Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα αφιερωμένα κυρίως στο Π.Α.Ο.Κ.- Άρης!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ Μεγάλη βδομάδα για την Θεσσαλονίκη αυτή που διανύουμε..Π.Α.Ο.Κ. και Άρης δίνουν τα ρέστα τους για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος....

24’’ Μεγάλη βδομάδα για την Θεσσαλονίκη αυτή που διανύουμε..Π.Α.Ο.Κ. και Άρης δίνουν τα ρέστα τους για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος..αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες..

23’’ έχουν μείνει αρκετά πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα και μία ήττα ακόμα θα είναι πρόβλημα γι αυτούς..ο μέν Π.Α.Ο.Κ. δεν θέλει να κάνει κι άλλη ήττα εντός έδρας ο δε Άρης είχε ένα τραγικό ξεκίνημα και ψάχνει να ρεφάρει εκείνες τις ήττες..

22’’ σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο οι κίτρινοι..με καλύτερο ρυθμό και σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ..ακριβώς το αντίθετο ισχύει με στον δικέφαλο..

21’’ οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου μοιάζουν να έχουν σκάσει από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και κάνουν μία κοιλιά..το ροτέισον είναι πολύ μικρό από την αρχή της χρονιάς κάτι που γνωρίζουν οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ..

20’’  μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι περισσότεροι παίκτες του δικεφάλου –και μάλιστα παίκτες κλειδιά- είναι μεγάλοι σε ηλικία κι είναι λογικό η καταπόνηση να είναι μεγαλύτερη γι αυτούς!..

19’’ ο καημένος ο Γκορί παίζει 38 λεπτά σε κάθε παιχνίδι..αν είναι δυνατόν..λογικό είναι να σκάσει το παιδί κάποια στιγμή..δεν συμβαίνει το ίδιο και στον Άρη…

18’’ μπορεί κι εκεί να υπάρχουν παίκτες που παίζουν αρκετά..το ροτέισον όμως είναι μεγαλύτερο αφού οι κίτρινοι έχουν μεγαλύτερο βάθος πάγκου από τον αντίπαλό τους..

17’’ κι αυτό θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και στο τέλος του πρωταθλήματος..δεν γίνεται ο Π.Α.Ο.Κ. να βγάλει όλη την χρονιά με 6 παίκτες..είναι αδύνατον αυτό..υπάρχουν ομάδες όπως ο Άρης κι ο Πανιώνιος που είναι πολύ πιο γεμάτες από αυτόν..

16’’ και στο τέλος θα εμφανιστούν πολύ πιο φρέσκιες..τη δεδομένη πάντως στιγμή Πανιώνιος και Άρης παίζουν καλύτερα από τον Π.Α.Ο.Κ. ..αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για τον Μάιο..

15’’ το μπάσκετ είναι περίεργο άθλημα δεν πρέπει να βγάζεις πολύ γρήγορα συμπεράσματα..τα πράγματα αλλάζουν από μήνα σε μήνα..είναι και θέμα ψυχολογίας..

14’’  είναι δεδομένο ότι στα πλέι οφ αυτές οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για την τρίτη θέση –ίσως κι η Ρόδος αν και δεν πιστεύω ότι θα πάει μέχρι τέλους-…είναι κάτι που λέμε από την αρχή της χρονιάς σε αυτή την στήλη..

13’’ μέχρι τότε έχουμε..τα ντέρμπυ είναι πάντα ιδιαίτερα κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε..δεν παίζει ρόλο ποια ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση..το επίπεδο των δύο ομάδων είναι το ίδιο..

12’’ άλλωστε μην ξεχνάτε ότι η αναμέτρηση γίνεται στην Πυλαία..δεν θυμάμαι πολλά διπλά του Άρη εκεί είναι η αλήθεια..έχει ένα θέμα με το γήπεδο..την Τετάρτη πάντως μπορεί..το αν θα τα καταφέρει είναι άλλο θέμα..

11’’ το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για έναν ακόμα λόγο..μετά από τέτοια παιχνίδια ο νικητής φτιάχνει ψυχολογία για την συνέχεια.. και φυσικά έρχονται κι οι οπαδοί πιο κοντά στην ομάδα..υπάρχει κάποιος που να μην το θέλει αυτό;

10’’ και οι δύο έχουν πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα με παίκτες απλήρωτους για μήνες..αν ζεσταθεί ο κόσμος μετά από μία νίκη και πάει στο γήπεδο φαντάζεστε πόσο μεγάλη βοήθεια είναι..

9’’ τις επόμενες μέρες θα ανέβει και κείμενο στο gipedo365 για το τι περιμένουμε να δούμε στο παρκέ τακτικά..αναμετρώνται δύο πολύ καλοί προπονητές..Έλληνες να το τονίσουμε..

8’’ πάμε και σε κάτι άλλο τώρα..γιατί γελάμε με αυτά που διαβάζουμε..η Καβάλα λέει έγινε ομαδάρα επειδή  κέρδισε τον Παναθηναϊκό..θα βγει και Τρίτη λέει..ρε πάτε καλά;..άλλομπάσκετ βλέπουμε νομίζω..

7’’ καλή ομάδα η Καβάλα..με καλό προπονητή που την δουλεύει σωστά..αλλά δεν έγιναν και οι Σικάγο Μπουλς..και βλέπεται τώρα πως έκανε συνεχόμενες ήττες..από την αρχή το είπαμε ότι θα μπει στα πλέι οφ άνετα..

6’’ αλλά ως εκεί..δεν είναι για την τετράδα..οτιδήποτε παραπάνω από την πέμπτη θέση θα είναι υπέρβαση γι αυτήν και θα θεωρείται επιτυχία..

 5’’ στον Ολυμπιακό τι γίνεται;..4 άσσοι έξω..αυτά δεν γίνονται ας κάνουν αγιασμό εκεί στον Πειραιά..τα βουντου του Σλούκα φταίνε μάλλον..τους έφαγε όλους και τώρα είναι έτοιμος να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει..

 4’’ από όλους τους υπόλοιπους πάντως στην περιφέρεια πλην Σπανούλη είναι καλύτερος και πιο έτοιμος..από τους μικρούς ούτε συζήτηση..έχει περισσότερες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο..

 3’’ στον Παναθηναϊκό περνάνε την κλασική τους κρίση αυτό το διάστημα..κι ο Ομπράντοβιτς κάνει τις κλασικές δηλώσεις του με σκοπό να ξυπνήσει τους παίκτες του..επιστρέφουν κι οι τραυματίες σημαντικό αυτό..

 2’’ Τσαρτσαρής και Περπέρογλου είναι έτοιμοι και σιγά σιγά θα μπουν σε ρυθμούς ομάδας..κάτι που έχει κάνει κι ο πιο άτυχος Έλληνας αθλητής..ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος..

 1’’ υγεία και στους τρεις να ευχηθούμε..υγεία και σε όλους εσάς εύχεται η στήλη..να περάσετε καλά αυτές τις γιορτινές ημέρες..οικογενειακά και ήσυχα..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top