Menu

statharas statharas Author
Title: Προγνωστικά μπάσκετ στο gipedo365..
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
Την προηγούμενη εβδομάδα η Σαρλερουά δεν μας έκανε την χάρη κι έχασε με 10 πόντους στην Σερβία με αποτέλεσμα να μας στερήσει το ταμείο. Σε έ...
Την προηγούμενη εβδομάδα η Σαρλερουά δεν μας έκανε την χάρη κι έχασε με 10 πόντους στην Σερβία με αποτέλεσμα να μας στερήσει το ταμείο. Σε ένα παιχνίδι πάντως που ήταν ντέρμπυ και πιο κλειστό στο τέλος από αυτό που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι είναι όμως το μπάσκετ κι αυτό πρέπει να το έχουν πάντα στο μυαλό τους οι φίλοι του στοιχήματος γιατί οι διαφορές στο τέλος που θα έχει κριθεί το παιχνίδι αλλάζουν αφού χαλαρώνουν οι ομάδες. Πάμε να δούμε τι έχουμε αυτή την εβδομάδα στην ευρωλίγκα.

Καντού – Ολυμπιακός: Αρκετά αμφίρροπο το παιχνίδι. Καλή εμφάνιση κι από τις δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική με τους μεν Ιταλούς να κερδίζουν εντός έδρας την Μπιλμπάο και τους ερυθρόλευκους να χάνουν στην Ισπανία από την Κάχα. Η ελληνική ομάδα με νίκη κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης και θεωρώ ότι θα καταφέρει να την πάρει. Θα ποντάρω λοιπόν στην εμπειρία των ερυθρολεύκων σε αυτό το επίπεδο σε σχέση με την αντίπαλό του σε καθαρή νίκη στο 1,7.

Σαρλερουά – Μιλάνο: Ψάχνουν την χημεία τους ως ομάδα οι Ιταλοί ακόμα, θα τους εμπιστευτούμε όμως σε ένα παιχνίδι που απαγορεύεται να χάσουν αφού μετράνε ήδη δύο ήττες μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές οι Βέλγοι, όλοι όμως πλέον είναι περισσότερο υποψιασμένοι μετά το διπλό στην Κωνσταντινούπολη γι αυτό και θα στηρίξουμε την προσωπικότητα των Ιταλών. Διπλό λοιπόν για την Αρμάνι στο -4,5

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Καλύτερη ομάδα σαφώς οι Ισπανοί, θα τους προτιμήσουμε στο διπλό στο -5,5 που δίνει ο ΟΠΑΠ. Αν η Ρεάλ πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης θα το καθαρίσει το παιχνίδι αφού έχει παίκτες έμπειρους που δεν καταλαβαίνουν από έδρες δύσκολες. Θέλει πάντως ιδιαίτερη προσοχή  η διαφορά, καθώς στο τελευταίο λεπτό αν έχει κριθεί το παιχνίδι η διαφορά μπορεί να πέσει αρκετά και να μην βγει το σημείο που θέλουμε.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ: Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Μεγαλύτερη ομοιογένεια ο Παναθηναϊκός  και καλύτερος στην μάχη των πάγκων ο Ομπράντοβιτς. Οι πράσινοι στην έδρα τους είναι πανίσχυροι  ενώ και η προϊστορία τους με τους Ρώσους είναι πολύ ευνοϊκή αφού έχει να ηττηθεί από το 2005 σε οποιοδήποτε γήπεδο. Παρόλα αυτά θα στηρίξουμε το διπλό των Ρώσων για τους εξής λόγους. Θεωρώ ότι είναι πιο ποιοτική και πιο πλήρης ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Συν τοις άλλοις θεωρώ αδικαιολόγητο το πλεονέκτημα που της δίνεται κι ίσως είναι η μοναδική φορά φέτος που οι παίκτες του στοιχήματος θα την βρούμε ως αουτσάιντερ, επομένως θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.  

Προσωπικά θα παίξω δύο δελτία ελπίζοντας στην καλή χημεία. Θα κάνω μία τριάδα με τα πρώτα παιχνίδια και θα εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που μου δίνει ο ΟΠΑΠ για μονό αποδεκτό τους Ρώσους. Καλή μας επιτυχία..

Υ.Γ. αρέσει πολύ και ο άσσος της Ζαλγκίρις με τους ιδιαίτερα μαχητικούς Γερμανούς, παρά το πλεονέκτημα των 6,5 πόντων στους φιλοξενούμενους. Περιμένουμε ένα ξέσπασμα των Λιθουανών, δεν θα το τολμήσω όμως να το βάλω σε κάποιο δελτίο αφού η ομάδα του Τριφούνοβιτς δεν δείχνει ακόμα σοβαρή για να την εμπιστευτείς

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top