Menu

DARIO DARIO Author
Title: Keep walking
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα σας αλάνια μου!Καλή βραδιά είχαμε χθές στην τριάδα μας στα ζητούμενα που πλήρωσαν αδρά και συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρων και ...

Καλησπέρα σας αλάνια μου!Καλή βραδιά είχαμε χθές στην τριάδα μας στα ζητούμενα που πλήρωσαν αδρά και συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρων και θετική ενέργεια!Σήμερα η μέρα προσφέρεται για ζητούμενα ή και για μονά αποδεκτά.Πάμε να δούμε τι αξίζει..
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες.Οι γερμανοί παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και αν ανοίξει και γρήγορα το σκόρ θα έχουμε αρκετά τέρματα.
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Ένα θα σας πώ..έχει φορτωθεί πολύ ο άσσος.Μπορεί στην ευρώπη η Μαρσέιγ να παίζει «καλή μπάλα» και να παίρνει αποτελέσματα αλλά σήμερα παίζει με Αρσεναλ .Αν πάει τόσο πονηρά θα δείξει.
Μεγάλη έδρα,σφηγκοφωλιά το Καραισκάκη αλλά δύσκολα τα πράγματα για τον Ο.Σ.Φ.Π.,δεν χρειάζεται περετέρω ανάλυση το μάτς..και οι 2 κυνηγάνε το 3ποντο.
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Αρχικά θα το τιμήσω στον άσσο σε αποδόση άνω του 2 αν και έχει φορτωθεί πάρα πολύ το παιχνίδι με την πλάστιγκα να γέρνει προς Ουκρανία μεριά.Άλλη μια επιλογή και το G/G.
Με τον 8ο όμιλο με τι μπορείς να ασχοληθείς αφού οι αποδόσεις είναι αποτρεπτικές χωρίς καμία παικτική αξία.Σίγουρα σε κάποια πλατφόρμα εταιρείας στο ίντερνετ προσφέρονται και οι 2 αγώνες για live bet.Aυτά και για σήμερα..καλά ταμεία να έχουμε και έχει και ΕUROPA LEAGUE για αύριο…μείνετε συντονισμένοι!
ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ
133. Bayer 04 Leverkusen-1/1 (Η/Τ)-ΟVER
134. Arsenal FC-X (X2)
137. Borussia Dortmund-2 /OVER

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top