Menu

statharas statharas Author
Title: Πάμε ταμείο με το gipedo365..
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα φίλοι του στοιχήματος. Θα προσπαθήσουμε για δεύτερη σερί βδομάδα να πάμε ταμείο στην ευρωλίγκα. Την προηγούμενη βδομάδα μας τα χά...

Καλησπέρα φίλοι του στοιχήματος. Θα προσπαθήσουμε για δεύτερη σερί βδομάδα να πάμε ταμείο στην ευρωλίγκα. Την προηγούμενη βδομάδα μας τα χάλασε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη και η Ρεάλ την Πέμπτη. Ευτυχώς όμως βγήκε η ΤΣΣΚΑ στο μονό αποδεκτό-δώρο του ΟΠΑΠ και κάτι κάναμε.

Ζάγκρεμπ - Ζαλγκίρις: Για ακόμα μία φορά θα παίξουμε την αγαπημένη μας Ζάγκρεμ, την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, ελπίζοντας πως ούτε και τώρα θα μας απογοητεύσει και θα χάσει από την Ζαλγκίρις εύκολα με πάνω από 7 πόντους. Βέβαια το παιχνίδι έχει και  ρίσκο γιατί η Ζαλγκίρις δεν μας έχει δείξει ότι είναι ομάδα που καθαρίζει τα παιχνίδια. Επειδή όμως προέρχεται από νίκη εντός έδρας κι έχει καλή ψυχολογία, συν το ότι η  διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας είναι μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες θα το παίξουμε το διπλό των Λιθουανών.

Κάχα Λαμποράλ – Μπιλμπάο: Η Μπιλμπάο στα εκτός έδρας παιχνίδια της στην ευρωλίγκα χάνει σχετικά εύκολα στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Με την Καντού ήταν σταθερά στους δέκα πόντους πίσω ενώ με τη Νανσύ στη Γαλλία ήταν ντέρμπυ μέχρι που κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά κι ανέβηκε η διαφορά. Αυτή τη φορά θα την εμπιστευτούμε ποντάροντας στο ότι αγωνίζεται εντός Ισπανίας, σε ένα γήπεδο και με έναν αντίπαλο που γνωρίζει κι έχει αγωνιστεί πολλές φορές εναντίον του. Εύκολα ή δύσκολα η Κάχα θα το πάρει το παιχνίδι, ο ΟΠΑΠ όμως δίνει πλεονέκτημα 7,5 στη Μπιλμπάο, το κρατάμε και συνεχίζουμε.

Γαλατασαράι –Μπαρτσελόνα: 2 επίπεδα πάνω τουλάχιστον οι Καταλανοί σε σχέση με τους Τούρκους μπορούν εύκολα να κερδίσουν και να υπερκαλύψουν και την διαφορά των 8,5 πόντων. Ευελπιστούμε να παίξουν σοβαρά και τα 40 λεπτά και να μην χαλαρώσουν στο τέλος ώστε να μας δικαιώσουν που τους έχουμε στις επιλογές μας. Διπλό λοιπόν κι εδώ.

Υ.Γ. αρέσουν επίσης τα σημεία ΤΣΣΚΑ στον άσσο, Εφές στο διπλό και Ολυμπιακός στο διπλό αλλά δεν προτιμήθηκαν για κάποιους λόγους. Όσον αφορά τους Ρώσους είναι καθαρά στο χέρι τους αν θα καθαρίσουν το παιχνίδι, δεν ξέρουμε όμως αν θα χαλαρώσουν στα τελευταία λεπτά. Το διπλό των Τούρκων άρεζε πολύ αφού είναι ντέρμπυ κι ο ΟΠΑΠ δίνει πλεονέκτημα 8,5 στους φιλοξενούμενους. Δεν θα το παίξουμε όμως γιατί έχουν απουσίες. Τέλος στον Πειραιά η λογική λέει νίκη Ολυμπιακού σε ένα ματς ζωής και θανάτου για την ελληνική ομάδα, ωστόσο η Νανσύ δεν είναι ομάδα που χάνει εύκολα. Επομένως διπλό με πλεονέκτημα 8,5 πόντους. Το ερωτηματικό είναι αν θα έχει κόσμο για πρώτη φορά φέτος το ΣΕΦ και πως θα αντιδράσουν οι άπειροι Γάλλοι σε τέτοιο επίπεδο.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top