Menu

Solo Solo Author
Title: Solo...προτάσεις
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Καλημέρα σας φίλοι του gipedo365 σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ λιγάκι με το κουπονι του στοιχήματος παραθέτοντας κι εγώ τις προτάσεις μου. ...
Καλημέρα σας φίλοι του gipedo365 σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ λιγάκι με το κουπονι του στοιχήματος παραθέτοντας κι εγώ τις προτάσεις μου.

Πρώτο σημείο για σήμερα θα επιλέξω τον άσσο της Μπολόνια η οποία έχει και καλύτερη ομάδα αλλά και την ποιότητα στην επίθεση για να βγάλει το γκολ που θα της δώσει τους 3 βαθμούς απέναντι στην , κατά τα φαινόμενα , χειρότερη ομάδα της κατηγορίας την Λέτσε.Οι φιλοξενούμενοι δείξανε τις αδυναμίες τους και την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα τους με αντιπαλο την Ουντινέζε.Αλλάξανε σχεδόν όλο το ρόστερ ενώ οι ποιοτικοί παίκτες που αποχώρησαν δεν αντικαταστάθηκαν ποτε!Θα παλέψει για την παραμονή αλλά δύσκολα θα σωθεί.
Άσσος (1,80) για την Μπολόνια στο φρούριο που λέγεται Ρενάτο Νταλ 'άρα με αιχμή του δόρατος τον μεγάλο Μάρκο Ντι Βάιο.


Θα πάμε στην Τοσκάνη εκεί όπου η τοπική Σιένα υποδέχεται την ενθουσιώδη φέτος Γιουβέντους.Η "Μεγάλη κυρία" δείχνει έτοιμη φέτος για μεγάλα πράγματα.καθώς έχει ενισχυθεί σημαντικά με ποιοτικούς πάικτες(Πίρλο,Βούτσινιτσ,Βινταλ) και μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά της(4-1 την πάρμα) αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.Η Σιένα απο την άλλη, ανέβηκε φέτος απο τη Σέριε Β ,οπου είχε προπονητή τον τωρινό προπονητή των φιλοξενουμένων, θα παλέψει για τη σωτηρία και γιατί όχι μπορεί να τα καταφέρει αφού διαθέτει ποιοτικόύς ποδοσφαιριστές(Καλάιο) που δίνουν το κάτι παραπάνω.Παρ'όλα αυτά σήμερα αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή...
Διπλό (1,55) για την..νέα Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε,θα πάμε με τον ενθουσιασμό και τη βαριά φανέλα...


Πηγαίνοντας στο νησί θα κατευθυνθούμε στο Λονδίνο στο Κρέιβεν Κότατζ της Φούλαμ που υποδέχεται την πάμπλουτη Μάντσεστερ Σίτυ.Και οι δύο ομάδες προέρχονται απο ευρωπαικά ματς.Η μεν Φούλαμ για το Γιουρόπα Λίγκ (0-0 με Τβέντε) η δε Σίτυ για το Τσαμπιονς Λιγκ (1-1 με Νάπολι).Πιο πλήρες ρόστερ η Σίτυ παρά την κόυραση ο Μαντσίνι έχει τις εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο για να πάρει ακόμα ένα ματς στην πρέμιερ λιγκ και να διατηρηθεί στη κορυφή.
Διπλό (1,40)για τους πάμπλουτους του Μάντσεστερ...Δε χάνει η παρέα του Ντζέκο και του Αγκουέρο...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top