Menu

Solo Solo Author
Title: Θεσσαλονίκη time!
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Καλημέρα σας κύριοι , σήμερα είπα να αναφερθώ στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ και τον Αρη , όσον αφορά την μέτρια-έως κακή-πορεία του...
Καλημέρα σας κύριοι , σήμερα είπα να αναφερθώ στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ και τον Αρη , όσον αφορά την μέτρια-έως κακή-πορεία τους  στην φετινή Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο....

Τι φταίει κύριοι;


Θα ξεκινήσω με τον Άρη , χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο ... Βλέπουμε την ομάδα των κιτρίνων να περναει μία τεταμένη κρίση στο αγωνιστικό κομμάτι.Μάλιστα η κρίση δε δείχνει να ξεπερνιέται παρά την αλλαγή προπονητή.
Τι κι αν αποκτήθηκαν το καλοκαίρι παίκτες ικανοί και διαφημισμένοι , σε σύγκριση με την ποιότητα του πρωταθλήματός μας;Τι κι αν διέθετε έναν αξιόλογο προπονητή;Τι κι αν δεν έγινε κάποια υπέρβαση στο οικονομικό;Τι κι αν ενισχύθηκε ,συγκυριακά αλλά κι έξυπνα, απο τους παίκτες του Ολ.Βόλου;Τι κι αν πέσαν πρόστιμα κ τιμωρίες σε παίκτες για πειθαρχικά παραπτώματα;Τι κι αν άλλαξε ο προπονητής;Ο Άρης βρίσκεται στη 12η θέση του πρωταθλήματος με μόλις 2 νίκες...Το μόνο καλό είναι οτι πλέον οι έλληνες πιτσιρικάδες παίρνουν τις ευκαιρίες τους και μάλιστα τις εκμεταλλέυονται άψογα αφού μόνο αυτοί δείχνουν να "ματώνουν" τη φανέλα.
Πλέον τα λόγια είναι περιττά και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Απο τον κ.Αθανασιάδη που είναι ο πρόεδρος μέχρι και τον τελευταίο φύλακα του γηπέδου.
Πρέπει η διοίκηση να προχωρήσει σε τομές έτσι ώστε η ομάδα να ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί στο αγωνιστικό πριν να είναι αργά και αρχίσουν να μετράνε τους βαθμούς έναν-έναν.
Ο Άρης είναι μία απο τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και δε της αξίζει να βρίσκεται σαυτή τη μιζέρια είτε αγωνιστικά είτε διοικητικά.

Επιτέλους βγείτε να μιλήσετε


Ο τίτλος μπήκε με αφορμή την λαχτάρα όλων των ΠΑΟΚτσήδων να μάθουν τι θα γίνει με το μέλλον της ομάδας και την επικείμενη συνέντευξη τύπου που θα δώσει σήμερα ο πρόεδρος Θ.Ζαγοράκης.
Τον τελευταίο χρόνο ακούγονται προβλήματα στα οικονομικά...Παίκτες φεύγουν(βλέπε Βιτόλο)...Παίκτες διώχνουν(βλέπε Αρίας)...Παίκτες γκρινιάζουν(βλέπε Ιβιτς)...Ο "Ζαγορ" δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση αφού η αδειοδότηση του χρόνου περνάει απο την ΟΥΕΦΑ.
Ολοι αντιλαμβάνονται οτι στην ομάδα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας αλλά ξέρουν όλοι οτι όλοι θα πληρωθούν και κανείς δε θα χάσει απο τον ΠΑΟΚ ούτε ένα ευρώ.
Στο αγωνιστικό τώρα η πορεία της ομάδας είναι ανάλογη με τα χρωματά της, ασπρόμαυρη...Ασπρη στην Ευρώπη , μαύρη στην Ελλάδα...
Στον πιο δύσκολο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ βγήκε πρώτος κ αήττητος..Στο πιο εύκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ είναι 5ος και κατα ιδρωμένος.Τα προβλήματα πολλά είτε οικονομικής φυσεως είτε προβλήματα τραυματισμών αλλά δείχνουν να εμφανίζονται περισσότερο στην Σούπερ Λιγκ.
Όσον αφορά την Ευρώπη , η κλήρωση για τους "32" του Γιουρόπα δεν είναι εύκολη αλλά θα μπορόυε να ταν και χειρότερη.Ουντινέζε και στο βάθος Άντερλεχτ..μπορεί ο δικέφαλος την υπέρβαση;;; εγώ λέω ναι...αλλά να μην ξεχνάμε και το ελληνικό πρωτάθλημα κύριοι γιατί αυτό θα σας ξαναοδηγήσει στα ευρωπαικά σαλόνια.

Θέλω να ευχηθώ και στις δύο ομάδες ο Άγιος Βασίλης να τους φέρει πολλά λεφτά να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους(γιατί η φτώχεια φέρνει γκρίνια), καθαρό μυαλό ,διάθεση και περισσότερη αγάπη για την ομάδα τους.

Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία πάνω απ'όλα.... 

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top