Menu

DARIO DARIO Author
Title: ΥΠΟΜΟΝΗ..
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
Καλημέρα σας!Αρκετά καλά τα πήγαμε την Πέμπτη το βράδυ στο Ε uropa League και συνεχίζουμε με θετική αύρα και σήμερα!Πληθώρα επιλογών στο ...

Καλημέρα σας!Αρκετά καλά τα πήγαμε την Πέμπτη το βράδυ στο Εuropa League και συνεχίζουμε με θετική αύρα και σήμερα!Πληθώρα επιλογών στο σημερινό μας κουπόνι που με τις σωστές χημείες μπορεί να έρθει το ταμείο.Πάμε να δούμε το μενού για σήμερα..

ΕΛΛΑΔΑ

Στο σημερινό ντέρμπι στην όμορφη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και Ο.Σ.Φ.Π. οι γηπεδούχοι είναι σε κακό time και με αλλαγές στον πάγκο τους απο την θέση του coach.Aπόψε καλείτε να προσπαθήσουν να αντισταθούν στον ορμώμενο Ολυμπιακό που έρχεται με φόρα για την κατάκτηση του διπλού,εν αναμονή του greek classicο με τους πράσινους την επόμενη αγωνιστική.Όχι πως θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω πως οι ερυθρόλευκοι έχουν το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι!

ΑΓΓΛΙΑ

Στην premier league οι κανονιέρηδες θα το κάνουν το χρέος τους,με έναν Φάν Πέρσι σε εκπλητική φόρμα που δεν νομίζω να βρεί κάποια αντίσταση.Απο τις μικρές μας αγγλιδούλες εχω ξεχωρίσει κάποια over τα οποία θα τα δείτε παρακάτω.
Τέλος έχω επιλέξει 3 παιχνίδια,τα οποία θα μπούν σε κάποιο δελτίο.Το ένα από αυτά είναι το διπλό της Ρόμα αν και την φοβάμαι την απόδοση του 1.85(κατά ένα μεγάλο ποσοστό σπάει).Η Γαλατά περιμένω να έχει εύκολο βράδυ καθώς και η Παλέρμο παίζετε πολύ στο over.Αυτά για σήμερα και έχει ο Θεός..καλές επιλογές να έχετε και φυσικά..μείνετε συντονισμένοΙ!

245. ΑΡΣΕΝΑΛ-1
255. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΟVER
267. ΤΣΑΡΛΤΟΝ-OVER
333. O.Σ.Φ.Π.-2
360. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-Χ2

2ης ΕΠΙΛΟΓΗΣ

262. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-1
267. ΤΣΑΡΛΤΟΝ-1
275. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-OVER

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ-ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

275. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-2
333. Ο.Σ.Φ.Π.-2/2 (Η/Τ)
352. ΡΟΜΑ-2
360. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-2

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

  1. ektos apo thn 3ada sthn mesh,tis alles 2 tetrades tis piasate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί φίλε μου.Η πρώτη στήλη και η τρίτη κατα σειρά βγήκαν.Επίσης οι αγώνες που προτείνω δεν χρειάζεται να τα παίξεις όπως τα βλέπεις,αλλά να κάνεις μια επιλογή απο αυτά που προτείνω.Όταν έχω αγώνες το δηλώνω εάν είναι παρολί ή οτιδήποτε άλλο.Εγω απλά δίνω προγνωστικά και ο κόσμος αποφασίζει τι να παίξει.
    Φιλικά DARIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top