Menu

Solo Solo Author
Title: Κυριακάτικες επιλογές του Dario
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα σας.Χθές είχαμε 50% επιτυχία στα ματσάκια μας,αν και είχα προειδοποιήσει πώς ήταν ένα δύσκολο κουπόνι μετά απο ευρωπαικές υποχρεώ...

Καλησπέρα σας.Χθές είχαμε 50% επιτυχία στα ματσάκια μας,αν και είχα προειδοποιήσει πώς ήταν ένα δύσκολο κουπόνι μετά απο ευρωπαικές υποχρεώσεις των περισσότερων ομάδων και έτσι στραφήκαμε σε άλλες λύσεις.Πάντως θεωρώ πως με λίγη τύχη στις επιλογές μας για χθές,θα πληρωθήκαμε.Πάμε για τα σημερινά.
Στην Ιταλία η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ φιλοξενείται απο την Σιένα και με οδηγό την πρώτη αγωνιστική αλλά και το πολύ καλό ρόστερ των Μπιανκονέρι θα πάρω το διπλό. Η ΛΑΤΣΙΟ σκοράρει πολύ εύκολα αλλά έχει πρόβλημα στην άμυνα γεγονός που της στερεί τους βαθμούς. Η Τζένοα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως και για αυτό θα πάρω τον άσσο.Πάμε ρε CISSE για πολλά γκόλ μαζί με Κλόζε!Επίσης σε καλή τιμή βρίσκουμε και τον άσσο της ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ που είναι λίγο δύσκολο ματσάκι αλλά όσο μας πληρώνει θα την τιμάω σε κάποια ζητούμενα σημεία.Διαφορετικά μπορούμε να επιλέξουμε το οver που πληρώνει λίγο καλύτερα απο το G/G.ΗΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ φέτος παρουσιάζεται πιο δυνατή και είναι σε θέση να περάσει με το διπλό απο την έδρα της Λόκερεν,καθώς και είναι οριακά αποδεκτό.Στην Ισπανία βλέπω άσσους από τις δύο …Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τη Σανταντέρ και οι Βάσκοι την Μπέτις. Όσον αφορά στην παράδοση; Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει 29 νίκες και μόνο τρεις ήττες σε 39 παιχνίδια και η Μπιλμπάο έχει υποστεί μόλις πέντε ήττες σε σύνολο 46 αναμετρήσεων. Έχει μάλιστα τον πολύ καλό συντελεστή τερμάτων 103-28. Θεωρώ πάντως ότι τόσο ο Μανθάνο όσο και ο Μπιέλσα όταν πληροφορηθήκαν το πρόγραμμα, στα παιχνίδια αυτά έβαλαν δίπλα από τους αντιπάλους τους τρεις βαθμούς και τίποτα λιγότερο.Πιστεύω η Μπιλμπάο να πάρει έστω και δύσκολα τον άσσο!Στην Γαλλία θα επιμείνω στην ΠΑΡΙ η οποία με το φετινό της υλικό οφείλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα.Τέλος κλείνω με ΓΑΝΔΗ  over και ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ under.Εύχομαι να έχετε καλές επιλογές και καλό ταμείο! 
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-2,ΛΑΤΣΙΟ-1/ΟVER,ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-1/OVER,KΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-2,ΑΤΛΕΤΙΚΟ-1,ΜΠΙΛΜΠΑΟ-1,ΠΑΡΙ-2,ΓΑΝΔΗ-OVER,ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-UNDER.

DARIO

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top