Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα ..μόνο μπάσκετ!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ είπε πολλά και διάφορα ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξη που έδωσε σε σπουδαστές δημοσιογραφίας.Το κυριότερο είναι ότι θέλει να παίξ...

24’’ είπε πολλά και διάφορα ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξη που έδωσε σε σπουδαστές δημοσιογραφίας.Το κυριότερο είναι ότι θέλει να παίξει στην Εθνική..

23’’ κωλοτούμπα από τον σέντερ του Ολυμπιακού,ο οποίος είδε τα πράγματα πιο ψύχραιμα κι αποφάσισε ν αφήσει έξω από τα συλλογικά την εθνική ομάδα.κωλοτούμπα λοιπόν για καλό σκοπό..

22’’ αν και δεν είναι καθόλου σίγουρη η συμμετοχή του αφού ο τραυματισμός όντως υφίσταται κι ίσως στερήσει από την εθνική τις υπηρεσίες του..

21’’ στην Ρωσία δεν έγινε η έκπληξη τελικά..το πήρε το πρωταθληματάκι ο Γιόνας..ακόμα ένα τρόπαιο στο ενεργητικό του Λιθουανού προπονητή.

20’’ παρακολουθούμε αυτό το διάστημα τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα..κάποιοι τον ήθελαν και στην εθνική αντρών μετά την φυγή του Καζλάουσκας,δεν προχώρησε όμως τελικά η σκέψη..άλλο γυναίκες άλλο άντρες.

19’’ στο χθεσινό παιχνίδι με την Κροατία πάντως δεν τα κατάφερε..και πώς να καταφέρουν δηλαδή έτσι όπως έπαιξαν.

18’’ πρώτη φορά βλέπω τέτοια σιγουριά ομάδας..έχει 12 δευτερόλεπτα,είσαι 2 πόντους πίσω,έχεις δύο βολές και πηδάει μόνο μία κοπέλα για ριμπάουντ; το είδαμε κι αυτό..πάλι καλά έβαλε τις βολές.

17’’ Κώστας Μίσσας επέλεξε να έχει την τελευταία άμυνα παρά την τελευταία επίθεση και το πλήρωσε..σε αυτό το σημείο ότι και να επιλέξει ένας προπονητής δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις.

16’’ έπρεπε όμως να πάει βοήθεια στην τελευταία άμυνα.επέλεξαν να κλείσουν το σουτάκι από τα 4 μέτρα κι άφησαν το lay up.Μπήκε το καλάθι και τέλος το παιχνίδι..δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελευταία άμυνα εκτός κι αν ήταν εντολή του προπονητή.

15’’ για να λέμε όμως και την αλήθεια η προσπάθεια της Μαντίρ ήταν εξαιρετική!

14’’  είχαμε και δεύτερη κωλοτούμπα εκτός από τον Μπουρούση..η εφημερίδα Πράσινη μετά τη μήνυση που της έκαναν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος,στο τελευταίο φύλλο εξυμνεί την προσφορά τους στον χώρο..

13’’ αυτά παθαίνει όποιος γράφει χωρίς να σκέφτεται απλά και μόνο για να πουλήσει κανα φύλλο παραπάνω..

12’’ και δεν είναι η μόνη εφημερίδα που το κάνει άλλωστε για να λέμε και την αλήθεια..υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 6-7 στον χώροπου περισσότερο είναι ντροπή παρα εφημερίδες.

11’’ τελικά όπως δήλωσε κι ο Μπερτομέου μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. θα συμμετέχει στα προκριματικά της Ευρωλίγκας..ακόμα μία ήττα για το ελληνικό μπάσκετ και τον κ.Οικονομίδη συγκεκριμένα..

10’’ αν και υπάρχει ένα πολύ μικρό παραθυράκι..τουλάχιστον όπως άφησε να εννοηθεί ο ισχυρός άντρας της Ευρωλίγκας, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διοργανώσει ο Π.Α.Ο.Κ. τον ένα όμιλο..

9’’ το ερώτημα όμως είναι αν η ελληνική ομάδα έχει τα χρήματα για να το διοργανώσει..γιατί απαιτούνται λεφτά για τις ομάδες που θα φιλοξενηθούν στην Θεσσαλονίκη και το ποσό δεν είναι αμελητέο,ειδικά για τον Π.Α.Ο.Κ.

8’’ πάντως όπως αποκάλυψε και ο κ.Μπερτομέου,δεν έχει κατατεθεί ακόμα κάποια πρόταση για διοργάνωση ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να παρθεί και η απόφαση..

7’’ υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός θα  πάει στο Ελληνικό για τα επόμενα χρόνια..καμία σχέση με το Σ.Ε.Φ.,το οποίο δεν είναι έδρα αφού η απόσταση των φιλάθλων από το παρκέ είναι τεράστια.

6’’ πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό και το αν θα γίνει τελικά λοκ άουτ στο ΝΒΑ..για τις ελληνικές ομάδες καλύτερα να γίνει μήπως και μπορέσουν να πάρουν κάποιον παίκτη σε τιμή ευκαιρίας..

5’’ κακό όμως για τους φίλους του ΝΒΑ που δεν θα βλέπουν για ένα διάστημα το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

4’’ πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης..συγχαρητήρια στους ανθρώπους που το διοργάνωσαν,στους αθλητές που έλαβαν μέρος αντί να πάνε διακοπές αλλά και στον κόσμο που μαζεύτηκε..μπράβο στον Π.Σ.Α.Κ. για ακόμα μία φορά.

3’’ η μισή Ευρώπη φαίνεται να θέλει τους Τεόντοσιτς και Φώτση..ο πρώτος μοιάζει σχεδόν απίθανο να φύγει λόγω συμβολαίου..για τον δεύτερο ποτέ μην λες ποτέ..

2’’ γιατί και υψηλό κασέ έχει ο Αντώνης Φώτσης αλλά και εξαιρετική χρονιά έκανε..άλλωστε μην ξεχνάμε ότι αυτό ίσως είναι και το τελευταίο του συμβόλαιο..μεγάλο ρόλο στο να φουντώνουν οι φήμες παίζουν και τα σενάρια πώλησης της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός..

1’’ σίγουρα οι πράσινοι έχουν τον πρώτο λόγο όταν όμως αφήνεις έναν τέτοιο παίκτη να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες τότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top