Menu

DARIO DARIO Author
Title: Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Author: DARIO
Rating 5 of 5 Des:
                                                                T HIS IS BARCE LONA!!! Η μεγάλη αρμάδα του Πέπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε σήμερ...

                                                                THIS IS BARCELONA!!!

Η μεγάλη αρμάδα του Πέπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε σήμερα το μεσημέρι(time zone Greece) στην Ιαπωνία το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!Αναμετρήθηκε απέναντι στην βραζιλιάνικη ομάδα της Σάντος με το μεγάλο αστέρι στις τάξεις της τον Νειμάρ!Οι «μπλαουγκράνα» επέβαλαν από νωρίς τον δικό τους μοναδικό ρυθμό και κατάφεραν να κατακτήσουν το πολύτιμο τρόπαιο με το εμφατικό 4-0!Το σκόρ άνοιξε ο δαιμωνιός Μέσι στο 17’,εν’ω ο Τσάβι διπλασίασε τα τέρματα.Στο 45’ ο Φάμπρεγας έκανε το 3-0!Οκτώ λεπτά πρίν την λήξη του αγώνα ο Μέσι πέτυχε και δεύτερο γκόλ που έτσι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα της Βαρκελώνης!

Η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να κατακτήσει για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο τρόπαιο,ενώ είναι η πέμπτη φορά που καταλήγει σε ευρωπαική ομάδα.

Οι συνθέσεις*

ΣΑΝΤΟΣ(Μουρίσι Ρομάλιο)=Ράφαελ,Ντρασένα,Λέο,Ντανίλο(30’ Ελάνο),Ντουρβάλ,Παλόμο,Αρούσα,Ενρίκε,Γκάνσο (82’ Ίμπσον),Μπόργκες (79’ Γκάρντες),Νειμάρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(Πέπ Γκουαρδιόλα)=Βαλντές,Άλβες,Πικέ (56’ Μασεράνο),Πουγιόλ (84’ Φοντάς),Αμπιντάλ,Φάμπρεγας,Τσάβι,Ινιέστα,Αλκάνταρα (78’ Πέδρο),Μπούσκετς,Μέσι.



Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top