Menu

Solo Solo Author
Title: Επιτυχίες το σάββατο, συνεχίζουμε έτσι και την κυριακή
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Χθες η μόνη που μας ξέφυγε ήταν η καταραμένη η Τουλούζ που κατάφερε να χάσει-και μάλιστα- άνετα από την ψώφια τη Σοσό.Τέσσερα στα πέντε βγάλ...
Χθες η μόνη που μας ξέφυγε ήταν η καταραμένη η Τουλούζ που κατάφερε να χάσει-και μάλιστα- άνετα από την ψώφια τη Σοσό.Τέσσερα στα πέντε βγάλαμε και ασφαλώς πήγαμε ταμείο.
Να δούμε για σήμερα το κουπόνι που έχει λιγότερες αλλά πιο ξεκάθαρες επιλογές...

Για δελτίο σε παρολι


Δε νομίζω η Σταντάρ Λιέγης να βρεί αντίσταση στην άσημη και αδύναμη Λίρς στο 1,30 ο άσσος.Το σύνολο του Βίλας Μπόας ,η Τσέλσι, θα αντιμετωπίσει στο Ρίμποκ Στάντιουμ την Μπόλτον που δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή σκληροτράχηλη ομάδα του Ελμάντερ και της παρέας του κι εδώ θα πα΄με με τον δυνατό δηλαδή την Τσέλσι (1,40)Αιντχόφεν στο κυνήγι του τίτλου φιλοξενείται απο την ασταθή Ναιμέγκεν που δε δείχνει ικανή να μπει εμπόδια στις ορέξεις του Τόβονεν και της παρέας του.Διπλό στο (1,40).
Δελτίο θα κλείσουμε με το Γαλλικό Λιλ-Ρεν εκεί οπου η νταμπλούχοι υποδέχονται μία ομάδα ασταθή φέτος που δε νομίζω να κάνει τη ζημιά.Εμπιστεύομαι τον μικρό "Μάγο του Οζ" τον Εντέν Αζάρντ και θα παίξω άσσο (1,60).


Για δελτίο με ζητούμενα οι προτάσεις είναι:

Παλέρμο 1
Κλ.Μπριζ 2
ΠΑΟΚ Χ2
Μιλαν 2
Λυων Χ2
Ξάνθη Χ2




Dario

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top