Menu

elgaitan elgaitan Author
Title: Νικητές και χαμένοι από τα draft (Part 3)
Author: elgaitan
Rating 5 of 5 Des:
Συνεχίζουμε με το 3ο και τελευταίο μέρος της επισκόπησης των draft του 2011. Ας δούμε την 3η 10άδα ομάδων: Boston Celtics JaJuan J...




Συνεχίζουμε με το 3ο και τελευταίο μέρος της επισκόπησης των draft του 2011. Ας δούμε την 3η 10άδα ομάδων:





Boston Celtics
  • JaJuan Johnson (Pick No 27)
  • E’Twaun Moore (Pick No 55)
Και οι 2 επιλογές των Celtics είναι ταλαντούχοι παίκτες που μπορούν να μάθουν από τους Ray Allen και Kevin Garnett και στα επόμενα χρόνια να γίνουν οι αντικαταστάτες τους.
Πρόσημο: +




Miami Heat
  • Norris Cole (Pick No 28)
Ακόμα δεν ξεπέρασαν το σοκ της απώλειας του τίτλο στο Miami. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η επιλογή του Cole. Έναν σοβαρό ψηλό έψαχναν και τελικά διάλεξαν point guard. Και ο απόφοιτος του Cleveland State δεν είναι καν κάτι το αξιόλογο.
Πρόσημο: -




Orlando Magic
  • Justin Harper (Pick No 32)
  • DeAndre Liggins (Pick No 53)
Στο Orlando έχουν μεγάλο πρόβλημα τεχνογνωσίας. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι επιλογές που κάνουν τα τελευταία χρόνια και σχετίζονται με το αγωνιστικό τμήμα. Καλός ο superman Howard, αλλά χρειάζεται που και που λίγη ξεκούραση. Χωρίς αναπληρωματικό σέντερ όμως, οι Magic δύσκολα θα του την προσφέρουν.
Πρόσημο: -




Los Angeles Clippers
  • Trey Thompkins (Pick No 37)
  • Travis Leslie (Pick No 47)
Εξ αρχής, οι επιλογές που είχαν στη διάθεσή τους οι Clippers δεν τους άφηναν πολλές ελπίδες να πάρουν κάτι εξαιρετικό στα draft. Τελικά διάλεξαν δύο χρήσιμα εργαλεία. Αν πραγματοποιηθεί κάποια από τις φημολογούμενες ανταλλαγές που συμπεριλαμβάνουν και τους Clippers, τότε θα έχουν πολύ σημαντικές ελπίδες να μπουν στα επόμενα play off. Ειδάλλως, δύσκολα θα τα καταφέρουν.
Πρόσημο: =




Los Angeles Lakers
  • Darius Morris (Pick No 41)
  • Andrew Goudelock (Pick No 46)
  • Ater Majok (Pick No 58)
Υπάρχει έντονη φημολογία στο NBA γύρω από μία επικείμενη ανταλλαγή του Pau Gasol. Μέχρι να γίνει πάντως, αυτό που χρειάζονταν σίγουρα οι «λιμνάνθρωποι», ήταν έναν back up point guard. Ο Darius Morris μπορεί με λίγη δουλειά να παίξει αυτό το ρόλο.
Πρόσημο: +




Atlanta Hawks
  • Keith Benson (Pick No 48)
O Benson μπορεί να αποδειχτεί διαμάντι για τα «γεράκια». Όχι ότι είναι κάποιος αστέρας έστω και εν δυνάμει, αλλά με τον όγκο και την ευελιξία του μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα του που έψαχνε έναν σέντερ για να περάσει τον Al Horford σε θέση 4.
Πρόσημο: +




Memphis Grizzlies
  • Josh Selby (Pick No 49)
Οι «αρκούδες» έχουν ένα πλήρες ρόστερ και το μόνο που χρειάζονται είναι βελτιώσεις. Ο Selby αποτελεί επιλογή ρίσκου. Μπορεί να μην παίξει λεπτό στο NBA, αλλά μπορεί και να γίνει πολύ χρήσιμος για το Memphis.
Πρόσημο: =




Dallas Mavericks
Είχαν την επιλογή Νο 57, αλλά την αντάλλαξαν για να αποκτήσουν τον Rudy Fernandez και τα δικαιώματα του Petteri Koponen. Ο Ισπανός θα αποτελέσει εναλλακτική επιλογή στις θέσεις 2-3 και η απόκτησή του μάλλον είναι ένα μήνυμα ότι ο Peja Stojakovic θα αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές.
Πρόσημο: +




Indiana Pacers
Είχαν την επιλογή Νο 15, αλλά την αντάλλαξαν με τους Spurs αποκτώντας τον combo guard George Hill. Ταιριάζει στο αγωνιστικό στυλ των Pacers και θα αναβαθμίσει την περιφέρεια της ομάδας του προέδρου Larry Bird.
Πρόσημο: +



New Orleans Hornets
Επέλεγαν στον Νο 45, αλλά προτίμησαν να ανταλλάξουν την επιλογή τους με τους Knicks αδειάζοντας χώρο στο salary cap τους. Αυτό που πρέπει να προβληματίζει περισσότερο τις «σφήκες» είναι το πώς θα μπορέσουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα έμψυχα ανταλλάγματα από την ανταλλαγή του Chris Paul. Αν δεν προχωρήσουν σε ανταλλαγή, κινδυνεύουν να μείνουν με άδεια χέρια αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο CP3 δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πρόσημο: =

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top