Menu

Solo Solo Author
Title: Μεταγραφικό παζάρι στην Ευρώπη
Author: Solo
Rating 5 of 5 Des:
Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει και οι ομάδες κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις απο τώρα.Οι μεταγραφ...
Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει και οι ομάδες κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις απο τώρα.Οι μεταγραφές είναι η...αδυναμία του οπαδού,ζει και αναπνέει για να διαβάζει για ενδιαφέρον της ομάδος του για μεγάλους παίκτες ,ακόμα και αν ξέρει οτι αυτό μπορεί να είναι ουτοπικό!Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας δούμε πως κινούνται τα μεταγραφικά "νήματα" αυτή τη στιγμή στην ευρώπη.

Ο Γκέκας που θεωρείται δεδομένο οτι θα πουληθεί απο την Φρανκφούρτη φέρεται πως έχει πρόταση απο Ντιναμό Μόσχας και απο μικρή ομάδα της Ισπανίας!Δύσκολο το ενδεχόμενο να αφήσει ακόμα και προτασεις απο την Ελλάδα γαι την παγωμένη Μόσχα....Εκτός αν το δέλεαρ το χρημάτων είναι μεγάλο.




Ο Αντρέα Πίρλο ο οποίος εγκαταλείπει τους Ροσονέρι φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας απο την "Μεγάλη Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου.Επίσης οι άραβες της Μάλαγα τον έχουν βάλει στο μάτι και θέλουν  να τον φέρουν στην Ανδαλουσία.Ενδιαφέρον υπάρχει και απο το Κατάρ με τον 32χρονο μέσο να μη βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνηση του εκεί παρά το μεγάλο συμβόλαιο που του προσφέρουν!Νέα πρόκληση στην καριέρα του η Ισπανία δεν είναι καθόλου αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.


Ο ρώσος επιθετικός της  Άρσεναλ,Αντρέι Αρσάβιν,  έχει μπει στο "transfer list" του Βενγκέρ με τον ίδιο να ψάχνει μεγάλη ομάδα στην αγγλία, αφού παρά το δεδομένο ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του Ζενίτ ο ίδιος θέλει να παραμέινει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.Τσέλσι, Τότεναμ , Λίβερπουλ έχουν στο μυαλό τους τον 28χρονο επιθετικό στα υπ'οψιν τους με τον ίδιο να θέλει Τότεναμ οπου θα έχει και φανέλα βασικού!



Το ενδεχόμενο πώλησης του Ρικάρντο Κακά σκέφτονται στην Ρεάλ Μαδρίτης αφού ο Βραζιλιάνος μέσος εκτός του ότι δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί και να αποδώσει τα αναμενόμενα , είχε και πολλούς τραυματισμούς.Πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 29χρονο μέσο με την Μαντσεστερ Σίτυ, τη Μίλαν και την Τσέλσι να είναι κάποιες απο αυτές.Ένα ποσό γύρω στα 30 εκ. ευρώ θα ευχαριστίσει σίγουρα τον Φλωρεντίνο Πέρεθ.Ο Κακά επιθυμεί να γυρίσει στην ομάδα που λάτρεψε όσο καμία και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό,την Μίλαν.Το μέλλον θα δείξει.





To gipedo365 θα είναι κοντά σας σε κάθε μεταγραφική εξέλιξη που θα υπάρξει στην ευρώπη με καλή δουλειά και πολλά "πιπεράτα" σχόλια.

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top