Menu

wonapartis wonapartis Author
Title: Δυνατά για ταμείο
Author: wonapartis
Rating 5 of 5 Des:
Σήμερα έχουμε ένα πόλυ δύσκολο κουπόνι και θα προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε κάποια ματς και να κάνουμε την σωστή χημεία έτσι ώστε να πάμε τ...


Σήμερα έχουμε ένα πόλυ δύσκολο κουπόνι και θα προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε κάποια ματς και να κάνουμε την σωστή χημεία έτσι ώστε να πάμε ταμείο. Ξεκινάμε με το μεγάλο νησί και την Τσάμπιονσιπ εκεί όπου απομένουν 2 αγωνιστικές για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και την έναρξη των playoffs... Η πρωταθλήτρια K.Π.Ρ. υποδέχεται τη Λιντς με του με τα παγώνια να καίγονται για το διπλό για να καταφέρουν την είσοδο τους στα playoffs. Θα πέμε με το διπλό σε ένα δελτίο με λάθη, και θα κρατήσουμε και τον άσσο της Ρέντινγκ με την βαθμολογικά αδιάφορη Ντέρμπι.Με την Πρέμιερ λιγκ δεν θα ασχοληθούμε μιας και όλα τα μάτς εκτός απο το Γουέστ Χαμ - Μπλάκμπερν είναι ψιλοαδιάφορα. Στις πιο μικρές κατηγορίες του νησιού θα πάμε με το λίμανι του Βέιλ που δοκιμάζεται στην Μπαρνέτ γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα με ειδικότητα στις νίκες εκτός έδρας. Θα μείνουμε λίγο παραπάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς όσοι απο εσάς παίζεται και ειδικά στοιχήματα καλό θα ήταν να ποντάρετε any time scorer τον Μαρκ Ρίτσαρντς της Πορτ Βέιλ καθώς σκοράρει κατά ριπάς. Επίσης κρατάμε και το διπλό της Άκρινγκον που θέλει την νική για να σφαγίσει την είσοδο της στα playoffs.Με την Σκωτία θα προτιμήσω να μην ασχοληθούμε σήμερα καθόλου, καθώς δεν βλέπω κάτι δελεαστικό. Ας πάμε τώρα στην Ισπανία εκεί όπου βλέπω τα φαβορί να πέρνουν εύκολα την νική. Μπιλμπάο, Βαλένθια και Χετάφε λογίκα θα πέρασουν εύκολο απόγευμα επείδη όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει λογική θα είμαστε προσεκτικοί, σε ένα δελτίο με λάθη θα έβαζα και το διπλό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που καίγεται για βαθμούς και θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την βαθμολογικά αδιάφορει Σπόρτινγκ Χιχον και πάλι σε δελτίο με λάθη το διπλό της Μάλαγα. Ας πάμε λίγο πιο δίπλα στον χάρτη και στην Γαλλία. Η Οσέρ αντιμετωπίζει την Μονπελιέ εντός έδρας και πίστευω οτι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία και να απομακρυνθεί απο την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης βλέπω και νίκη της Λιλ μέσα στην Νανσί γιατί ειναι πολύ καλύτερη ομάδα και θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Στην Ιταλία δεσπόζει το ντέρμπι της Ρόμα με την Μίλαν σε ένα παιχνίδι που όλα είναι ανοιχτά με ρίσκο θα παίξουμε Χ ημίχρονο.



ΤΕΤΡΑΔΑ: 289 Μπαρνέτ-Πορτ Βέιλ 2 (2,85), 350 Οσέρ-Μονπελίε 1 (2,00), 360 Νανσί-Λιλ 2 (1,80), 359 Ρόμα-Μίλαν Χημιχρ. (1,80)


ΤΡΙΑΔA(ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3): 240 Κ.Π.Ρ-Λιντς 2 (3,30), 328 Σπόρτινγκ Χιχόν-Λα Κορούνια 2 (3,25), 357 Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα 2 (4,50)



Καλή μας επιτυχία!!!!

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. pagovoyno mprostaaa mas kapetanioooo....
    batigol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BRAVO RE MEGA KONTE....TO SISTIMATAKI 2-3 BGIKE ! PARALIGO NA SE PLIROSEI KAI 3 STA 3!
    STIN TETRADA SE VOYLIAKSE I KOLONA TIS PORT VEIL!!
    STATHIKES KALA MPORO NA PO!!!
    YG O ETEROS STOIXIMATZIS TOY BLOG AS ALLAKSEI ''ATHLIMA'' KALITERA!!!
    BATIGOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top