Menu

fergas fergas Author
Title: Ένας 15χρονος στο Manchester !
Author: fergas
Rating 5 of 5 Des:
Το πλήρες όνομά του είναι Andreas Hoelhebaum Pereira, είναι μόλις 15 ετών, αλλά έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Manchester United. Ο γε...

Το πλήρες όνομά του είναι Andreas Hoelhebaum Pereira, είναι μόλις 15 ετών, αλλά έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Manchester United. Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά πολιτογραφημένος Βέλγος, μετακινήθηκε στο Βέλγιο σε μικρή ηλικία, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της PSV Eindhoven, η οποία τον απέκτησε και τον ενέταξε στα τμήματα υποδομής της. 

 Ο "μικρός" αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αποτελεί μέρος της εθνικής Βελγίου U-15 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, παγκοσμίως, στην ηλικία του. Αποδεικτικό στοιχείο του ταλέντου του, αποτελεί το γεγονός πως Arsenal, Liverpool, Chelsea, Real, Barcelona, Milan, Inter και φυσικά η Manchester United, είχαν στο στόχαστρό τους το νέο παιδί-θαύμα, του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

 O Pereira, έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3.5 χρόνων με τους κόκκινους διαβόλους, με τη συμφωνία να ενεργοποιείται την 1η Ιανουαρίου του 2012, την ημέρα δηλαδή που ο Βέλγος κλείνει τα 16 του χρόνια. Ο ίδιος τόνισε πως γνώριζε για το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά η προσωπική επαφή που είχε με τον Sir Alex Ferguson, ήταν αρκετή για να τον πείσει να μετεγγραφεί στους κόκκινους του Manchester.
" Είναι ένα όνειρο, το οποίο γίνεται πραγματικότητα, καθώς δεν μπορείς να πεις όχι σε ένα σύλλογο όπως η Manchester United. Ευχαριστώ πολύ το Θεό γι' αυτό " δήλωσε χαρακτηριστικά. Ολοκληρώνοντας τη συμφωνία με τη νέα του ομάδα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την PSV, για όσα του προσέφερε τα χρόνια που αγωνιζόταν σε αυτή, καθώς και για την κατανόηση που έδειξαν οι Ολλανδοί παράγοντες, αφού γνώριζαν για τις συζητήσεις του νεαρού άσσου, με τους υπόλοιπους συλλόγους.

Το ταλέντο υπάρχει. Η ευκαιρία ζωής που έψαχνε, του δόθηκε απλόχερα. Το μόνο που απομένει είναι να σκύψει το κεφάλι και με σκληρή δουλειά, να δικαιώσει αυτούς που τον πίστεψαν, μα πάνω από όλα να δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία, να γίνει ένας παίκτης παγκοσμίας κλάσης, που σε λίγα χρόνια όλοι θα μιλάμε γι' αυτόν.





Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top