεντρωμένους στο παιχνίδι για 40 λεπτά..πως είδατε επιστροφή Βεργίνη στο παλατάκι;..σα να μην ήταν στο γήπεδο αντιμετωπίστηκε από τους οπαδούς..

6’’  βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που επιστρέφει αλλά έχω την εντύπωση ότι περισσότερα άκουσε ο Ταπούτος παρά ο Βεργίνης..ο δεύτερος δεν ήταν και καλός όσο έπαιξε..

 5’’ σπουδαίος Ράιτ χθες ποιος να το περίμενε..ήταν από τα κλειδιά του αγώνα..άλλωστε αγωνίζεται σε μία θέση που πραγματικά πονάει ο Π.Α.Ο.Κ… πολύ μεγάλο λάθος του Αλεξανδρή που δεν πίεσε την μπάλα όσο θα έπρεπε..

4’’ δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα ο δικέφαλος παρά μόνο σε μία-δύο φάσεις όταν ο Ράιτ ήταν εκτός παιχνιδιού..και κάτι άλλο τώρα που πήγαμε και στα αγωνιστικά..περίμενε κανείς ο Π.Α.Ο.Κ. να πάρει την ρακέτα από τον Άρη;..

3’’ Γκορί και Ντικούδης έκαναν καλό παιχνίδι..ο πρώτος είναι σταθερή αξία..ο Δήμος είχε πολλά να αποδείξει στην προηγούμενη ομάδα του..ας δούμε τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ένα και τι ήττα για τον άλλο..

 2’’ το σίγουρο είναι ότι ο Άρης χαιρετάει την τρίτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ..δύσκολα πλέον να προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος..από την άλλη ο Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει να κυνηγάει τον σπουδαίο Κολοσσό μέχρι τώρα..όπως και τον Πανιώνιο που κι αυτός κερδίζει παντού..

 1’’ είχαμε και κλήρωση ευρωλίγκας..έχουμε πάρα πολλά πράγματα να πούμε..να ναι καλά αυτός που την έκανε έβγαλε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να αναλύσουμε..υπομονή όμως γιατί η επίθεση τελίωσε..προσεχώς..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top