Menu

elgaitan elgaitan Author
Title: Στοιχηματική ανάλυση NBA - Αγώνες Τρίτης
Author: elgaitan
Rating 5 of 5 Des:
Philadelphia 76ers – Sacramento Kings (2:00)   Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Philadelphia η οποία κέρδισε και την Indiana χθες με 96-86...



Philadelphia 76ers – Sacramento Kings (2:00)
 Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Philadelphia η οποία κέρδισε και την Indiana χθες με 96-86. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για τους Sixers. Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις ο Iguodala που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και δέχθηκε τα εύσημα από τον προπονητή του.
Προβληματίζει το Sacramento που παρά την αλλαγή προπονητή, δεν δείχνει να αποδίδει αυτό που μπορεί. Στο προηγούμενο παιχνίδι ηττήθηκαν εντός από το Orlando με 97-104. Ο coach Smart έχει δώσει το ελεύθερο στον Tyreke Evans να τρέξει την ομάδα παραπάνω και αυτό έχει βελτιώσει και τις δικές του επιδόσεις (27 πόντοι μ.ο. στα 2 τελευταία παιχνίδια). Προσπάθεια γίνεται από τον Smart να τιθασεύσει και τον σέντερ Cousins που με το εκρηκτικό ταπεραμέντο του, ήταν η αιτία να «φαγωθεί» ο coach Westphall.
  • Οι Sixers σκοράρουν 100,2 και δέχονται 93,8 πόντους ανά παιχνίδι.
  • Οι Kings σκοράρουν 93,8 και δέχονται 102,3 πόντους ανά παιχνίδι.
  • 3-0 η εντός έδρας επίδοση για τους Sixers. 6-2 στο σύνολο.
  • 0-3 η εκτός έδρας επίδοση για τους Kings. 3-6 στο σύνολο.
  • Απόντας για τους φιλοξενούμενους ο Chuck Hayes (5,6π 7,8ρ).

Πρόβλεψη: Φαβορί η Philadelphia αλλά το ποσοστό είναι μικρό. Το χάντικαπ στο -9,5 είναι οριακό, όπως και το under/over 197,5. Ίσως εμφανιστεί αυτό το over, αλλά δεν θα πληρώσω για να το μάθω.


Washington Wizards – Toronto Raptors (2:00)
Οι Wizards είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Το κλίμα δεν είναι καλό στα αποδυτήρια. Ο forward Rashard Lewis μάλωσε με τον βοηθό προπονητή, Sam Cassell και δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στους στη Minnesota. Οι «πρωτευουσιάνοι» ηττήθηκαν εντός έδρας με 72-93 και το κοινό αποδοκίμασε τους παίκτες στην 4η περίοδο. Το τελευταίο πλήγμα στην ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων το έριξε ο coach Saunders ο οποίος κατηγόρησε τους παίκτες ότι δεν μελετάνε τα scouting reports που τους δίνει και παρουσιάζονται απροετοίμαστοι στους αγώνες.
Οι Raptors, με όπλο για μία ακόμη φορά φέτος την άμυνα, επικράτησαν με 97-87 της Minnesota χθες το βράδυ. Κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους σε πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα. Ο Bargnani προσέθεσε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση και είχε για συμπαραστάτες τους Amir Johnson και Jose Calderon. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο έτερος σταρ της ομάδας, DeRozan, αλλά δεν φαίνεται αυτό να επηρεάζει την ομάδα του.
  • Οι Wizards σκοράρουν 84,9 και δέχονται 97,7 πόντους.
  • Οι Raptors σκοράρουν 88,6 και δέχονται 92,2 πόντους.
  • 0-4 η εντός έδρας επίδοση της Washington. 0-8 στο σύνολο.
  • 2-3 η εκτός έδρας επίδοση του Toronto. 4-5 στο σύνολο.
  • Σταθερά εκτός ο Turiaf (1,5π 3ρ). Μάλλον έξω και ο Lewis (8,7π 4,1ρ) για τους γηπεδούχους.
  • Μακροχρόνια απόντας και ο Bayless (14,3π 1,7ας) για τους φιλοξενούμενους.

Πρόβλεψη: Αν δεν κερδίσουν και σήμερα οι Wizards, πότε θα το κάνουν; Μπορούν να αποδώσουν όμως κάτω υπό πίεση και αυτές τις συνθήκες στα αποδυτήρια; Δεν βγάζω άκρη, αν και σε ένα δελτιάκι θα στηρίξω το 2 των Raptors με το χάντικαπ στο +2. Το under 185 θα κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι.


Charlotte Bobcats – Houston Rockets (2:00)
Πολύ κοντά στη δεύτερη νίκη τους μέσα στη Νέα Υόρκη, βρέθηκαν οι Bobcats χθες βράδυ, αλλά ο Augustin αστόχησε στον τρίποντο που θα ισοφάριζε το παιχνίδι 4 δεύτερα πριν τη λήξη. Παρά την ήττα όμως, η ομάδα πάλεψε και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του coach Silas. Ψάχνει ευκαιρία να ανακάμψει η ομάδα που έχει 3 συνεχόμενες ήττες.
Τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα διαθέτει το Houston με 110,5 πόντους. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν κέρδισε κανένα, αλλά τώρα θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να το κάνει αφού μάλλον επιστρέφει ο βασικός άσσος Kyle Lowry (8,4π 10ασ). Χωρίς αυτόν οι Rockets, έφτασαν πολύ κοντά στην νίκη, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 95-98 από τους Thunder τα ξημερώματα της Κυριακής. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα για το σύνολο του McHale.
  • Οι Bobcats σκοράρουν 93,2 και δέχονται 104,1 πόντους.
  • Οι Rockets σκοράρουν 95,6 και δέχονται 102,2 πόντους.
  • 1-3 η εντός έδρας επίδοση για τη Charlotte. 2-7 στο σύνολο.
  • 0-5 η εκτός έδρας επίδοση για το Houston. 2-6 στο σύνολο.
  • Παραμένει εκτός ο Maggette (12,2π 6,2ρ) για τους γηπεδούχους.
  • Αμφίβολος ο guard Courtney Lee (8,4π 2,8ρ), μάλλον παίζει ο Lowry.

Πρόβλεψη: Θα στηρίξω το Houston αφού ο Lowry αποτελεί τον εγκέφαλο της ομάδας και η απουσία του φάνηκε με το παραπάνω ως τώρα κυρίως στον οργανωτικό τομέα. Στα έξτρα για τις «ρουκέτες» και η κούραση των Bobcats από την χθεσινή υπερπροσπάθεια κόντρα στους Knicks. Διπλό στα ίσια η επιλογή μας. Πιθανό και το over 194 στο σύνολο πόντων αλλά όχι σε καλό δελτίο.


Detroit Pistons – Dallas Mavericks (2:30)
Εντός έδρας ήττα με 68-92 κόντρα στους Bulls και απογοητευτική εμφάνιση για τους γηπεδούχους. Η χθεσινοβραδινή ήττα ήταν η 4η συνεχόμενη και δεν φαίνεται φως στο τούνελ για τους Pistons. Διαθέτουν την χειρότερη επίθεση στη λίγκα αλλά ο coach Frank δεν έψαξε για δικαιολογίες: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Είναι κάτι που περιμένουμε να συμβεί με τόσα πολλά ματς σε τόσο λίγο χρόνο.» Το Detroit αγωνίστηκε για 3ο σερί αγώνα χωρίς τους Rodney Stuckey και Charlie Villanueva.
Οι πρωταθλητές δεν ξεκίνησαν καλά, αλλά και γι’ αυτούς υπάρχουν δικαιολογίες. Ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες από πέρσι και η ομάδα ψάχνει να μοιράσει ρόλους. Επίσης η 2ήμερη ξεκούραση πριν από το σημερινό παιχνίδι, είναι η μεγαλύτερη ως τώρα για τους Mavs. Παίζει και αυτό το ρόλο του όταν ο βασικός κορμός της ομάδας τα έχει…τα χρονάκια του. Νίκη χωρίς καλή εμφάνιση όμως (96-81 τους Hornets) το τελευταίο αποτέλεσμά τους.
  • Οι Pistons σκοράρουν 82,4 και δέχονται 94,2 πόντους.
  • Οι Mavericks σκοράρουν 92,8 και δέχονται 95,4 πόντους.
  • 2-3 η εντός έδρας επίδοση για το Detroit. 2-7 στο σύνολο.
  • 0-3 η εκτός έδρας επίδοση για το Dallas. 4-5 στο σύνολο.
  • Αμφίβολοι παραμένουν οι Stuckey (10,8π 4,8ασ) και Villanueva για τους γηπεδούχους.
  • Εκτός ο Jason Kidd (4,9π 4,5ασ) για τους φιλοξενούμενους.
  •  
Πρόβλεψη: Καλύτερη ομάδα οι πρωταθλητές, έχουν προβάδισμα για τη νίκη. Αν δεν αγωνιστούν και οι αμφίβολοι του Detroit, τότε το χάντικαπ των -6,5 πόντων θα είναι επιλογή. Μέχρι να το μάθουμε (30 λεπτά περίπου πριν τον αγώνα), θα κρατήσουμε τη νίκη στα ίσια. Πονηρό το 182 στο σύνολο πόντων. Πολλά θα εξαρτηθούν από την επίδοση των Pistons. Το αφήνουμε στην άκρη και κρατάμε τη νίκη του Dallas.


Memphis Grizzlies – Oklahoma City Thunder (3:00)
Ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους οι Grizzlies, αφού ο τραυματισμός του Zach Randolph, αφήνει μεγάλη «τρύπα» στην frontline της ομάδας. Μέχρι και μεταγραφή έκαναν για να τα μπαλώσουν στο Memphis: o Marreese Speights ήρθε από την Philadelphia για δώσει λύσεις. Οι «αρκούδες», αν και κέρδισαν τα 2 πρώτα παιχνίδια χωρίς τον Randolph, ηττήθηκαν στα 2 επόμενα με τελευταίο αποτέλεσμα το 90-82 κόντρα στους Lakers εκτός.
Η Oklahoma έγινε η πρώτη ομάδα που έπαιξε 3 παιχνίδια σε 3 μέρες και τα κέρδισε όλα. Παρά τον τραυματισμό του αναπληρωματικού άσσου, Maynor, η ομάδα συνεχίζει να κερδίζει με τον νεανικό ενθουσιασμό, την καλή άμυνα πάνω από τη στεφάνη και τον Durant να οργιάζει. Τελευταίο τους θύμα το San Antonio, το οποίο υπέκυψε με 108-96 στην έδρα των Thunder.
  • Οι Grizzlies σκοράρουν 90,5 και δέχονται 94,5 πόντους.
  • Οι Thunder σκοράρουν 100,5 και δέχονται 97,1 πόντους.
  • 2-1 η εντός έδρας επίδοση του Memphis. 3-5 στο σύνολο.
  • 3-1 η εκτός έδρας επίδοση της Oklahoma. 8-2 στο σύνολο.
  • Εκτός για τους γηπεδούχους ο Randolph (14,8π 7,5ρ).
  • Χάνει τη χρονιά ο Maynor (4,2π 2,4ασ) για τους φιλοξενούμενους.
  • Στο προηγούμενο παιχνίδι των 2 ομάδων στο Memphis, οι Thunder επικράτησαν με 95-98.

Πρόβλεψη: Θα στηρίξουμε τη φόρμα της Oklahoma, και θα ποντάρουμε στο διπλό. Για τους πιο τολμηρούς, μπορεί να υπερκαλύψει και το χάντικαπ των -3 πόντων. Υποψία για over 192 στο σύνολο πόντων αλλά σε δεύτερο δελτίο.


Milwaukee Bucks – San Antonio Spurs (3:00)
Με 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια τελείωσε το road trip του Milwaukee. Τελευταίο αποτέλεσμα η ήττα με 109-93 στο Phoenix τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ανυπομονούν να γυρίσουν «σπίτι» και να επιστρέψουν στις νίκες, θέλουν τα «ελάφια» και θα έχουν αυξημένες πιθανότητες γι’ αυτό, αφού κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει ο σέντερ Bogut (14,2π 10ρ) που δεν αγωνίστηκε στα τελευταία 4.
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη ψάχνουν για φέτος οι Spurs. Κάτι που δεν κατάφεραν τα ξημερώματα της Δευτέρας κόντρα στους Thunder. Η ήττα δεν ήταν αυτό που ανησύχησε τόσο τον coach Popovich, όσο ο τραυματισμός του Tony Parker στα μέσα της τρίτης περιόδου. Τελικά δεν έχει κάτι σοβαρό και θα παίξει.
  • Οι Bucks σκοράρουν 91,6 και δέχονται 94 πόντους.
  • Οι Spurs σκοράρουν 100,7 και δέχονται 95,9 πόντους.
  • 2-0 η εντός έδρας επίδοση του Milwaukee. 2-6 στο σύνολο.
  • 0-3 η εκτός έδρας επίδοση του San Antonio. 6-3 στο σύνολο.
  • Αμφίβολοι για τους γηπεδούχους οι Dunleavy (10,3π 4,3ρ), Mbah a Moute (4π 4ρ) και Udrih (8,8π 2ασ).
  • Εκτός ο Ginobili (17,4π 3,8ρ) και αμφίβολος ο Blair (11,1π 6,6ρ) για τους φιλοξενούμενους.

Πρόβλεψη: Δύσκολο και κλειστό παιχνίδι. Θα πάμε με την έδρα και θα ποντάρουμε στον 1 έχοντας και το χάντικαπ +2,5 υπέρ μας. Η επιστροφή του Bogut είναι πολύ σημαντική για το σύνολο του coach Skiles και ελπίζουμε να δικαιωθούμε. Οριακό το under/over 185, το αφήνουμε στην άκρη.


Minnesota Timberwolves – Chicago Bulls (3:00)
To 3o συνεχόμενο παιχνίδι σε 3 μέρες θα είναι το επόμενο κόντρα στους Bulls για τους «λύκους». Στα προηγούμενα 2 έχουν 1 νίκη και 1 ήττα. Χθες κόντρα στο Toronto, ηττήθηκαν με 97-87 έχοντας χαμηλά ποσοστά ευστοχίας. Ειδικότερα ο Kevin Love έβλεπε το καλάθι σαν…κουμπότρυπα και δήλωσε: «Ήταν σαν να είχαν βάλει τάπα στο καλάθι. Δεν μπορούσα να ευστοχήσω με τίποτα.». Σήμερα ελπίζουν να έχουν την ίδια τύχη με τις προηγούμενες ομάδες που έπαιξαν 3 ματς σε 3 μέρες: Και οι 6 κέρδισαν το 3ο και τελευταίο παιχνίδι.
Οι Bulls ανέκαμψαν μετά την τραγική εμφάνιση και ήττα στην Atlanta, κερδίζοντας χθες το Detroit με 92-68 εντός έδρας. Επανήλθε στα υψηλά επίπεδα τόσο η άμυνά τους, όσο και ο περσινός MVP, Derrick Rose.
  • Oι Timberwolves σκοράρουν 94,9 και δέχονται 93,3 πόντους.
  • Οι Bulls σκοράρουν 96,3 και δέχονται 86,6 πόντους.
  • 2-4 η εντός έδρας επίδοση της Minnesota. 3-6 στο σύνολο.
  • 5-2 η εκτός έδρας επίδοση του Chicago. 8-2 στο σύνολο.
  • Εκτός παραμένει ο Beasley (12,9π 7ρ) για τους γηπεδούχους.
  • Αμφίβολοι οι Hamilton (12,4π 3,4ρ) και Watson (6,2π 3,4ασ) για τους φιλοξενούμενους.

Πρόβλεψη: Οι Bulls είναι καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι θα το επιβεβαιώσουν. Νίκη στα ίσια, αλλά το χάντικαπ των -6,5 πόντων είναι οριακό. Καλά διαβασμένος ο μπουκ και στο under/over 186 στο σύνολο πόντων. Οριακά προς το over.


Utah Jazz – Cleveland Cavaliers (4:00)
Την 5η νίκη τους σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια θα αναζητήσουν οι Jazz. Μετά από το άσχημο ξεκίνημά τους, φαίνεται να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με 4 συνεχόμενες νίκες. Τελευταία νίκη ήταν το διπλό στην έδρα των Warriors με 87-88.
Με κατεβασμένα χέρια έχασαν οι Cavs τα ξημερώματα της Δευτέρας στην έδρα του Portland. Το τελικό 98-78 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των ομάδων. Ο coach Byron Scott δήλωσε ότι πρέπει να μειώσουν τα λάθη αν θέλουν να διεκδικήσουν τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Πάντως, η ως τώρα επίδοσή τους στο πρωτάθλημα, μόνο ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί.
  • Οι Jazz σκοράρουν 90,4 και δέχονται 93,9 πόντους.
  • Οι Cavaliers σκοράρουν 94,8 και δέχονται 93,9 πόντους.
  • 4-0 η εντός έδρας επίδοση για τη Utah. 5-3 στο σύνολο.
  • 2-3 η εκτός έδρας επίδοση για το Cleveland. 4-4 στο σύνολο.
  • Χωρίς προβλήματα οι 2 ομάδες.

Πρόβλεψη: Έχει ένα προβάδισμα για νίκη η Utah, αλλά οι Cavs είναι ιδιαίτερα μαχητικοί και δεν θα υποκύψουν εύκολα. Έχω μία φωνή για το 2ο με το χάντικαπ στο +5, αλλά μπορεί να μην ακούγομαι καλά, γι’ αυτό το αφήνω στην άκρη. Οριακά προς το over 187 το παιχνίδι.


Portland Trail Blazers – Los Angeles Clippers (5:00)
Επέστρεψε στις νίκες το Portland κερδίζοντας εύκολα το Cleveland με 98-78 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η άμυνα ήταν αυτή που έδωσε εύκολους πόντους στην ομάδα του coach McMillan. Να διατηρήσουν το απόλυτο της έδρας θέλουν και σήμερα κόντρα στους Clippers.
Βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της η παρέα του Chris Paul. Μετράει 3 συνεχόμενες νίκες και θέλει να τις κάνει 4 κόντρα στους Blazers τους οποίους είχε νικήσει εντός με 93-88 την πρωτοχρονιά. Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στους Bucks, ήρθε τελικά η νίκη με 92-86. Πρόβλημα στα ριμπάουντ αντιμετωπίζουν οι Clippers αφού είναι οι τελευταίοι σ’ αυτή τη στατιστική κατηγορία και δεν έχουν κατεβάσει περισσότερα «σκουπίδια» από αντίπαλό τους σε κανένα φετινό τους αγώνα.
  • Οι Blazers σκοράρουν 99 και δέχονται 93,2 πόντους.
  • Οι Clippers σκοράρουν 99,7 και δέχονται 94,2 πόντους.
  • 5-0 η εντός έδρας επίδοση για το Portland. 6-2 στο σύνολο.
  • 1-1 η εκτός έδρας επίδοση για το Los Angeles. 4-2 στο σύνολο.
  • Χωρίς προβλήματα (εξαιρείται ο μακροχρόνια τραυματίας Oden) για τις 2 ομάδες.
  •  
Πρόβλεψη: Αν και δεν έχουμε πλήρη εικόνα για τις εκτός έδρας εμφανίσεις των Clippers, θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον 1 του Portland. Το Rose Garden…κατηφορίζει και πιστεύουμε πως θα εμφανιστεί ο 1. Πιθανώς να υπερκαλυφθεί και το χάντικαπ των -5,5 πόντων. Οριακά προς το under 196 ο αγώνας.


Golden State Warriors – Miami Heat (5:30)
Ψυχολογικό πρόβλημα τείνουν να εμφανίσουν στο Golden State, αφού η ήττα κόντρα στη Utah με 87-88 ήταν η τρίτη συνεχόμενη που γνώρισαν στα τελευταία λεπτά και 5η στη σειρά. . Ο coach Mark Jackson σαφώς προβληματισμένος δήλωσε: «Οι σπουδαίες ομάδες σκέφτονται τι θα συμβεί τώρα για να κερδίσουμε τον αγώνα. Οι ομάδες που συνήθως χάνουν τέτοια παιχνίδια, σκέφτονται τι θα συμβεί τώρα και θα χάσουμε…». Ενδεικτική της ψυχολογίας που έχει η ομάδα.
Οι Heat μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουν χωρίς τον Wade ο τραυματισμός του οποίου μάλλον είναι πιο σοβαρός απ’ ότι φαινόταν και θα χάσει αρκετά παιχνίδια. Ακόμα βέβαια τίποτα δεν έχει ακουστεί από επίσημα χείλη, αλλά αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες. Στα αγωνιστικά το Miami ψάχνει την 4η σερί νίκη του. Τελευταίο αποτέλεσμα, η νίκη με 90-101 κόντρα στους Nets.
  • Οι Warriors σκοράρουν 89,9 και δέχονται 96,1 πόντους.
  • Οι Heat σκοράρουν 108,3 και δέχονται 96,5 πόντους.
  • 2-3 η εντός έδρας επίδοση του Golden State. 2-6 στο σύνολο.
  • 5-0 η εκτός έδρας επίδοση του Miami. 8-1 στο σύνολο.
  • Αμφίβολος ο Biedrins (3,7π 5ρ), εκτός ο Curry (15,2π 5,6ασ) για τους γηπεδούχους.
  • Αμφίβολος ο Wade (18,8π 6,5ασ), θα παίξει «λαβωμένος» ο Chalmers (11,4π 4,7ασ).

Πρόβλεψη: Προβάδισμα νίκης οι Heat και μάλλον και με παραπάνω από 8 πόντους που δίνει το χάντικαπ. Πιθανό και το over 195.


Los Angeles Lakers – Phoenix Suns (5:30)
«Αφύσικα» καλοί στην άμυνα, ειδικά εντός έδρας ως τώρα οι Lakers. Ο coach Mike Brown περνάει σιγά σιγά τη φιλοσοφία του στο παιχνίδι των «λιμνανθρώπων». Ο Kobe και η παρέα του κράτησαν στους 82 πόντους το Memphis τα ξημερώματα της Δευτέρας στη νίκη τους με 90-82. Σημαντική για τα κουρασμένα κορμιά τους η μία μέρα ξεκούρασης.
Πολλοί είχαν ξεγράψει το Phoenix και τον Nash, λόγω ηλικίας, αλλά ο «αειθαλής» Καναδός ωριμάζει σαν το κρασί. Οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς και στόχος τους είναι να κάνουν την 3η σερί νίκη τους απόψε στο Staples Center.
  • Οι Lakers σκοράρουν 94,6 και δέχονται 90,7 πόντους.
  • Οι Suns σκοράρουν 94,9 και δέχονται 91.5 πόντους.
  • 6-1 η εντός έδρας επίδοση για το Los Angeles. 6-4 στο σύνολο.
  • 1-2 η εκτός έδρας επίδοση για το Phoenix. 4-4 στο σύνολο.
  • Πιθανότατα εκτός ο Josh McRoberts (5,7π 5,7ρ) για τους γηπεδούχους.
  • Πλήρεις οι φιλοξενούμενοι.

Πρόβλεψη: Καλός χρυσός ο Nash, αλλά οι Suns δεν είναι και καμιά πολύ σκληρή ομάδα. Θα πάμε με τον 1 που θα υπερκαλύψει και το χάντικαπ των -7,5 πόντων. Πονηρό το 190 στο under/over. Έχω μία υποψία για το under αλλά σε δευτεροτρίτο δελτίο.


Σημεία 1ης διαλογής:
Under 185 στο Washington – Toronto
Houston 2
Dallas 2
Oklahoma 2, Oklahoma -3 handicap
Bulls 2
Portland 1
Miami -8
Lakers – 7,5


Σημεία 2ης διαλογής:
over 192 στο Memphis – Oklahoma
1 Milwaukee +2,5
1 Portland -5,5
Over 194 στο Charlotte – Houston
2 Toronto +2

Καλή τύχη στις επιλογές σας!!!

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top