Menu

Solo Solo Author
Title: Τριάδα με ρίσκο απο Solo
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Την τετάρτη βούλιαξε η τριάδα μας...Δε πειράζει δε τα παρατάμε και συνεχίζουμε με νέα μεσημεριανή Σαββατιάτικη τριάδα.Αναλυτικότερα... Λεβ...
Την τετάρτη βούλιαξε η τριάδα μας...Δε πειράζει δε τα παρατάμε και συνεχίζουμε με νέα μεσημεριανή Σαββατιάτικη τριάδα.Αναλυτικότερα...

Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ : Παρά την κούραση απο το μεσοβδόμαδο παιχνίδι των "ασπιρίνων" και τη νίκη με την Γκενκ αυτή η πολύ μέτρια Βόλφσμπουργκ,που με τα χίλια ζόρια κέρδισε πριν μια βδομάδα την κάκιστη Καιζερσλάουτερν, δε μπορεί να σταματήσει την πορεία των γηεπδούχων προς την κορυφή.
Εκτίμηση: Άσσος χωρίς δεύτερη σκέψη.Στο διαδίκτυο θα βρείτε σίγουρα πολύ καλύτερες αποδόσεις απο αυτή του ΟΠΑΠ (1,65)

Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ :Φορμαρισμένη Γκλάντμπαχ απ'τα παλιά...Σταθερά στη δεύτερη θέση,σφιχτή στα μετ'όπισθεν, φωτιά μπροστά αφού Ντε Καμαργκο , Αράνγκο αλλά και ο "δικός μας" Μπομπαντίγια μπορουν να σκοράρουν εύκολα.Η Φράιμπουργκ απο την άλλη έχει να παρουσιάσει ένα σύνολο με συνοχή και ένα Σισέ μπροστά.Δε νομίζω οτι μπορεί να κάνε τη ζημιά στην ενθουσιώδη φέτος Μπορούσια.
Εκτίμηση:Διπλό με ρίσκο ειδικά σε απόδοση πάνω απο το 2,15 του ΟΠΑΠ, ακολουθώ την φόρμα των φιλοξενουμένων.


Γούλβς - Νιουκάστλ :Αήτηττη μέχρι τώρα η ομάδα του Άλαν Πάρντιου σε 6 ματς και βρίσκεται στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.Οι γηπεδούχοι αρχίζουν και ξεφουσκώνουν μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στη σεζόν, με τρεις σερί ήττες και απογοητευτικές εμφανίσεις.Ακίνδυνη επιθετικά σίγουρα αποτελεί ένα παο τα φαβορί για υποβιβασμό.
Εκτίμηση:Θα πάμε με το διπλό και τις αήτηττες "καρακάξες" που ο ΟΠΑΠ με την απόδοσή του δείχνει οτι είναι το αουτσάιντερ.Ε θα παίξουμε το...δήθεν αουτσάιντερ.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top