Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα για ότι αφορά την πορτοκαλί μπάλα..
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ γύρισε λοιπόν η Εθνική από την Κύπρο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση μετά τις τρεις σερί νίκες απέναντι σε καλούς αντιπάλους.. 23’’ γιατ...

24’’ γύρισε λοιπόν η Εθνική από την Κύπρο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση μετά τις τρεις σερί νίκες απέναντι σε καλούς αντιπάλους..

23’’ γιατί Ρωσία κι Ιταλία μπορεί να μην είναι ομάδες που θα παλέψουν για την τετράδα και το μετάλλιο..έχουν όμως ίδιους στόχους με την Εθνική..

22’’ η πρώτη θα είναι σίγουρα στα χιαστί καθώς οι αντίπαλοί της μέχρι εκεί δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο..ισχύει όμως ότι και την Εθνική μας..δύσκολα να καταφέρει να πάρει αυτό το κρίσιμο παιχνίδι..

21’’ η Ιταλία από την άλλη είχε ιδιαίτερα δύσκολη κλήρωση και ενδεχομένως να μην φτάσει μέχρι την οκτάδα..αν τα καταφέρει πάντως ο αντίπαλος που θα την περιμένει για την τετράδα θα είναι σίγουρα πιο εύκολος..

20’’ ας μην γινόμαστε όμως ξαφνικά υπεραισιόδοξοι..φιλικά είναι..τίποτα παραπάνω!..η ομάδα απλά κτίζει αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα..ξέρουμε τις δυνατότητές μας…

19’’ ας μιλήσουμε λίγο και για τους συλλόγους..θολό το τοπίο ακόμα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό όσον αφορά τις μία-δύο κινήσεις που θα γίνουν..

18’’ οι πράσινοι φαίνεται να έχουν ως στόχο τον Λόγκαν για την θέση που άφησε ο Νίκολας στην περιφέρεια..ακούγεται και για ανταλλαγή με Τέπιτς..

17’’ αν γίνει αυτό ας πάνε να ανάψουν και καμιά λαμπάδα ο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του..τέτοιο δώρο δεν ξανάγινε..

16’’ από την άλλη πολύ καλός ο Λόγκαν..σίγουρα όμως δεν είναι Νίκολας αυτό να το ξέρουν οι οπαδοί του τριφυλλιού..ειδικά στην σταθερότητα της απόδοσής του..

15’’ στον Πειραιά πήραν πολλούς παίκτες,οι περισσότεροι νέοι κι άγνωστοι στον κόσμο..κανείς δεν ξέρει τι θα καταφέρουν τη νέα χρονιά..

14’’ όλοι ρίχνουν τις ελπίδες τους στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και την ομάδα που αυτός θα φτιάξει..κι ο Σέρβος μη νομίζετε ότι δεν ξέρει τι κάνει..

13’’ μία ομάδα,της οποίας θα έχει 100% τον έλεγχο..χωρίς σταρ και μεγάλες προσωπικότητες πλην του Βασίλη Σπανούλη..

12’’ το τι θα καταφέρει θα φανεί στο τέλος..αυτός έκανε τις επιλογές κι αυτός θα κριθεί από τον κόσμο στο τέλος της χρονιάς..

11’’ σπουδάια κίνηση από τον Άρη στην θέση του προπονητή..ο Βαγγέλης Αλεξανδρής χρόνια στους πάγκους γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Θεσσαλονίκη..

10’’ μετά από χρόνια οι κίτρινοι έχουν σοβαρό προπονητή στον πάγκο τους-πλην του Φώτη Κατσικάρη-με μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα..

9’’ το θέμα δεν είναι όμως μόνο ο προπονητής..ας του δώσουν και κάποια χρήματα να φτιάξει την ομάδα..χωρίς λεφτά τίποτα δεν γίνεται..

8’’ εκτός αν πιστεύουν ότι έχει το μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά θα κάνει ομάδα που θα χτυπήσει την έξοδο στην Ευρωλίγκα..δεν υπάρχει κι αντίπαλος θα μου πείτε..

7’’ ο Π.Α.Ο.Κ. κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και φέτος ομεγαλύτερος αντίπαλος για την τρίτη θέση..πλάκα πλάκα οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν καλούς προπονητές στους πάγκους..

6’’ από τους καλύτερους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έλεγα..προπονητές με μεγάλη εμπειρία, δουλευταράδες και χαμηλών τόνων..μιλάνε με έργα στα γήπεδα..

5’’ γνωρίζουν και την Θεσσαλονίκη..μην το προσπερνάτε αυτό δεν είναι λίγο πράγμα..ο κόσμος των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερος..όλα παίζουν ρόλο..

4’’ καλός προπονητής είναι και ο Μπαρτζώκας..θα παρουσιάσει δυνατή ομάδα την επόμενη χρονιά..και δεν είναι σε τυχαία ομάδα..

3’’ έχει φανέλα,κόσμο κι ιστορία ο Πανιώνιος..καμία σχέση με το Μαρούσι και την Ολύμπια που δούλεψε μέχρι τώρα..και είναι κι από την αρχή της χρονιάς..

2’’ απλά μία πρόβλεψη έκανα..θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της χρονιάς..

1’’ κάπου πήρε το μάτι μου ότι σαν σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ. κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα..περασμένα μεγαλεία διηγόντας τα να κλαις..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top