Menu

Solo Solo Author
Title: Οι προτάσεις του Dario
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
O Dario θα είναι μαζί μας και πάλι απο αυριο αφού οι εππαγγελματικές του υποχρώσεις τον κράτησαν για λίγο μακρυά μας. Σήμερα χωρίς ιδιαίτερ...
O Dario θα είναι μαζί μας και πάλι απο αυριο αφού οι εππαγγελματικές του υποχρώσεις τον κράτησαν για λίγο μακρυά μας.
Σήμερα χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση θα μας αναθέτει τις προτάσεις του.

Μπλάκμπερν - Μαν.Σιτυ: Κάπου θα ξεσπάσει η Σιτυ και αυτή θα είναι μάλλον η Μπλάκμπερν, νομίζω οτι ΝΤζεκο κ Αγκουέρο θα κάνουν πάρτυ απέναντι στα "ρόδα" που παρά τη νίκη έκπληξη απέναντι στην Άρσεναλ, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο

Γουλβς - Νιουκάστλ: Φαβορί η Νιουκάστλ απέναντι στην ντεφορμέ Γουλβς(3 σερί ήττες).Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα.


Λεβερκούζεν - Βολφσμπουργκ : Κλασσικό γερμανικό ματς ,αναμένονται πολλά γκολ καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων είναι επιρεπής στα λάθη.Απουσία για την άμυνα της Βολφσμπουργκ ο βασικός Σωτήρης Κυργιάκος.

Σεντ Ετιεν - Οσέρ : Χωρίς νίκη οι "στεφανουά", κλασσική ομάδα του Χ η Οσέρ.Δύσκολα να χάσουν οι πράσινοι αλλά κανείς δε πιστεύει οτι μπορούν να νικήσουν την Οσέρ που προέρχεται απο  τον θρίαμβο απέναντι στην Σοσό με 4-1.

Σοσό - Τουλούζ :Κακή ομάδα οι "Σοσαλιάν" φέτος ,διασύρθηκαν απο την Οσερ με 4-1 δε νομίζω να ξυπνησαν και να κερδίσουν την δυναμική Τουλούζ.Ελλειψη για τους φιλοξενούμενους ο Μασάδο που μάλωσε με τον προπονητή, αν δεν επηρεάστηκε το κλίμα της ομάδας μπορεί να βγάλει και το διπλό.

Μάντσεστερ Σιτυ 2
Νιουκάστλ       (Χ)2
Λεβερκούζεν   over
Οσερ                 Χ
Τουλούζ           (Χ)2


Dario

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top