Menu

statharas statharas Author
Title: 24 δευτερόλεπτα..μόνο μπάσκετ!
Author: statharas
Rating 5 of 5 Des:
24’’ βγήκε τελικά η απόφαση του ΑΣΕΑΔ και δικαίωσε τον Ηλυσιακό..το περίεργο είναι ότι η απόφαση ήταν γνωστή στην πιάτσα πριν καν ανακ...





24’’ βγήκε τελικά η απόφαση του ΑΣΕΑΔ και δικαίωσε τον Ηλυσιακό..το περίεργο είναι ότι η απόφαση ήταν γνωστή στην πιάτσα πριν καν ανακοινωθεί..αλήθεια πως γίνεται αυτό;


23’’ και βγαίνουν τώρα στην Α.Ε.Κ. και λένε διάφορα..ας κοιτάξουν πως θα κάνουν ικανή ομάδα ν ανεβεί του χρόνου κι ας αφήσουν τις δικαιολογίες..γιατί το πρωτάθλημα της Α2 δεν είναι εύκολο κι αν δεν το δουν σοβαρά θα έχουν την ίδια μοίρα με τον Ηρακλή..

22’’ και μια που είπα Ηρακλής..το μόνο παρήγορο είναι ότι του χρόνου στην Α2 θα έχουμε έντονο άρωμα της Α1..με μεγάλο ντέρμπυ το Α.Ε.Κ.-Ηρακλής..

21’’ ας μείνουμε στην Θεσσαλονίκη..στον Π.Α.Ο.Κ. όπως αναμενόταν έκαναν αίτηση στην Ευρωλίγκα για την διοργάνωση ενός από τους δύο προκριματικούς ομίλους..

20’’ αναμένεται πλέον η απόφαση της διοργανώτριας αρχής με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του δικεφάλου..

19’’ από την άλλη στον Άρη περιμένουν να τους δοθεί η χαριστική κάρτα από την Ευρωλίγκα..

18’’ και στην Ευρωλίγκα ακούγεται ότι το σκέφτονται..και στο 2200 να φτάσουμε έχω την εντύπωση ότι ο Άρης ακόμα θα πουλάει χάρη στην ομάδα του ’80..να δώσουν και στην Α.Ε.Κ. τότε δεν πειράζει που είναι στην Α2..

17’’ κι άντε πες ότι την δίνουν την θέση στον Άρη..σε ποιον όμιλο θα παίξει;..δύο ενδεχόμενα υπάρχουν..

16’’ το ένα είναι να παίξει στον αντίθετο όμιλο από αυτόν που είναι ο Π.Α.Ο.Κ…η λογική όμως λέει ότι θα παίξει στον ίδιο όμιλο..

15’’ είναι δυνατόν να διοργανώνεται προκριματικός όμιλος στην ίδια σου την πόλη κι εσένα να σε στέλνουν να παίξεις στον άλλο;..δε νομίζω

14’’ φανταστείτε λοιπόν να έχουμε κανα Άρης-Π.Α.Ο.Κ…ε ρε γλέντια..

13’’ φανταστείτε μάλιστα να επιτραπούν και οπαδοί του Άρη..εκεί είναι που λες αυτό θέλω να το ζήσω!

12’’ το πάμε όμως πολύ μακριά κι είναι νωρίς ακόμα..ας γυρίσουμε και στα του ελληνικού πρωταθλήματος..

11’’ ο Ο.Π.Α.Π. λέει ετοιμάζει πρόταση 4 εκ.ευρώ για τις 12 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού..και μάλιστα διαβάζω ότι οι ομάδες το σκέφτονται..πάνε καλά;

10’’ τι ακριβώς σκέφτονται;μια χαρά είναι η πρόταση του Ο.Π.Α.Π. και μάλιστα με τα μπόνους που βάζει ο οργανισμός γίνεται ακόμα καλύτερη η πρόταση..

9’’ γιατί σου λέει αν είσαι μάγκας κύριε θα τα κερδίσεις τα μπόνους..δεν είναι και τίποτα δύσκολο..για το εξωτερικό φυσικα!..γιατί για την Ελλάδα οτιδήποτε έχει σχέση με την βία και την ανάδειξη ταλέντων είναι δύσκολο..

8’’ ξεχωριστά συμβόλαια ακούγεται ότι ετοιμάζει ο Ο.Π.Α.Π. σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ..αν μη τι άλλο το αξίζουν και με το παραπάνω οι δύο αιώνιοι..

7’’ δεν πρέπει όμως να υπάρχει και σε αυτούς κάποιος ειδικός όρος σχετικά με την βία;..γιατί αν υπάρχει δεν βλέπω να τα παίρνουν ποτέ τα λεφτά οι δύο αιώνιοι της Αθήνας..

6’’ μπράβο όμως στους ανθρώπους του Ο.Π.Α.Π. που επιτέλους ξύπνησαν κι αποφάσισαν να βάλουν χρήματα στο μπάσκετ..

5’’ το μοναδικό άθλημα που κάνει περήφανη την χώρα μας στο εξωτερικό με συνεχόμενες διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα..

4’’ τόσα χρόνια μόνο το ποδόσφαιρο έπαιρνε και το μπάσκετ είχε αφεθεί στην τύχη του από την πολιτεία..

3’’ γιατί δεν μπορεί η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος να παίρνει περισσότερα χρήματα από τις κορυφαίες ομάδες του μπάσκετ..είναι κάπως άδικο..

2’’ κυκλοφορεί μία δήλωση του Κιριλένκο σε διάφορα αθλητικά σάιτ σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στην Ευρώπη..και μουμ δημιουργείται μία απορία..

1’’ πως γίνεται η ίδια δήλωση του αθλητή,στο ίδιο μάλιστα μέσο να μεταφράζεται με διαφορετικό τρόπο;..μάλλον κάποιοι δεν ξέρουν καλά αγγλικά..

Χορηγος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top