Menu

elgaitan elgaitan Author
Title: 6η Αγωνιστική: Προαναγγελία και προβλέψεις
Author: elgaitan
Rating 5 of 5 Des:
Ακόμα μία «κουτσουρεμένη» αγωνιστική της Superleague , η οποία αποτελείται από 6 αγώνες. Ας τους πάρουμε με χρονική σειρά: Κέρκυρα – Ατ...


Ακόμα μία «κουτσουρεμένη» αγωνιστική της Superleague, η οποία αποτελείται από 6 αγώνες. Ας τους πάρουμε με χρονική σειρά:



Κέρκυρα – Ατρόμητος

Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι που δείχνουν ξεκάθαρα ως τώρα ότι τους λείπει η ποιότητα και ότι θα δυσκολευτούν να επιτύχουν το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Από την άλλη οι περιστεριώτες είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και διαθέτουν πολύ καλύτερο ρόστερ από τους Φαίακες. Παρά την φανερή υπεροχή τους όμως, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των ομάδων του Δώνη: είναι φλύαροι και ποδοσφαιρικά «αφελείς».
Πιθανές συνθέσεις:
Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς – Γκουστάβο, Βένζελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος – Γραμμόζης, Λόβιν, Οσμάν – Καλαντζής, Μπάρκογλου, Μετίν.
Ατρόμητος: Ιτάνζ – Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τομάς, Γιαννούλης – Τάτος, Ζουέλα, Πίτου – Καραγκούνης, Μήτρογλου, Επστάιν
Πρόβλεψη: Τραγικοί ως τώρα οι γηπεδούχοι αλλά σήμερα θα κατέβουν με το μαχαίρι στα δόντια. Ο Ατρόμητος δεν με πείθει ότι μπορεί να εκμεταλλευθεί την υπεροχή του κόντρα σε ομάδες τύπου Κέρκυρας σε εκτός έδρας αγώνα. Τριπλή.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Το ντέρμπυ της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη-εξιλέωση και ο Κωστένογλου θέλει να κάνει ντεμπούτο με το δεξί. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα ως τώρα αλλά έχει και την Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα και είναι άγνωστο αν θα έχει το μυαλό του στο ΟΑΚΑ.
Πιθανές συνθέσεις:
ΑΕΚ: Αραμπατζής- Γεωργέας (ή Κοντοές), Μανωλάς, Κάλα (ή Δέλλας), Καράμπελας – Μάκος, Βάργκας, Λαγός (ή Καφές) – Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος (ή Μπέλεκ), Γκουντγιόνσεν
Ολυμπιακός: Κοστάντζο – Μοδεστό, Αβραάμ, Μέλμπεργκ (ή Μαρκάνο), Χολέμπας – Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (ή Μακούν) – Αμπντούν (ή Φουστέρ), Τζεμπούρ, Μιραλάς.
Πρόβλεψη: Σαφής η διαφορά δυναμικότητας, αλλά λίγο το ντεμπούτο του Κωστένογλου, λίγο ο εγωισμός της ΑΕΚ για την περσινή 6άρα στο Καραϊσκάκης και λίγο το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ με αποτρέπουν από το διπλό. Τριπλή. Επιλογή με ρίσκο το over 10 κόρνερ με απόδοση 2,00 για τους ιντερνετικούς.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος

Ο «Άγιαξ» δείχνει ότι εκμεταλλεύεται την έδρα του αλλά το ίδιο ικανός δείχνει και ο Πανιώνιος στα εκτός. Μεγάλη η απουσία του Εστογιανόφ για τους φιλοξενούμενους.
Πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΣ: Κηπουρός – Βάντερσον, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα – Τζημόπουλος, Κεϊτά – Γεωργίου (ή Ζαϊρί), Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα – Μπακαγιόκο
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος – Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια – Κουμορτζί, Όμο, Σάμαρης – Ριέρα, Κούτσι, Γουνδουλάκης
Πρόβλεψη: Ανοιχτός και αμφίρροπος αγώνας. Θεωρώ μεγάλες τις αποδόσεις που κυκλοφορούν στο goal-goal και στο over 2.5. G-G και over λοιπόν σε αποδόσεις γύρω στο 1,95 και 2.10 αντίστοιχα.

Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Ικανοί μεσοεπιθετικά οι Ακρίτες αλλά προβληματικοί στην άμυνα. Παραδοσιακά δύσκολη έδρα τα Πηγάδια για το «τριφύλλι». Στην Παιανία έχουν ξεχάσει πως είναι τα επίσημα παιχνίδια αφού μαζί με τη διακοπή για τις εθνικές έχουν πάνω από μήνα να αγωνιστούν. Αίνιγμα η αγωνιστική τους κατάσταση.
Πιθανές συνθέσεις:
Ξάνθη: Βιβιανί – Μπέρτος, Στάσιακ, Σταθάκης, Εντιμάρ – Ντάνι, Ντίκα – Πόι, Μάρα (ή Μάνταλος), Μαρσελίνο – Σουάνης (ή Καζάκης)
Παναθηναϊκός: Καπίνος – Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος (ή Σαριέγκι) – Ζεκά, Κατσουράνης, Βιτόλο (ή Καραγκούνης) – Κουίνσι, Πετρόπουλος, Λέτο
Πρόβλεψη: Ερωτηματικό αποτελεί το αγωνιστικό πρόσωπο των πρασίνων. Άκρη για τελικό αποτέλεσμα δεν βγάζω, γι’ αυτό θα ασχοληθώ με το goal-goal αφού και οι δύο ομάδες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αμυντικά. Το G-G κυκλοφορεί γύρω στο 1.90.

Εργοτέλης – Άρης

Ο Εργοτέλης παρουσιάζεται κάθε χρόνο και πιο «ανάλατος». Δεμένη ομάδα μεν, αλλά χωρίς τη σπίθα του ενθουσιασμού. Ο Άρης με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, θα προσπαθήσει να βάλει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και να πάρει την πρώτη του νίκη.
Πιθανές συνθέσεις:
Εργοτέλης: Πίρσον – Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο – Ζούνιορ, Φραγκουλάκης, Μπέτο (ή Σαρρής) – Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Λεάλ.
Άρης: Βελλίδης – Μίσελ, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός (ή Παπαζαχαρίας) – Φατί, Πρίττας – Ούμπιντες, Καπετάνος, Ακόστα – Γιάκομπ
Πρόβλεψη: Ψάχνεται ο Άρης αλλά ρόδι είναι και θα σπάσει. Ειδικά με τις αποδόσεις στο διπλό να κυμαίνονται γύρω στο 2.80, θα ρισκάρω στο «σεφτέ» των κιτρίνων κόντρα σε μία ομάδα δεμένη, δουλεμένη αλλά «ανάλατη».

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Άριστες οι σχέσεις των ομάδων τόσο οπαδικά όσο και διοικητικά. Αλλά αυτά μένουν στην άκρη για 90 λεπτά. Ο Μπόλονι καλείται να διαχειριστεί μία πολύ απαιτητική σειρά αγώνων με ΟΦΗ, Σάμροκ και Άρη. «Ζημιάρης» ο Αναστό στην Τούμπα. Έφυγε με διπλό τόσο με την Καλλιθέα όσο και με τον ΠΑΣ.
Πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς – Σνάουτσνερ (ή Έτο), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο – Φωτάκης, Γκαρσία, Ίβιτς – Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης (ή Βιερίνια)
ΟΦΗ: Κάρολ – Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ – Βερόν, Καλαϊτζιτς, Σουμπίνιο – Λόπεζ (ή Παπουλής), Μάντζιος, Σίσιτς.
Πρόβλεψη: Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις του άσσου. Θα ποντάρω στο over 2.5 που δίνεται γύρω στο 2,10. Ο ΠΑΟΚ σκοράρει, τον ΟΦΗ δεν τον λες και εγγύηση στην άμυνα, διαθέτει όμως ποιότητα επιθετικά και μπορεί να βοηθήσει και αυτός στο over.

Ευχή το σαββατοκύριακο να έχει σκορ, θέαμα και καλό ποδόσφαιρο. Εις το επανιδείν…

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top