Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα μόνο μπάσκετ!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ η στήλη γύρισε από τις διακοπές της την κατάλληλη ώρα..η ομάδες σιγά σιγά ολοκληρώνουν τα ρόστερ κι η Εθνική ξεκίνησε τα φιλικά προετο...

24’’ η στήλη γύρισε από τις διακοπές της την κατάλληλη ώρα..η ομάδες σιγά σιγά ολοκληρώνουν τα ρόστερ κι η Εθνική ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας..

23’’ όταν λέω οι ομάδες βέβαια, εννοώ οι σοβαρές ομάδες γιατί μερικές δεν ξέρουν ακόμα αν έχουν τα λεφτά για να κατεβούν στο πρωτάθλημα, το ρόστερ θα κοιτάξουν;

22’’ κι αυτή την καημένη την Εθνική ολόκληρη την άφησα,μισή την βρήκα!..αστεία πράγματα πάντως αυτά που συμβαίνουν κι εκεί..

21’’ τα πάντα έχουν δύο όψεις,αυτό το πιστεύω ακράδαντα σε όλα τα θέματα και δεν θα το αλλάξω ούτε τώρα..

20’’ και η ομοσπονδία αλλά και οι αθλητές έχουν τα δίκια τους..και φυσικά και ο κόσμος έχει δίκιο..ο οποίος περιμένει πως και πώς να βρει έναν λόγο να χαρεί..

19’’ γιατί μπορεί οι περισσότεροι να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο,όταν πρόκειται όμως για Εθνική Ομάδα ο κόσμος πάντα είναι δίπλα γιατί την γουστάρει την γαλανόλευκη..

18’’ και δεν του αρέσει καθόλου να βλέπει δισεκατομμυριούχους να μην θέλουν ν αγωνιστούν..αν κουράστηκες κάνε ένα χρόνο αποχή κύριε και παίξε ξανά την επόμενη χρονιά..

17’’ το να σταματάς όμως οριστικά για να μπορείς να παίζεις με το σύλλογό σου είναι προκλητικό..κι η ομοσπονδία ακόμα πιο προκλητική κάνει χρήση της εξουσίας της στους αδύναμους..

16’’ γιατί σου λέει οι άλλοι έχουν προσφέρει έχουν αγωνιστεί 7 χρόνια στην Εθνική..κι ο Ναβάρο 12 και συνεχίζει, σας λέει κάτι αυτό;

15’’ οι μικροί πάντως δείχνουν αποφασισμένοι να αρπάξουν την ευκαιρία τους φέτος..αρκεί βέβαια να την δώσει κι ο Ζούρος..γιατί κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα πάρει έμπειρους..

14’’ και θα είναι μεγάλο λάθος να μην πάρουν εμπειρίες από μία τέτοια διοργάνωση νέοι..άντε να δούμε τι θα επιλέξει ο Ζούρος..

13’’ καλούτσικη πάντως χθες η Εθνική απέναντι στην Ιταλία..άρεσε είναι η αλήθεια και η ομάδα και οι μικροί..

12’’ φυσικά το παιχνίδι δεν είναι για συμπεράσματα..ένα όμως είναι το σίγουρο..ότι η ομάδα θα παίζει άμυνα δυνατή..στόχος να μένουν τα παιχνίδια στους 70 πόντους..

11’’ μπροστά είναι το θέμα εκεί όπου έχω την εντύπωση ότι στα κρίσιμα σημεία θα μας πιάνει πανικός..λείπει η εμπειρία κι είναι κάτι που φαίνεται από εδώ μέχρι την Λιθουανία!!

10’μόνο ο Ζήσης αυτή την στιγμή μπορεί να δώσει ηρεμία στην ομάδα στην περιφέρεια..τι να πρωτο κάνει όμως μόνος του;..

9’’ στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού κι απέναντι σε δυνατές άμυνες και καλές ομάδες όλα αυτά μετράνε..αρκεί ένα δίλεπτο «τρικυμίας» για να χάθεί το ματσάκι..

8’’ θυμίζει πολύ η Εθνική την αντίστοιχη του 2009..καινούριος προπονητής και πολλοί πρωτάρηδες παίκτες σε τέτοια διοργάνωση..υπήρχε όμως ο Σπανούλης..

7’’ ο οποίος έκανε τα πάντα στην περιφέρεια..σκόραρε,μοίραζε,μιλούσε στα κρίσιμα σημεία..το κυριότερο όμως όλων είναι ότι έδινε την απαραίτητη σιγουριά κι ηρεμία στον άσσο..

6’’ πλέον λείπει αυτός ο ηγέτης από την Εθνική..όχι για πολύ όμως..ο Σλούκας δείχνει ότι έχει όλα τα προσόντα,ηγετικά-αγωνιστικά,για να το κάνει τα επόμενα χρόνια..και ο Μάντζαρης από πίσω το τέλειο συμπλήρωμα για τον άσσο..

5’’ όσο θα πλησιάζει το Ευρωμπάσκετ θα αναλύουμε και τις ομάδες και τους ομίλους και το πώς βλέπουμε να πηγαίνει η κατάσταση..καλή κλήρωση η Εθνική,πολύ δύσκολο όμως χιαστί..

4’’ όλα αυτά θα τα πούμε τις επόμενες μέρες..σήμερα ασχοληθήκαμε με την Εθνική, δεν γινόταν να μην το κάνουμε..

3’’ θα ασχοληθούμε και με τις ομάδες φυσικά στις επόμενες επιθέσεις..εκεί που συμβαίνουν πολλά και διάφορα..

2’’ μετά από χρόνια ο Άρης πήρε προπονητή..προπονητάρα καλύτερα θα πω..κάποιος τους ξύπνησε μάλλον εκεί στο Αλεξάνδρειο..

1’’ ε όχι και ο «Κόμπε» στην Μπεσικτας..ΕΛΕΟΣ δηλαδή ας μην το δούμε κι αυτό..


Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top