Menu

Solo Solo Author
Title: Η Εθνική του...Σάντος
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Χτες για 17ο σερί ματς η Εθνική μας έμεινε αήττητη αφού ούτε η Ρωσία κατάφερε να μας "υποτάξει" (1-1).Ο Σάντος έχει καταφέρει εκτό...
Χτες για 17ο σερί ματς η Εθνική μας έμεινε αήττητη αφού ούτε η Ρωσία κατάφερε να μας "υποτάξει" (1-1).Ο Σάντος έχει καταφέρει εκτός απ'το να ξέρει τι ζητάει σε κάθε ματς , να παίρνει το αποτέλεσμα, να παίρνει το 100% των παικτών του αλλά δειλά δειλά να παίζει και καλό επιθετικό ποδόσφαιρο.Είναι χαρακτηριστικό ότι στο χθεσινό παιχνίδι η Εθνική πέτυχε 3 γκολ που ακυρώθηκαν(τα 2 λανθασμένα κατ'εμέ)ενώ δημιούργησε και πολλές ακόμα ευκαιρίες.

Σε ένα ακόμα ματς είδαμε νέα πρόσωπα όπως αυτό του Χολέμπας ενώ σε όλη αυτή την πορεία μέχρι τώρα έχουμε δει κλήσεις απο πολλές ομάδες με παίκτες όπως οι Καπίνο, Θεοδωρίδης, Γεωργιάδης, Χαριστέας, Ζαραδούκας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Χιώτης, Mήτρογλου , Φετφατζίδης .

Άλλοι παίξαν άλλοι όχι , αυτό δεν έχει καμία σημασία...Αφού φαίνεται οτι ο Πορτογάλος δείχνει εμπιστοσύνη σε όλους τους φορμαρισμένους παίκτες χωρίς να τον ενδιαφέρει σε ποια ομάδα αγωνίζονται.Κατ'αυτό τον τρόπο θέλει να τους κρατάει ζεστούς και σε εγρήγορση για όποτε αυτοί χρειαστούν.

Παρατηρούμε οτι ο Σάντος έχει περάσει τη δικιά του φιλοσοφία(δε διαφέρει σχεδόν καθόλου με το DNA της Εθνικής)που είναι η καλή αμυντική λειτουργία ενώ η ποιότητα κάποιον παικτών του δίνει πλέον το δικαίωμα να παίζει κi ένα πιο απελευθερωμένο παιχνίδι επιθετικά.Άλλωστε παίκτες όπως , Γκέκας , Σαλπιγγίδης . Σαμαράς με την ποιότητά τους δείχνουν ότι η Εθνική μπορεί να πάρει το κάτι παραπάνω σε κρίσιμα σημεία του κάθε αγώνα.

Ο Πορτογάλος, κατάφερε σε ένα περίεργο όμιλο, να μας αναδείξει πρώτους και μάλιστα αήττητους αφήνωντας πίσω αντιπάλους όπως η Κροατία του πολυδιαφημισμένου Μόντριτς και το Ισραήλ του αστέρα Μπεναγιούν.

Ο δρόμος προς το Euro είναι ανοιχτός για εμάς ενώ πιστεύω όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στο πλάνο και τη δουλειά του Πορτογάλου απο το Εστορίλ και στο μόνο που ελπίζουμε είναι σε μία καλή κλήρωση των ομίλων στα τελικά της διοργάνωσης.

Κανείς δε πιστεύει οτι θα επαναληφθεί το θαύμα της Πορτογαλίας αλλά όλοι ελπίζουμε σε μία καλή , αξιοπρεπή πορεία.Αν και τα χεράκια του Φερνάντο έχουν κάνει αρκετά θαύματα έως τώρα....Αυτός θα δείξει το δρόμο της επιτυχίας...

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top