Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα ..για Αγγελόπουλους,Γιαννακόπουλους και παρασκήνιο!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ τέλος λοιπόν το μπασκετάκι μάγκες..όσοι χάρηκαν χάρηκαν κι όσοι πλούτισαν πλούτισαν..                                                ...


24’’ τέλος λοιπόν το μπασκετάκι μάγκες..όσοι χάρηκαν χάρηκαν κι όσοι πλούτισαν πλούτισαν..                                                                                                                                                                                
23’’ θα γυρίσουμε σε άλλες εποχές..έτσι θέλησαν κάποιοι να γίνει κι έτσι έγινε..ακόμα και τώρα όμως κάποιοι κοροϊδεύουν τον κόσμο και κάνουν την πολιτική τους..

22’’ και  βγαίνει και ο Βασιλακόπουλος και λέει ότι η φυγή των Αγγελόπουλων είναι πλήγμα και θα προσπαθήσω να τους μεταπείσω..ποιος;αυτός πους τους διώχνει ουσιαστικά..

21’’ και καλά έκαναν τα δύο αδέρφια..τι να κάτσουν να κάνουν σε αυτό το έκτρωμα που λέγεται ελληνικό μπάσκετ;..

20’’ και τι άλλαξε δηλαδή;είχαμε ένα πρωτάθλημα δύο ομάδων και τώρα θα έχουμε ένα πρωτάθλημα καμίας ομάδας..

19’’ γιατί και ο Παναθηναϊκός στην ίδια κατάσταση βρίσκεται..αλλά μερικοί χαμπάρι δεν το έχουν πάρει ακόμα και πανηγυρίζουν που έφυγαν οι Αγγελόπουλοι..

18’’  άλλωστε οι ιδιοκτήτες των πρασίνων εδώ και μέρες έχουν δηλώσει επίσημα ότι η ομάδα είναι προς πώληση..για άλλους λόγους βέβαια οι μεν για άλλους λόγους οι δε..

17’’ οι μεν ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού κουράστηκαν μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης..άλλωστε μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται και σε αρκετά προχωρημένη ηλικία..ενώ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν φαίνεται να έχει την διάθεση..

16’’ευτυχώς δηλαδή για το τριφύλλι γιατί ούτε και οι οργανωμένοι φαίνεται να έχουν την διάθεση..

15’’ από την άλλη οι δε πρόεδροι του Ολυμπιακού φεύγουν για λόγους παρασκηνίου..όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πράγματα που δεν λέγονται και δεν γράφονται..δυστυχώς..

14’’ γιατί αν έβγαιναν όλα στην φόρα όπως στο ποδόσφαιρο,έβλεπα κι άλλους στην φυλακή..παρέα με τους ποδοσφαιρικούς..

13’’ είναι αλήθεια πάντως ότι τα δύο αδέρφια δεν προσπάθησαν ποτέ να πάρουν  το παρασκήνιο..στην Ελλάδα όμως με το σταυρό στο χέρι δεν πήρε κανείς πρωτάθλημα..

12’’  κάποιοι προσπάθησαν με το έτσι θέλω να τους εκμεταλευτούν και να τους κοροϊδέψουν..και πήραν το καπελάκι τους και δρόμο..

11’’ τελικά αυτός ο καημένος ο ελληνικός αθλητισμός δεν μπορεί να κρατήσει ούτε μισό άτομο με αρχές και ήθος..ούτε μισό..

10’’ γιατί θα μου πείτε μήπως μπορεί η ελληνική κοινωνία;..αρνητική είναι και πάλι η απάντηση..

9’’ και σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί χαμογελαστός ο κ.Οικονομίδης και θα λέει τι ωραίο που είναι το μπάσκετ..να δω ποιος θα ασχοληθεί βέβαια τώρα με το προϊόν  του..γιατί τόσα χρόνια  άλλοι έβαζαν τα χρήματα κι άλλοι ήταν οι μάγκες..

8’’  κλήθηκε λέει σε απολογία ο Μπουρούσης από την Κ.Α.Ε…ισχύει άραγε ακόμα η κλήση;μήπως να φάει κανα πρόστιμο για να μπει και λίγο χρήμα στα ταμεία της ομάδας τώρα που φεύγουν οι πρόεδροι;..

7’’ ένας φίλος μου στο facebook πάντως έγραψε κάτι ωραίο..από όλη αυτή την ιστορία υπάρχει κι ένα καλό..του χρόνου όλοι θα δίνουν μάχη για το πρωτάθλημα..αυτό θα πει ανταγωνισμός..

6’’ θα ξεπεράσουμε και την Ισπανία αφού όλες οι ομάδες της Α1 θα είναι στο ίδιο επίπεδο..αν υπάρχει βέβαια Α1..είναι κι αυτό ένα ζήτημα..

5’’ δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί ανησυχούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού..δεύτεροι δεν έβγαιναν τόσα χρόνια;..ε μάλλον δεύτεροι θα βγαίνουν και τώρα..

4’’ άδειο δεν ήταν το γήπεδο τόσα χρόνια;…ε άδειο θα είναι και τώρα..καμία απολύτως διαφορά..ίσα ίσα θα τους βγαίνει και πιο οικονομικά..

3’’ υπάρχουν πάντως κι άλλοι λόγοι που φεύγουν οι Αγγελόπουλοι,τους οποίους δεν αναφέρουν στην ανακοίνωση..ίσως δεν είναι οι βασικοί λόγοι αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι..

2’’ γιατί κι εσείς πως θα αισθανόσασταν,αν εκτός από τους αντιπάλους,σας έβριζαν πλέον και οι ίδιοι οι οπαδοί σας;..κι ακόμα χειρότερα οι παίκτες σας;όλα μετράνε..

1’’  όπως επίσης και το γεγονός ότι σε μία δύσκολη περίοδο για την χώρα,οι μάνατζερ και οι ίδιοι οι παίκτες αρνούνται να λογικευτούν και να μειώσουν το κασέ τους..αν μη τι άλλο είναι προκλητικό..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top