Menu

Solo Solo Author
Title: This is PAOK...
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Ο ΠΑΟΚ με τη χθεσινή του νίκη στο Δουβλίνο έδειξε οτι προσπαθεί να ξεφύγει απο τη βαθιά αγωνιστκή κρίση στην οποία έχει περιέλθει η οποία το...
Ο ΠΑΟΚ με τη χθεσινή του νίκη στο Δουβλίνο έδειξε οτι προσπαθεί να ξεφύγει απο τη βαθιά αγωνιστκή κρίση στην οποία έχει περιέλθει η οποία τον έχει κρατήσει μακρυα απο τη κορυφή στην Ελλάδα.Η νίκη απέναντι στη Σάμροκ(1-3) ήταν πραγματικά βάλσαμο για την ψυχολογία της ομάδας που τον τελευταίο καιρό έχει φάει αρκετές μαζεμένες σφαλιάρες στο εγχώριο πρωτάθλημα!

Ο δικέφαλος χτες ήταν πραγματικός κέρβερος, απο το πρώτο λεπτό διεκδίκησε τη νίκη και έδειξε ποιος είναι πιο ποιοτικός αφού καθάρισε το ματς απο το ημίχρονο με 0-3.
Η τριάδα Βειρινια-Σάλπι-Γεωργιάδης με τον Φωτάκη απο πίσω, έβγαζε φωτιές μπροστά αφού χαρακτηριστικό είναι οτι ο Γεωργιάδης είχε 2 ασσίστ, ο Σάλπι 2 γκολ κ μία ασσιστ, ο Φωτάκης 1 γκολ και ο Βιειρίνια 3 δοκάρια!!!

Στον αγώνα του Δουβλίνου ο Μπόλονι κέρδισε έναν παίκτη που έδειχνε χαμένος για τον ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.Ο Σάλπι με πεσμένη ψυχολογία, απο τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδος αλλά και απο τις δικές του αποκαρδιωτικές εμφανίσεις , έφταιγε σχεδόν για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.Παρά το στραβό κλίμα εναντίον του, ο ίδιος βρήκε το σθένος και με 2 χρυσά γκολ έβαλε τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο στον όμιλο και τον εαυτό του στην ιστορία του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου ως πρώτο Ελληνα σκόρερ σε Ευρωπαικές διοργανώσεις σε συλλογικό επίπεδο.

Αξιοσημείωτο γεγονός οτι -επιτέλους- αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδος , στην Ευρώπη, αφού τα τελευταία 2 χρόνια έχει σε όλα τα ευρωπαικά του ματς  9 νίκες 9 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.Αξίζει να θυμηθεί κανείς οτι ο δικέφαλος παραμένει αήττητος εκτός έδρας απο τον Οκτώβρη του 2010 οπου έχασε στο Μαδριγάλ με 1-0 απο τη Βιγιαρεάλ.Ενώ έχει αναρριχηθεί απο την 143η θέση που ήταν πρόπερσι στην 79η.

Στο επόμενο παιχνίδι - σε 25 μέρες- ο δικέφαλος πάει για το θαύμα στην Αγγλία αφού με νίκη περνάει στην επόμενη φάση αλλιώς έχει μία ακόμα ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα με αντίπαλο την Καζάν σε ένα ματς οπου θα παιχθούν όλα για όλα!

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top