Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα..για Μπουρούση,παρασκήνιο και Άρη!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ χαμός σε ολόκληρη την χώρα με τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο..πόσο βρώμικο τελικά μπορεί να είναι αυτό το άθλημα στην χώρα μας.. ...

24’’ χαμός σε ολόκληρη την χώρα με τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο..πόσο βρώμικο τελικά μπορεί να είναι αυτό το άθλημα στην χώρα μας..

23’’ και σε αυτό το άθλημα η πολιτεία και ο Ο.Π.Α.Π. έχουν δώσει τόσα χρήματα..πραγματικά έξυπνη κίνηση από τους αρμόδιους..

22’’ και από σπόντα βρέθηκε και το μπάσκετ μέσα στην όλη ιστορία..καμία σχέση όμως τα δύο αθλήματα..αν και πολύ θα το ήθελαν κάποιοι αυτό..

21’’ και προσπάθησαν να εξισορροπήσουν την κατάσταση και να τα βάλουν όλα στο ίδιο καζάνι..δεν είναι έτσι παιδιά τα πράγματα..

20’’ όχι βέβαια ότι δεν γίνονται και στο μπάσκετ πολλά που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος..αυτοί που βρίσκονται στον χώρο γνωρίζουν πολύ καλά και το μπασκετικό παρασκήνιο..

19’’ υπάρχει βέβαια και μία μερίδα ανθρώπων που βρίσκονται στον χώρο και δεν αναγνωρίζει τίποτα..αυτοί έτσι κι αλλιώς βλέπουν μόνο ένα χρώμα μπροστά τους..

18’’ έτσι για να τα λέμε και όλα..γιατί μερικοί νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο..

17’’ πλήγμα για την εικόνα του Μπουρούση  η όλη η υπόθεση..κινδυνεύει πλέον με στιγματισμό όλη η καριέρα του..έτσι είναι Γιάννη επιλογές είναι όλα αυτά..

16’’ από μικρά παιδιά μας λέγανε να προσέχουμε τους φίλους μας..σε αυτόν μάλλον ξέχασαν να το πουν..τώρα θα υποστεί τις συνέπειες..

15’’ για να μην λέμε όμως και πράγματα που δεν ισχύουν,ακόμα δεν έχει αποδειχτεί τίποτα..και μέχρι να αποδειχτεί κάτι ο αθλητής είναι αθώος..

14’’ γιατί ο καθένας από μας μπορεί να συζητάει ότι θέλει με τους δικούς του ανθρώπους στο τηλέφωνο..δηλαδή αν εγώ κάνω πλάκα με τους φίλους μου και ακούγομαι στο τηλέφωνο ότι σκότωσα άνθρωπο θα μπω φυλακή;δεν πάει έτσι..

13’’ το μόνο σίγουρο είναι ότι στην σκέψη του κόσμου μένουν πιο εύκολα τα αρνητικά παρά τα θετικά..δυστυχώς έτσι είναι οι άνθρωποι..

12’’ και μπορεί ο αθλητής τελικά να δικαιωθεί αλλά το κακό θα έχει γίνει..πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μιλάς έτσι για ανθρώπους που σου έχουν δώσει τόσα λεφτά..

11’’ αυτό είναι το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης,εξίσου όμως σημαντικό με το πρώτο..κι εδώ όμως υπάρχει και η άλλη άποψη..γιατί τα πάντα έχουν δύο όψεις..

10’’ πόσοι από εμάς δεν έχουμε βρίσει τους εργοδότες,τους γονείς,τον αδερφό ή κάποιο φίλο μας;..το να απομονώνεις μία φράση εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα..το θέμα είναι αν κάνεις σωστά την δουλειά σου..και ο Μπουρούσης είναι από τους λίγους που την κάνει σωστά στον Πειραιά.

9’’ αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κρατήσουν..απλά επισημαίνουμε και την άλλη άποψη γιατί όλοι κοιτάνε μονόπλευρα το θέμα..

8’’ παντρεύτηκε χθες ο Βασίλης Σπανούλης..και απ ότι μάθαμε ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρισκόταν εκεί..αυτά να τα βλέπουν αυτοί που λέγανε ότι υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των δύο αθλητών..

7’’ και οι «δημοσιογράφοι» που τους βόλεψε όλη τη χρονιά να δημιουργήσουν μία κόντρα για να πουλήσουν κανα φύλλο παραπάνω..οι δυο τους πάντως φαίνονται ανεπηρέαστοι από την οπαδική κόντρα για το ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή..

6’’ ο Μπουρούσης πάντως δεν πήγε στον γάμο..αναμενόμενο και λογικό.θα είχε μεγάλη πλάκα να συναντούσε τους Αγγελόπουλους..

5’’ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης δεν θα αγωνιστεί καν στον προκριματικό γύρο,σε περίπτωση που του δώσει την θέση η Ευρωλίγκα,λόγω οικονομικών προβλημάτων..

4’’  το αστείο είναι ότι κάποιοι πίεζαν για να καταφέρει η Ελλάδα να στείλει τέσσερις ομάδες στην Ευρωλίγκα,έστω και στα προκριματικά οι δύο,ενώ γνώριζαν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν όλες οι ομάδες..

3’’ θα είναι μεγάλη ξεφτίλα να σου δώσει το δικαίωμα η Ευρωλίγκα να παίξεις και τελικά να αρνηθείς..γιατί το μόνο βέβαιο είναι ότι στο μέλλον θα ξαναζητήσουμε αυτή την θέση..με τι μούτρα όμως;

2’’ έχουμε πολλά να πούμε και για το θέμα του ντόπιγκ..η ιστορία του Μπουρούση εξέθεσε πολλούς στον χώρο και ανέδειξε για ακόμα μία φορά την προχειρότητα των ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ..

1’’ οι δικαιολογίες τους για τον μη έλεγχο των αθλητών είναι αστείες και οι ευθύνες τους μεγάλες ..το θέμα είναι τεράστιο και θα επανέλθουμε στην επόμενη στήλη..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top