Menu

DARIO DARIO Author
Title: KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΠΟΛΛΑ!
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
Καλημέρα σας! Να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας,χαμόγελο και θετική ενέργεια σε ότι κι αν κάνουμε(ξέρω είναι δύσκολό στις μέ...

Καλημέρα σας!

Να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας,χαμόγελο και θετική ενέργεια σε ότι κι αν κάνουμε(ξέρω είναι δύσκολό στις μέρες μας) και πάνω από όλα να ζείτε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία..

Μετά από μια αποχή λόγω τον γιορτών και γενικότερα όλου του κλίματος που πέρασε,επανερχόμαστε δυνατοί  με γεμάτες μπαταρίες και σίγουρα δριμύτεροι!Παρόλο που δεν ανέβαζα προγνωστικά,δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθούσα τα τεκτενόμενα με αποτέλεσμα να νιώθω και λιγάκι δικαιωμένος από την όλη αποχή.Δεν ήταν και λίγες οι μπόμπες στην περίοδο των γιορτών  στην Αγγλία καθώς μάτωσε πολύς κόσμος!

Νέα χρονιά,με φρέσκια και φιλόδοξη ματιά θα κινηθούμε από εδώ και πέρα!Πάμε να δούμε το σημερινό κουπόνι και τις κατηγορίες παιχνιδιού μας.

SERIE B’

Θα ξεκινήσω από την SERIE B’ και ΤΟΡΙΝΟ που υποδέχεται την ουραγό της κατηγορίας Άσκολι.Οι γηπεδούχοι είχαν υποπέσει σε σε 1 ήττα εκτός έδρας από την Μόντενα και σε μια ισοπαλία με την Αλπινολέφε,με συνέπεια η δεύτερη Βερόνα να την πλησιάσει στον πόντο.Επιτακτική η νίκη.

ΑΓΓΛΙΑ 1-ΑΓΓΛΙΑ 2

Έχω ξεχωρίσει κάποια ματσάκια τις «μικρές» αγγλιδούλες,με κύριο ποντάρισμα φυσικά στο όβερ.Παρακάτω θα τα δείτε αναλυτικά.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Η Α.Ε.Κ. υποδέχεται την φορμαρισμένη Ξάνθη σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με απόντα τον Σιαλμά για την ομάδα της Ένωσης λόγω τιμωρίας.Το επόμενο κατά σειρά μάτς θα έχει στο νού του ο «πάτερ» Κωστένογλου που θα κοντραριστεί με τον άλλο δικέφαλο την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος και η Ξάνθη να υποδέχεται τον Ο.Σ.Φ.Π. Πάμε στα λίγα γκόλ.
Στην Κρήτη ο Ο.Φ.Η. φιλοξενεί την Δράμα,που τα πήγε περίφημα απέναντι στον Ολυμπιακό,αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος παρα τις κάποιες απουσίες που θα έχει ήδη σκέφτεται τους 3 βαθμούς της νίκης.
Στο κλείσιμο της βραδιάς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό και πέρα από την αστεία απόδοση στον άσο,μπορεί κάποιος να επιλέξει σε ιντερνετικό παιχνίδι το πολλά γκόλ ή ακόμα και 1/1 Η/Τ.
Δεν θα κάνω περετέρω ανάλυση για άλλους αγώνες και θα περάσω στα σημεία.

Α΄ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

156. ΜΙΛΤΙΝ ΚΝ-Ο
163. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-Ο
167. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-Ο & G/G
196. ΑΕΚ-U
197. ΟΦΗ-U & NG
211. OΣΦΠ-Ο & 1/1
212. ΜΠΕΝΦΙΚΑ-Ο
218. ΜΑΓΙΟΡΚΑ-Ο
227. ΠΑΡΙ-1

Β’ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

132. ΤΟΡΙΝΟ-1
154. ΚΟΛΤΕΣΤΕΡ-Ο
160. ΠΡΕΣΤΟΝ-Ο
168. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-G/G
205. ΕΛΤΣΕ-Ο
230. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-Ο

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ-ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

157. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-2
158. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-Ο & Χ2
162.ΤΣΑΡΛΤΟΝ-Χ
174. ΣΡΙΟΥΣΠΕΡΙ-1
220. ΑΖΑΞΙΟ-Ο/Χ
221. ΡΕΝ-Ο/2
222. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-Ο
226. ΝΤΙΖΟΝ-Χ/Ο

Καλό σας απόγευμα σε ότι κι αν κάνετε…μείνετε συντονισμένοι..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top