Menu

DARIO DARIO Author
Title: Τύχη ή Τέχνη????
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
Καλημέρα παίδες!Χθές δεν τα πήγαμε καλά και αυτό σημαίνει πώς κάπου θα ανακάμψουμε!Συγκριτικά αν τα βάλουμε τα πηγαίνουμε αρκετά καλά!Για σ...

Καλημέρα παίδες!Χθές δεν τα πήγαμε καλά και αυτό σημαίνει πώς κάπου θα ανακάμψουμε!Συγκριτικά αν τα βάλουμε τα πηγαίνουμε αρκετά καλά!Για σήμερα έχει ψωμί το κουπόνι που αν κυλήσουν ομαλά τα πράγματα,το βραδάκι θα χαμογελάμε!Θετική ενέργεια λοιπόν και πάμε στο δια ταύτα της ημέρας!

Α΄ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

393. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-OVER/ Tί άλλο πιο σίγουρο να ποντάρεις σε αυτό το ντέρμπι?

396. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-2/ Από την μέρα που στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Κριστόφ Ντάουμ,έχει μόνο θετικά αποτελέσματα.

399. ΟΣΦΠ-OVER/ Τώρα που έχει πάρει μπροστά η μηχανή των γκόλ στον Πειραιά,τι άλλο να παίξεις?Άντε και το 1/1/ Η/Τ.

405. ΠΑΡΙ-G/G Παιχνίδι κορυφής και τριπλέτα.Πάμε στα γκόλ που φαντάζει πιο σίγουρο.Έχασε και βαθμούς χθές η Μονπελιέ (1-1 με Τουλούζ)οπότε θα πέσουν κορμιά!

Β΄ΕΠΙΛΟΓΗΣ

379. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-2 (Και αν υπάρχει άνω του 1.90 τουλάχιστον)Η Αστον Βίλα θα έχει κάτι απουσιούλες και η πιο μεγάλη από αυτές ο Αγκμπονλαχόρ!

394. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-1 / Ο Μάρκο Ρόις θα είναι κανονικά στην 11άδα των γηπεδούχων καθώς θα απουσιάσει ο πολύ καλός και πρώτος σκόρερ Ίβανσιτς από την Μάιντζ!

404. ΝΑΠΟΛΙ-1 / Πάμε με τους γηπεδούχους που θέλουν την νίκη απέναντι σε μια Ρόμα γεμάτη απουσίες αλλά και εσωτερικά προβλήματα με τον captainΤoti!

406. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-OVER

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

377. ΙΝΤΕΡ-2 Πάνω ή και κοντά στο 2 αξίζει απέναντι στην σκληρή Τσεζένα.

405. ΛΙΛ-Χ2 

Καλό σας απόγευμα και μείνετε συντονισμένοι..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top