Menu

Solo Solo Author
Title: Να 'χαμε να κλαίγαμε....
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Τελειώσαν τα πλέι οφ με τον ΠΑΟ να τερματίζει πρώτος και να είναι στα επόμενα προκριματικά του champions league.Οι πράσινοι έκανα το καθήκον...
Τελειώσαν τα πλέι οφ με τον ΠΑΟ να τερματίζει πρώτος και να είναι στα επόμενα προκριματικά του champions league.Οι πράσινοι έκανα το καθήκον τους στο άδειο ΟΑΚΑ και κέρδισαν την.... β' ομάδα της ΑΕΚ με 2-0.Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Ολ.Βόλου με 5-1 αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρει αυτός την πρώτη θέση.

Οι πράσινοι με 3 νίκες στο ΟΑΚΑ πήραν την πρώτη θέση έχοντας και το αβαντάζ των 3 βαθμών πριν ξεκινήσει η διαδικασία των Πλέι οφ.

Σήμερα είδαμε την ΑΕΚ να κατεβαίνει με την  β ομάδα  για...να χάσει, το "τριφύλλι" έκανε το καθήκον του και θα ήταν πραγματικά για γέλια αν δε σκόραρε σήμερα ο Σισέ απέναντι στον ποδοσφαιριστή(??) Ντρίπιτς.Η ομάδα του Χιμένεθ είχε το ρόλο του κομπάρσου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς δε φάνηκε να διεκδικεί σε κανένα σημείο τη νίκη!Φτάσαμε στο σημείο να δούμε κάποιον Κλοναρίδη(δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το παιδί) και τον Έντερ, παίκτες που ο Χιμένεθ τους είχε μόνο και μόνο για να συμπληρώνουν τα οικογενειακά διπλά της ομάδας.Θυμήθηκε και τον Νταντόμο, αυτόν που ήταν για να αφεθεί ακόμα και ελύθερος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!Ακαταλαβίστικη τακτική στο στήσιμο της ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι.Εκκρεμεί και μία ένσταση για την ΑΕΚ αλλά και να δικαιωθεί δεν αλλάζει τίποτα!

Ο δε ΠΑΟΚ όπως έστρωσε έτσι και κοιμήθηκε αφού δεν πήρε έστω τον ένα πόντο, στο τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ ,που θα ήταν χρυσός.Έκανε πάρτι με αντίπαλο τον Ολ.Βόλου κερδίζοντας 5-1.Ένας Ολ.βόλου που ξέραν όλοι οτι με ήττα δε χάνει σίγουρα την Ευρώπη.Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι και ο Βόλος είχε τον ρόλο του κομπάρσου στο ματς της τούμπας.Έγιναν τα πάντα στην τούμπα απο το γκολ του Αρίας στο "Γάμα" μέχρι και οτι σκόραρε επιτέλους και για τελυταία φορά με τη φανέλα του δικεφάλου το..."Αλάνι".Ο ΠΑΟΚ κερδισε άνετα την κατα πολλούς-και για μένα- καλύτερη ομάδα των φετινών πλει οφς.

Βέβαια τώρα είναι όλα καλά θα πανηγυρίζουν οι πράσινοι,οι ασπρόμαυροι θα έχουν μια γλυκόπικρη γεύση αφού μόνοι τους βγάλανε τα ματάκια τους και οι Ενωσίτες θα τρέχουν για ενστάσεις.
Εκεί που φέτος πιστέψαμε οτι θα δούμε συναρπαστικά πλει οφς με πολλές ανατροπές.ήρθε η τελευταία αγωνιστική να μας επαναφέρει στη πραγματικότητα και να μας θυμίσει οτι αυτό ειναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο.Δηλαδή για γέλια και για κλάματα....

Υ.Γ Θέλω να με συγχωρέσετε για το επιθετικό μου ύφος αλλά μου βγήκε αγανάκτηση για την εικόνα των δύο αποψινών ματς.

Υ.Γ2 Δεν έχω σκοπό να μειώσω την πρώτη θέση του ΠΑΟ στα πλέι οφ, ίσως άξιζε και πριν την διαδικασία αυτή,την έξοδο στο Champions league αφού ήταν αρκετούς πόντους μπροστά σε όλο το πρωτάθλημα απο τις υπόλοιπες ομάδες των πλειοφς.

Υ.Γ3 Ελπίζω οτι όλοι αντιλαμβανόμαστε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μια φαρσοκωμωδία και γιαυτό ευθύνονται ΟΛΟΙ.

Υ.Γ4 Εμέις οι απλοί φίλαθλοι θα πρέπει να αντιδράσουμε αλλά χωρίς ακραίες συμπεριφορές.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. I egw eimai kaxupoptos i ola ta athlitika site mas koroidevoun! Dld kanena site den eide ti egine sto OAKA kai poia AEK katevike??? Ola fusiologika..ok..

    el chelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opws k kanena site den egrapse oti apoti fanike k kserame o volos ekatse k exase!

    A re elliniko podosfero...mia zwi oikos anoxis....
    Ki emeis pou agapame to podosfero mia zwi provata......

    petinari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gi ayto as min bgazate monoi sas ta matia sas..
    pontiaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top