Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα για Εθνική,Ευρωλίγκα και ..Κόμπε Μπράιαντ!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ έγινε λοιπόν η κλήρωση κι είχαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα..οι Τούρκοι μας τα χάλασαν λίγο..κι άντε να τους κερδίσεις τώρα.. 23...




24’’ έγινε λοιπόν η κλήρωση κι είχαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα..οι Τούρκοι μας τα χάλασαν λίγο..κι άντε να τους κερδίσεις τώρα..


23’’ μπορεί ο Π.Α.Ο.Κ. να προκριθεί αρκεί να παίζει εντός έδρας..περιμένουμε με αγωνία τι θα αποφασίσει η Ευρωλίγκα..οι άνθρωποι του δικεφάλου πάντως είναι αισιόδοξοι..

22’’ σε περίπτωση που οι αγώνες γίνουν στην Κωνσταντινούπολη θα μιλάμε για το 8ο θαύμα..μας έχουν συνηθίσει όμως οι ελληνικές ομάδες σε θαύματα μέσα στην Τουρκία..γιατί όχι ακόμα ένα;

21’’ είχαμε κι άλλα ενδιαφέροντα όμως από την χθεσινή κλήρωση..επιστρέφει ο Μίλος στο Ο.Α.Κ.Α…είμαι περίεργος να δω την συμπεριφορά του σε αυτό το γήπεδο με άλλη φανέλα..

20’’ με χαρά θα δούμε και τα Ελληνόπουλα της Μπιλμπάο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας..πρώτη χρονιά των Βάσκων στην Ευρωλίγκα..δεν θα έχουν πρόβλημα πάντως να προκριθούν..

19’’ στην Ελλάδα έρχεται ως αντίπαλος και ο Ηλίας Ζούρος..ο ομοσπονδιακός προπονητής μαζί με τον Φώτη Κατσικάρη είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η χώρα μας στο εξωτερικό..πλέον κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος!

18’’ και μια που αναφερθήκαμε στον Ηλία Ζούρο ας πάμε και στην Εθνική ομάδα..ανακοινώθηκαν οι 16 αθλητές αρχικά..με πολλές εκπλήξεις μάλιστα..

17’’ πολλά πολλά μπράβο στον ομοσπονδιακό μας προπονητή,ο οποίος πήρε μία σπουδαία απόφαση..να δώσει ευκαιρίες κι εμπειρίες στη νέα γενιά..η στήλη το έχει πει εδώ και μέρες..είναι ότι καλύτερο αυτή η επιλογή για το μέλλον της ομάδας..

16’’ ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας αυτοί οι παίκτες πρέπει να στηριχθούν γιατί αποτελούν το μέλλον..Ο Ηλίας Ζούρος πλέον πρέπει να στηρίξει τις δικές του επιλογές..

15’’ αίσθηση προκαλεί η μη επιλογή του Γιώργου Πρίντεζη..κάτι όμως απόλυτα φυσιολογικό αφού ο αθλητής όλο το χρόνο δεν έπαιξε καθόλου στις ομάδες του..άλλωστε άλλο εθνική μπάσκετ κι άλλο εθνική ποδοσφαίρου..

14’’ πολλούς μικρούς έχει το μενού..ευχάριστη έκπληξη οι Σλούκας και Μάντζαρης..ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πολύ δύσκολα θα είναι στην τελική δωδεκάδα κάποιους από τους δύο..

13’’ δεν αποκλείεται τίποτα..το θέμα είναι να μην καταλήξει στους ίδιους ο Ηλίας Ζούρος..θεωρώ απίθανο πάντως Βασιλειάδης και Μαυροκεφαλίδης να μην είναι στην δωδεκάδα..

12’’ ουσιαστικά η Εθνική δεν έχει απουσίες..μία και καλή..αυτή του Δημήτρη Διαμαντίδη!Το σίγουρο είναι ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα αποτελέσει τον ηγέτη αυτής της ομάδας..

11’’ και μαζί με τον Νίκο Ζήση θα είναι το μυαλό στην περιφέρεια..δίπλα τους ο Νικ Καλάθης,ο οποίος μετά από μία εξαιρετική χρονιά στον Παναθηναϊκό δείχνει έτοιμος να δώσει ενθουσιαμό και…τρέξιμο..

10’’ το ερωτηματικό είναι ο τρόπος που θα επιλέξει να παίξει ο Ζούρος και η εικόνα που θα έχει η Εθνική..μέχρι τότε έχουμε αρκετό χρόνο ας πάμε για λίγο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού..

9’’ αποχωρεί ο Γιάο Μινγκ από την ενεργό δράση..ο Κινέζος σταρ δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε..κρίμα γιατί θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα..

8’’ θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους σέντερ που έχουν περάσει από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ..έτσι είναι ο αθλητισμός όμως..

7’’ ο Κόμπε λέει δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην Ευρώπη όσο διαρκεί το λοκ άουτ..αυτό να δούμε και τι άλλο θέλουμε..τουλάχιστον να έρθει σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα..

6’’ ολόκληρος Μπράιαντ και δεν θα παίξει στην Ευρωλίγκα;..από την άλλη όμως ποια σοβαρή ομάδα θα τον πάρει μόνο για τρεις μήνες;..

5’’ βγήκαν λέει και τα αποτελέσματα του Μπουρούση..καθαρός ο παίκτης..τι περιμέναμε δηλαδη;..κι έτσι ανακοινώθηκε και η αποστολή λίγο πριν τα μεσάνυχτα..

4’’ εκεί στην Ε.Ο.Κ. νομίζω μπορούσαν να βγάλουν την ανακοίνωση και λίγο ποιο αργά..δε νομίζω να έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό..για όλα υπάρχει όμως μία πρώτη φορά..

3’’ είχαμε κι άλλα ωραία από την κλήρωση της Βαρκελώνης..σηκώθηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να κάνει την κλήρωση κι έβγαλε Ολυμπιακό με την πρώτη..και καπάκι Παναθηναϊκό!..κι έπεσε πολύ γέλιο στην αίθουσα..

2’’ τρεις αίθουσες του νέου κτιρίου της Ευρωλίγκας ονομάστηκαν Ομπράντοβιτς,Γιασικεβίτσιους και Μποντιρόγκα..πραγματικά τεράστια τιμή και για τους τρεις..

1’’ το άξιζαν  για όλα αυτά που έχουν πετύχει..έχουν κι ένα κοινό..τον Παναθηναϊκό..μεγάλη τιμή και για τους «πράσινους» που έχουν συνεργαστεί με τους κορυφαίους..


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top