Menu

Solo Solo Author
Title: Κρητικό ντέρμπυ έχει απόψε το "μενού"
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Την αυλάια της 5ης αγωνιστικής ανοίγουν σήμερα Ατρόμητος-Παναιτωλικός(17.15) ,όπου αναμένεται να δούμε ένα θεαματικό παιχνίδι απο δύο ομάδες...
Την αυλάια της 5ης αγωνιστικής ανοίγουν σήμερα Ατρόμητος-Παναιτωλικός(17.15) ,όπου αναμένεται να δούμε ένα θεαματικό παιχνίδι απο δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά με το μυαλό τους μόνο στη νίκη.

Την παράσταση όμως αναμένεται να κλέψει η αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ", εκεί που ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί μετά απο 3 χρόνια τον συντοπίτη Εργοτέλη στο ντέρμπυ της Κρήτης(19.15).
Οι ασπρόμαυροι μετά απο δύο χρόνια στην Football League επέστρεψαν και δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμέινουν στην μεγάλη κατηγορία.Κάτι που φαίνεται αρκετά δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα είναι χωρίς πλήρη προετοιμασία χωρίς ξεκάθαρο μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και με πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα.Στην ενδεκάδα των γηπεδούχων αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Μίρνες Σίσιτς που είναι το τελευταίο τους μεταγραφικό απόκτημα, ενώ και ο Σουμπίνιο τελικά θα εμφανιστεί στο αρχικό σχήμα που ετοιμάζει ο "Αναστό".
Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα μπουν για τη νίκη στο κατάμεστο "Θ. Βαρδινογιάννης" καθώς θέλουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες στη Σούπερ Λιγκ.
Οι ομάδα του Καραγεωργίου από την άλλη δε αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών εκτός απο αυτό του Σέρχιο Λεαλ ενώ επιστρέφουν οι Ολίσε και Χίμπλιγκερ που αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα."θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα με στόχο να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα" επεσήμανε ο Καβαλιώτης τεχνικός , "ντοπάροντας" έτσι τους παίκτες του για το τοπικό ντέρμπι.
Είναι ξεκάθαρο οτι οι κιτρινόμαυροι θα στηριχθούν περισσότερο στην ποιότητα ορισμένων παικτών όπως ο Ρομάνο,ο Φραγκουλάκης, ο Μπούντιμιρ, ο Ζούνιορ σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που θα πάνε το παιχνίδι στη δύναμη και στον ¨τσαμπουκά".

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top