Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα..μόνο για μπάσκετ!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24 ‘’ τελευταία φορά που τα είπαμε ήταν πριν αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα..αφήσαμε να περάσουν λίγες αγωνιστικές για να έχουμε μία καλή π...

24 ‘’ τελευταία φορά που τα είπαμε ήταν πριν αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα..αφήσαμε να περάσουν λίγες αγωνιστικές για να έχουμε μία καλή πρώτη εικόνα για όλες τις ομάδες τόσο του πρωταθλήματος όσο και της ευρωλίγκας..

23’’ σήμερα βέβαια θα ασχοληθούμε με το ελληνικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πέμπτη αγωνιστική της ευρωλίγκας..άλλωστε το είχαμε δηλώσει εδώ και καιρό..

22’’ έτσι κι αλλιώς από δω και πέρα θα τα λέμε πιο συχνά σ αυτήν εδώ τη στήλη..βρισκόμαστε σε εβδομάδα ντέρμπυ..θα έχουμε όμως μέρες να μιλήσουμε γι αυτό..για αρχή θα πω μόνο τα εξής..

21’’ παραξενεύτηκε κανείς με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ;..δε νομίζω..πάμε παρακάτω..αρκετά πράγματα μας έχουν κάνει εντύπωση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είτε θετική είτε αρνητική..

20’’ μας αρέσουν ιδιαίτερα Κολοσσός και Ρέθυμνο..και οι δύο ομάδες έχουν γεμάτο ρόστερ για τα δικά τους δεδομένα και γεμάτα γήπεδα σε Ρόδο και Ρέθυμνο..χαίρεσαι να βλέπεις τέτοιες ομάδες..

19’’ αν τις συγκρίνεις μάλιστα και με κάτι άλλες συνοικιακές των Αθηνών που παίζουν μεταξύ συγγενών και φίλων τότε τους χαίρεσαι ακόμα περισσότερο..η επαρχία στηρίζει τον αθλητισμό..

18’’στην παραπάνω κατηγορία βάζω και την Καβάλα..επίσης καλή ομάδα με γεμάτη έδρα σε κάθε αγώνα..τόσο αυτή όσο κι ο Κολοσσός έχουν βρει εξαιρετική χημεία κι αυτό προφανώς φαίνεται στο γήπεδο..

17’’ Καλή ομάδα κι ο Πανιώνιος, κάτι που λέγαμε κι από την αρχή της χρονιάς..νομίζω φαβορί αυτή την στιγμή για τρίτη θέση αφού είναι σε καλύτερη κατάσταση από Π.Α.Ο.Κ…

16’’ εξαιρετικό ρόστερ για τα δεδομένα του..γεμάτη περιφέρεια και καλό πεντάρι..βέβαια ακόμα δεν έχει αποδώσει στο παρκέ όπως θα μπορούσε με αυτό το ρόστερ αλλά έχει κάνει σημαντικές νίκες ακόμα κι έτσι..

15’’ Ίκαρος και Ηλυσιακός δεν έχουν πάρει τις νίκες που υπολόγιζαν μέχρι τώρα..κυρίως ο Ίκαρος ενώ ο ΚΑΟΔ μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την πρώτη του νίκη..

14’’ βέβαια οι Δραμινοί έχουν και την δικαιολογία ότι ολοκλήρωσαν αργά το ρόστερ τους κι έχουν ήδη μία νίκη εκτός προγράμματος απέναντι στον Άρη..καλή έδρα η Δράμα..επίσης με πολύ κόσμο και ωραία ατμόσφαιρα..

13’’ το Μαρούσι έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι ότι δεν θα την παρατήσει τόσο εύκολα την χρονιά κι ότι θα παλέψει με ότι όπλα έχει για να σώσει την κατηγορία..έχει αρκετούς ανθρώπους πάντως έμπειρους στον χώρο..

12’’ τόσο εντός παρκέ όσο κι εκτός γηπέδου..το ερώτημα είναι αν μπορεί και αγωνιστικά όμως να σωθεί..το Περιστέρι από την άλλη παλεύει και θα δώσει την δική του μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ..

11’’ πάμε και στις ομάδες της Θεσσαλονίκης..καμιά δεν ικανοποιεί μέχρι τώρα..έχουν μάλιστα πολλά κοινά στοιχεία..το κυριότερο πρόβλημά τους είναι η χημεία..

10’’ αποδίδουν κακό μπάσκετ, κυρίως ο Άρης, ο οποίος έχει κάνει ήδη και κάποιες προσθήκες στο ρόστερ ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. έχει κάνει τους  Καλαμπόκη και Ντικούδη να θυμηθούν τα νιάτα τους..

9’’ Μαρκόπουλος και Αλεξανδρής δηλώνουν ότι πιστεύουν στην ομάδα τους αλλά κι έντονα προβληματισμένοι για την εικόνα που παρουσιάζουν..στον Άρη είναι και βαθμολογικό το θέμα..

8’’ 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για μία τέτοια ομάδα..έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε αν ο Μπόγρης αποφάσισε να παίξει μπάσκετ..

7’’ γιατί στις δηλώσεις και σε άλλα πρώτος είναι..παίρνει πάντως ακόμα μία ευκαιρία στην καριέρα του..και σε τι ομάδα μάλιστα..γιατί σε όσο κακή κατάσταση και να είναι ο Άρης είναι Άρης..

6’’ στον Π.Α.Ο.Κ. πάλι μεγάλο το πρόβλημα στον άσσο..από την αρχή της χρονιάς φαινόταν η κατάσταση..κι αν εξαιρέσεις τον Γκορί αυτοί οι Αμερικανοί κάνουν δεν κάνουν έναν..κι όχι απαραίτητα σε αξία..για την απόδοσή τους μιλάμε..

5’’ κλείνοντας λίγα πράγματα για τους αιώνιους..αν και θα πούμε περισσότερα καθώς θα πλησιάζει το ντέρμπυ..πλέον ο καθένας βλέπει αυτό που βλέπαμε πριν αρχίσει η χρονιά..

4’’ στα ίδια επίπεδα με πέρσι ο Παναθηναϊκός τόσο σε μπάτζετ όσο και σε ανταγωνιστικότητα..ομάδα με ταβάνι ο Ολυμπιακός και πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ..

3’’ κάτι που έχει αποδειχθεί και στο γήπεδο μέχρι τώρα..όχι τόσο φυσικά στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου οι δύο ομάδες παίζουν φιλικά αλλά στην ευρωλίγκα..

2’’ ειδικά ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι από τα φαβορί και φέτος..μπορεί να είναι και καλύτερος από περσι που ψαχνόταν τη μισή χρονιά..

1’’ Ο Βασίλης Σπανούλη πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά εώς τώρα..το παλικάρι κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ..θυμίζει έντονα τον περσινό Διαμαντίδη τους πρώτους μήνες που πάλευε μόνος του..ο ένας πήρε βοήθειες στη συνέχεια ο άλλος είναι άγνωστο ακόμα..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top