Menu

DARIO DARIO Author
Title: CHAMPIONS LEAGUE IS HERE!!!
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα αναγνώστες του Gipedo 365! Y π΄ατμόν η 3 η αγωνιστική για το Champions League με ορατά φαβορί και αμφίρροπα παιχνίδια.Ξεκινάμε...

Καλησπέρα αναγνώστες του Gipedo365!Yπ΄ατμόν η 3η αγωνιστική για το Champions League με ορατά φαβορί και αμφίρροπα παιχνίδια.Ξεκινάμε με τον 1ο όμιλο.
SSC Napoli-FC Bayern München
Οι γερμανοί είναι από τις φορμαρισμένες ομάδες της ευρώπης που αν κατέβει με όρεξη θα κατακτήσει το τρίποντο.Αλλά επειδή ψιλοβολεύεται και με το Χ θα μπορούσε να βρεθεί σε ένα δελτιάκι με ζητούμενα!
Είναι αστείο το 1.20 για επικράτηση απέναντι στους ισπανούς και δεν θα ασχοληθώ καθόλου.Αν θέλετε να ποντάρετε κάτι σε αυτό η λογική λέει στο over2.5.Αλλά το προσπερνάω..
Στον 2ο όμιλο που είναι και ο πιο αμφίρροπος,τα παιχνίδια θέλουν προσοχή.
Δεν μου γεμίζει το μάτι σε ενέργεια και το μόνο που ¨μιλάει¨ είναι το χαμηλό σκόρ και σίγουρα ένας από τους παράγοντες είναι και η απουσία του επιθετικού της Trabzonspor Μπουράκ Γιλμάζ ο οποίος έχει πετύχει τα επτά από τα δέκα της γκολ στο πρωτάθλημα!Πιθανόν το under να είναι το καλύτερο σημείο στο παιχνίδι μας.
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας….παιχνίδι για σπάσιμο νεύρων και τριπλέτα για σημείο…δεν ασχολούμαι με την Ιντερ τουλάχιστον για το τρέχον έτος..ΝΟ ΒΕΤ!!!
Στον 3ο όμιλο είναι η χαρά του θεατή και του απλού ποδοσφαιρόφιλου..πάμε να δούμε..
Το μόνο που θα μπορούσα να παίξω εδώ είναι το no-goal του 1.70 με την λογική ότι οι Ρουμάνοι της Οτελούλ θα κυνηγούν επί 90 λεπτά τους παίκτες της Μάντσεστερ όχι για να τους πάρουν τη μπάλα, αλλά για να τους πάρουν αυτόγραφο.
Αναμφίβολα οι πορτογάλοι καλύτεροι…ποιοτικότεροι…αλλά και οι ελβετοί σε μεγάλα κέφια με το μάτι να γυαλίζει..το over είναι αποδεκτό σημείο.
Τέλος περνάμε στον 4ο όμιλο με 2 παιχνίδια που βάσει λογικής πρέπει να πληρωθεί σωστά ο κόσμος..
Αγώνας για να ποντάρεις σε live σε κάποια εταιρεία στο διαδίκτυο.Τα ειδικά σκόρ,κάρτες και κόρνερ είναι καλύτερα από το να ποντάρω κάτι στον ΟΠΑΠ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Όποιος χάσει μάλλον χάνει το τρένο της ευρώπης και αφοσιώνετε στο πρωτάθλημα της χώρας του.Διπλό για να τελειώνουμε…
100. PFC CSKA Moskva-UNDER 2.5
102. FC Basel 1893-OVER 2.5
105. FC Bayern München-2
106. AFC Ajax-2X
ZHTOYMENA ΣΗΜΕΙΑ
105. FC Bayern München-Χ
102. SL Benfica-2
106. AFC Ajax-2
Να ευχηθώ καλά ταμεία και έχει ο Θεός για αύριο..μείνετε συντονισμένοι…

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top