Menu

Solo Solo Author
Title: "Παρατσούκλια" ομάδων...Top 5
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχουν βγει πολλά παρατσούκλια είτε σε παίκτες είτε σε ομάδες. Σήμερα το gipedo365 θα ασχοληθεί με τα 5 κορυφαία πα...
Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχουν βγει πολλά παρατσούκλια είτε σε παίκτες είτε σε ομάδες.
Σήμερα το gipedo365 θα ασχοληθεί με τα 5 κορυφαία παρατσούκλια ομάδων,θα τα αναλύσει και θα εξηγήσει από που προέρχονται.

Νο.5   Arsenal

Γνωστή ως "οι κανονιέρηδες",προήλθε από την πόλη που ιδρύθηκε η ομάδα,το Woolwich. Εκεί γίνεται η παραγωγή όπλων και κανονιών της Αγγλίας.
Καλό θα ήταν ο κύριος Βενγκέρ να πάρει και κανα..."κανόνι" στην επίθεση της ομάδος του να δούν και οι φίλοι της ομάδας καμία άσπρη μέρα!!!





Νο.4   Bayer Leverkusen


Γνωστή ως "ασπιρίνες" αφού έχει ως μόνιμο χορηγό την γνωστή εταιρία φαρμάκων Βayer.
Οι οπαδοί της Βayer δεν...χορταίνουν ασπιρίνες αφού η μη κατάκτηση του πρωταθλήματος και η καζούρα των αντίπαλων οπαδών, τους φέρνει πολλούς πονοκεφάλους.Γνωστή και ως "Nevercupen".






Νο.3   Quilmes


Γνωστή ως "Οι ζυθοποιοί"(El Cervecero) λόγω της τοπικής μπύρας Cerveza Quilmes.Ενώ απο κεί πήρε και το ονομά της η ομάδα.

Σύλλογος χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες στην Αργεντινή , λίγες φορές οι οπαδοί της να ήπιαν μπύρα ,Quilmes, στην υγειά της.







Νο.2  Αston Villa


Γνωστή ως "χωριατες" επειδή το γήπεδο της ομάδας είναι κτισμένο στο προάστιο Βίλλα του Μπέρμινγχαμ.

Ευτυχώς που αποχώρησε ο Ουγιέ απο την ομάδα...γιατί τον έβλεπα να γίνονται με τον πρόεδρο , "απο δυό χωριά χωριάτες",λόγω της κακής πορείας της ομάδος φέτος.






Νο.1  Everton


Γνωστή ως "ζαχαρωτά" λόγω του μαγαζιού "Mother Noblett Toffee Shop" που βρισκόταν δίπλα στο Goodison Park και πουλούσε ζαχαρωτά.
Οι οπαδοί "των ζαχαρωτών" μετά απο κάθε νίκη απέναντι στη μισητή αντίπαλο Λίβερπουλ, φροντίζουν να κερνάνε τους αντίστοιχους οπαδούς των κόκκινων ζαχαρωτά για να μετριάσουν την πίκρα τους.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top