Menu

DARIO DARIO Author
Title: 3ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ!
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
Καλησπέρα μάγκες!Η χώρα μας και συγκεκριμένα ο Γιωργάκης,κατάφεραν (πέρα από τα δύσκολα για όλους μέτρα που μπήκαν στην καθημερινότητά μας...


Καλησπέρα μάγκες!Η χώρα μας και συγκεκριμένα ο Γιωργάκης,κατάφεραν (πέρα από τα δύσκολα για όλους μέτρα που μπήκαν στην καθημερινότητά μας)εν μία νυκτί να έρθουν τα πάνω κάτω!!!Και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μας εκπλήσουν.Εδώ δεν ξέρουμε κυριολεκτικά  τι μας ξημερώνει..απο το στοίχημα να έχω παράπονο?Παμε παρακάτω και εμείς τον χαβά μας,γιατί πόσο να αντέξεις να παρακολουθείς ως θεατής όλα τα τεκτενόμενα…
                                                                                                                                                          Κρατήσαμε αποχή για χθές αν και επαληθεύτηκαν κάποια σημεία-φαβορί αλλά προτίμησα να δούμε και λίγο ποδόσφαιρο.Σήμερα 3ο μέρος για την ευρώπη οπού μπαίνουμε στην 4η στροφή των ομίλων του Εuropa League και μια αγωνιστική που συνήθως ξεκαθαρίζει λίγο-πολύ τις ομάδες που θα προκριθούν!Για σήμερα έχω επιλέξει σχετικά «εύκολα» μάτς που βάσει λογικής θα είμαστε κοντά στο ταμείο!Πάμε να τα δούμε λιγάκι..
Ξεκινάω με την Λάτσιο που αν θέλει να έχει συνέχεια στο έργο Ευρώπη,πρέπει και επιβάλεται να κάνει την πρώτη της νίκη στην έδρα της αλλά και στον θεσμό.Αδικείται απο την συγκομιδή των δύο βαθμών στα τρία παιχνίδια της στον όμιλο!
Ο ΠΑΟΚ παρά της σημαντικές του απουσίες,έχει αποδείξει πως στην ευρωπαικές του υποχρεώσεις θα είναι «εκεί» και τον περιμένω ανάλογο των περιστάσεων!Σε κλειστό παιχνίδι θα κυμανθεί και λογικά σε χαμηλό σκόρ.Όπως και να έχει όμως μακάρι να έρθει το θετικό αποτέλεσμα!
Περνάμε στην Ολλανδία και στην Τβέντε.Μια ομάδα παραγωγής των γκόλ και λογικά θα ανοίξει το σκόρ.Θέλει να καθαρίσει το τρίποντο και θα γίνει ανοικτό μάτς καθώς η δεύτερη στον όμιλο Φούλαμ καραδοκεί.
Για ζητούμενα,που τα πάμε παραδόξως πολύ καλά,η Άλκμααρ καίγεται για βαθμούς και πέρα από γκόλ είναι ένα καλό σημείο το διπλό που θα παραταχθεί πλήρης και σε αποδόσεις άνω του 2.00 είναι value bet.
Τέλος θα κλείσω με την Μπεσίκτας στο φλεγόμενο Ινονού να θέλει την νίκη.Προσοχή στο παιχνίδι γιατί η τάση στα πονταρίσματα γέρνουν υπέρ των Ουκρανών σε ποσοστό 55%!Εγώ δεν θα σας παροτρύνω απλά σας καταθέτω.Για μένα τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι.
Αυτά για σήμερα εν αναμονή του Σ/Κ για bet!Μείνετε συντονισμένοι και ο Θεός να μας προσέχει με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας..

149. ΛΑΤΣΙΟ-1
155. ΠΑΟΚ-UNDER
159. ΑΛΚΜΑΑΡ-OVER
167.ΤΒΕΝΤΕ-OVER
ZHTOYMENA
151. ΣΤΟΟΥΚ-2/U
152. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-1
159. AΛΚΜΑΑΡ-2

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top